Parfina

Robot stofzuiger/dweil

Heb tesamen met mijn zoon een robot stofzuiger/dweil besteld. Hebben beide een bevestigingsmail gekregen met de melding dat hij binnen de 6 a 8 werkdagen ging geleverd worden. Ik spreek van 2 december 2023 en tot op heden niets ontvangen. Geen geld terug, geen apparaat en niets van informatie langs hun kant. Vind het echt niet kunnen dat zoiets wordt gedaan want tenslotte heeft iedereen zen centjes broodnodig. Ik bestel er in alle geval niets meer en hoop dat facebook deze site ook geen reclame laat maken.( hebben het gevonden via reclame op facebook)

2 December 2023
Rated 1 out of 5 stars

8-12-2023 robotstofzuiger besteld zou…

8-12-2023 robotstofzuiger besteld zou binnen 6-8 weken geleverd worden. Nog niets binnen. 2-1 nog eens een mail gestuurd maar wederom geen antwoord. Als ik nu naar de link ga om bestelling te volgen of naar de Website ga zie ik niks meer dus je geld terug vragen kan ook niet meer?? Oplichters dus!! Niks bestellen hier! Zou graag horen hoe het zit en mijn geld terug krijgen!

6 January 2024

Vergelijkbare ervaring

Vergelijkbare ervaring. Bestelling 7/12/2023 met voorspelling levering binnen 6 tot 8 dagen. Evenwel geen levering ontvangen. Geen track and trace. Twee mail verstuurd ondertussen, maar die blijven onbeantwoord . Weg blijven van deze leverancier zou ik suggereren.

27 December 2023
Rated 1 out of 5 stars

Bestelling eind november 2023 geplaatst…

Bestelling eind november 2023 geplaatst en betaald een robotstofzuiger, tot op heden geen levering ontvangen, op geen enkele manier is dit bedrijf bereikbaar, niet via de mail niet via social media en heeft geen klantenservice, ik wil zsm mijn betaling terugontvangen.

27 December 2023

Robotstofzuiger Parfina

Beste , ik heb op 7/12 een bestelling geplaatst van een robotstofzuiger.
De prijs ziet er niet echt normaal uit maar ik heb het toch maar geprobeerd om het te bestellen .
Tot nu toe kan je niemand bereiken , kan je de bestelling niet volgen krijg je een link om te volgen en als je er op klikt bestaat er niets van deze bestelling .
En natuurlijk heb ik het betaald dus hoop ik dat ik via deze weg als het niet kan geleverd worden een normaal antwoord en dat mijn geld wordt terug gestort .
Want zo te zien gaat dit hier over geen normale verkoop

7 December 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look