Opp igjennom årene har vi hatt en del ulike vaske firmaer, men ingen har klart å gjøre det like bra som vaskeladden. Jeg må også legge til å si at alt fra punktligheten til firmaet og selve servicen v... See more
See what reviewers are saying
Vaskeladden AS leverer fantastisk service! Rask kommunikasjon, høy kvalitet og et team som virkelig bryr seg om resultatet. Lokalene ble skinnende rene, og kundeservicen er i toppklasse. Profesjonelle... See more
Jeg og min samboer var kjøper av et rekkehuset der vaskeladden var blitt engasjert til å vaske ut. Huset var på 190kvm. Vi hadde termin 1 uke etter overtakelse, og var veldig fornøyd med at vi fikk fl... See more
Company replied
Supert firma Fikk fantastisk hjelp på kort tid. Huset skinte. Evig takknemlig for jobben jentene deres gjorde. Tusen hjertelig takk Sander og August for magisk service. Anbefales på det sterkeste.
Company replied
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Godt vakset til en fin pris
Meget godt vasket til en fin pris! Punktlige og høflige. Anbefales virkelig. Ekte fagfolk

Godt levert!
De holdt tiden som avtalt, enkel og grei kommunikasjon.
Kjempe hyggelig bemanning👌

Reply from Vaskeladden AS
Holder avtaler å gjør en meget god…
Holder avtaler å gjør en meget god jobb👍🏻👍🏻 til en meget god pris.
Anbefales på det sterkeste.

Reply from Vaskeladden AS
Meget fornøyd med min opplevelse hos…
Meget fornøyd med min opplevelse hos optimal bedriftservice. Ryddig og godt organisert fra start til slutt.

Ryddig og ordentlig
Et vaskebyrå som ga meg en følelse av renslighet jeg liker. Profesjonnelle mennesker som får jobben gjort.

Reply from Vaskeladden AS
Aldri vært mer fornøyd med innleid…
Aldri vært mer fornøyd med innleid vaskefirma🤩 Nøye, effektive og rimelige i forhold til andre firmaer jeg har prøvd! Anbefaler på det høyeste, disse kommer jeg til å bruke mer av i tiden fremover.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.