Søde, hjælpsomme, pålidelige.
Allan udførte et meget flot arbejde, god vejledning i valg af lak. Superflotte gulve er resultatet. Min bedste anbefaling til Ørestadens gulvservice
Vi tilbyder professionel gulvafslibning og gulvbehandling, hvor du er sikret flotte gulve der holder sig smukke mange år frem. Vi sliber gulve i alle træsorter og behandler med den overfladebehandling du ønsker. Vi tilbyder altid råd og vejledning, så du får den helt rette gulvservice. Vores fokus er på at udføre den mest skånsomme afslibning som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Herstedvang 3A, 2620, Albertslund, Denmark
No recent history of asking for reviews
Søde, hjælpsomme, pålidelige.
Har en stor lejlighed og havde brug for at få gjort det over 2 gange, så jeg ikke skulle flytte alt ud af lejligheden. Det var intet problem! Kundeservice var hurtig til at svare og hjælpsomme selvom jeg havde brug for udvidet faktura og gulvet gik fra super slidt til perfekt. Det ligner helt nyt gulv.
Oplevede kun dansk talende håndværkere.
De skal helt klart bruges næste gang igen :-)

Reply from Ørestadens Gulvservice
Ørestadens Gulvservice leverede perfekt resultat -hele processen foregik venligt og meget professionelt og alle aftaler blev overholdt -jeg er meget tilfreds !
Wauw! Virkelig flot gulvarbejde! 2 store skjolder efter nedrivning af køkkenskabe fra 40'erne er ikke til at se mere. Fuldstændigt jævnt og ens med resten af gulvet i køkkenet nu. Imponerende! Udover det vilde resultat så er Allan også en helt fantastisk sød og glad håndværker, og info inden besøg fra vildt sød kvinde var ligeledes i topklasse.
Kæmpe tak her fra Slotsherrensvej, Rødovre
I både 2021 og her i 2024 bestilte jeg Ørestadens gulvservice til at slibe og lakere mine gulve. Begge gange har firmaet udført et fantastisk professionelt og perfekt arbejde. Gulvet er super flot nu og som nyt.
Ved sidste bestillingsarbejde for en uge siden sørgede de også for at skjule strømkabler under gulvet der stak op igennem gulvet. Til det skar de behørigt ud omkring 3 kabler, dykkede kablerne under gulvet og dækkede hullerne i gulvet med finér (skaller). Dette arbejde er så godt udført, at jeg overhovedet ikke kan se at der har været hul igennem gulvet!!!!
Selv min kritiske tømrer far var meget imponeret over hvor flot arbejdet er gjort.
Firmaet er super professionel og pålideligt og jeg vil til enhver tid bestille firmaet til fremtidigt arbejde.
Her til sidst vil jeg blot understrege, at jeg ikke på nogen måde er tilknyttet eller har nogen økonomisk vinding ved at skrive ovenstående. Jeg er blot en helt igennem tilfreds kunde.
SUPER service…., både telefonisk vejledning, aftaler og resultat. Kan kun anbefale - sikke en forandring flotte gulve giver.
VARMESTE anbefalinger til Ørestadens Gulvservice!
De rykkede ud til os med kort varsel for at slibe og hvidoliere vores nylagte egetræsgulv. Vi fik super kompetent og behagelig rådgivning - altid med højt humør og et smil på læben! Koordinering af de forestående arbejdsgange var top-professionel, og vi vidste præcis, hvad der skulle ske de 3 dage, vi havde glæden af det kompetente hold hos os. Alle aftaler blev overholdt, og der blev ryddet pænt op efter endt arbejde.
Vi er SÅ glade for resultatet og for den varme, rare og imødekommende behandling man får som kunde hos Ørestadens Gulvservice - fra første til sidste kontakt og uanset, hvem fra holdet, man møder eller taler i telefon med. TAK, for jer og jeres utroligt flotte arbejde! Vi vil til enhver tid anbefale jer til alle, vi kender.
Mange glade hilsner fra Jacob og Josefine i Hvidovre
Vi har anvendt Ørestadens Gulvservice i forbindelse med slibning af gulve, lægning af nyt gulv.
Vi har været meget tilfreds med Ørestadens Gulvservice arbejde.
De udfører et godt stykke arbejde
Jeg kan anbefale Ørestadens Gulvservice til dem som søger en dygtig gulvmand.
Ørestadens Gulvservice har reddet vores gulve, som så helt herrens ud efter, vi havde fået dem behandlet af firma, som ikke var kompetente til det. Ørestadens Gulvfirma fandt hurtigt tid til os i kalenderen, da vi stod og skulle flytte ind i lejligheden med de ødelagte gulve. De bedste anbefalinger herfra.
Verdensklasse firma! De har brugt en hel weekend på at få mine kedelige gulve gjort lækre! Resultatet er i top!
Må rose ørestadens gulvservice, de er virkelig fleksible, udføre et super flot og professionelt stykke arbejde. Jeg fik lagt gummifuger i samt olieret gulvet i en grålig olie ( junckers) samt 3 x lak på, mine gamle gulve er ukendelige, og så flotte at mine gæster kommentere gulvene frem for noget andet i min nye lejlighed.vil til hver en tid anbefale ørestadens gulvservice, de overholder de lovede tider, er meget profesionelle samt meget rimelige mht. Deres priser. En rigtig god oplevelse😊