See what reviewers are saying
Altijd vriendelijke en behulpzame mensen. Iets niet voorradig of niet standaard in het assortiment. Ze doen er alles aan om het toch te regelen.
Zeer vriendelijk. Enig minpuntje was de communicatie aangaande het artikel, maar dat kon het geheel niet ontsiern.
Company details
- Office Supply Store
- Bags and Luggage Store
- Business to Business Service
- Craft Store
- Pen Store
- School Supply Store
Written by the company
Naast alles voor school en kantoor, voor zowel privé als zakelijke aankopen, vindt u bij Pandava Schoten een extra uitgebreid assortiment aan: - de nieuwste collecties schoolmateriaal - printersupplies (inkpatronen en toners, printpapier) - DIY-, hobby- en knutselmateriaal voor alle leeftijden - ruime selectie aan rugzakken en boekentassen - bagagerie zoals trolleys, laptop- en aktetassen, reiskoffers etc - wenskaarten en nog zoveel meer… Vlak achter de winkel is een ruime parking voorzien (Parking ’t Ven), met aparte toegangsdeur tot de winkel. Volg de wegwijzers naar Parking ’t Ven, bij het binnenrijden van Schoten.
Contact info
Paalstraat 72, 2900, Schoten, Antwerpen, Belgium
- 036600525
Weeral een kleine zelfstandige minder
Ik kom maar 2 keer per jaar naar deze winkel voor mijn aankopen Bedrijfsbenodigdheden. Toch weten ze telkens wie ik ben en wat ik kom halen. Ja ze zijn duurder dan online of in de action maar hier zijn ze professioneel en hebben kennis en kwaliteit.
Ik ga deze winkel missen
Zeker eens langsgaan
Ze helpen je altijd goed verder, en de prijs/kwaliteit verhouding is heel goed. Zeer vriendelijk personeel. Zeker eens langsgaan!!!
snelle levering
Pakje werd snel in mijn gekozen winkel geleverd.
Als het pakje was aangekomen werd ik telefonisch gebeld.
Ook in de winkel werd ik goed/ vriendelijk geholpen.
Is zo gemakkelijk om bij PANDAVA te…
Is zo gemakkelijk om bij PANDAVA te bestellen.
Alles is altijd correct en zijn heel behulpzaam en vriendelijk.
Ook de waaier van de producten is een troef.
Nog nooit geen problemen gehad.
Pandava is TOP.

Reply from Pandava NV - Schoten
Top!
Altijd vriendelijke en behulpzame mensen.
Goeden servis en klant vriendelijke
Goeden servis en klant vriendelijke
Top service!
Ruim aanbod, makkelijk te bestellen. Vriendelijke medewerkers, ik werd opgebeld op de dag dat mijn levering bij hen was aangekomen in de winkel. Dag nadien opgehaald en vriendelijk geholpen geweest aan de kassa. Bedankt!
Goede klantenservice
Zoals steeds snelle levering van de bestelling. Je kan op hen rekenen!
vlotte verloop
Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel, behulpzaam bij problemen. Vlotte communicatie.
Goede prijssetting en vlugge levering.
Goede prijssetting en vlugge levering.
Ook vriendelijke en duidelijke informatie middels telefonische contactname.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.