De Online Aanhuurmakelaar Reviews 12

TrustScore 3.5 out of 5

3.7

Company details

Written by the company

Ben jij op zoek naar een huurwoning? De Online Aanhuurmakelaar gaat voor jou zoeken naar je nieuwe huurwoning, zonder onnodige extra's, zodat we voor jou voordelig en snel aan de slag kunnen gaan. Benieuwd hoe het werkt?

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Dat deze jongens anno 2026 een woning…

Dat deze jongens anno 2026 een woning voor mij hebben kunnen vinden zegt genoeg. Dat is eigenlijk alles wat je moet weten. Heb een beetje vertrouwen in hun proces ook al word je bestookt met emails (voelt een beetje gek). Uiteindelijk best wel snel resultaat, zeker in deze horror woningmarkt. Zou het iedereen aanraden die op zoek is en een beetje geld kan missen. Het scheelt je een hoop gedoe en stress.

5 March 2026

Beste heer/mevrouw van Basten,

Super bedankt voor je 5-sterren review en van harte gefeliciteerd met je nieuwe woning!

Heel veel woonplezier toegewenst in je nieuwe woning!

Rated 2 out of 5 stars

GA HIER NIET MEE IN ZEE

POSITIEVE UPDATE 6 MAART 2026:
NAAR AANLEIDING VAN DE VERVELENDE SITUATIE HEEFT DE ONLINE AANHUURMAKELAAR UIT COULANCE EEN OPLOSSING AANGEBODEN. NAMELIJK 3 MAANDEN KOSTELOOS VERLENGEN. DIT VIND IK ATTENT EN OOK MEEDENKEND.

HOPEN DAT WE DE KOMENDE 3 MAANDEN EINDELIJK ONZE 1E BEZICHTIGING MOGEN DOEN..

Eind november 2025 de knoop doorgehakt om circa €800,- euro te betalen voor een dienst: Namelijk bezichtigingsaanvragen voor ons doen. ZODAT WIJ UITGENODIGD WORDEN VOOR EEN BEZICHTIGING. IN DEZE SCHAARSE TIJDEN MET DE HUIDIGE WONINGMARKT LUKT DIT NIET ZELF. WAAR JE HET MOET DOEN MET 300 AANVRAGEN OP 1 WONING. WAARDOOR JE NIET UITGENODIGD WORDT VOOR EEN BEZICHTIGING.

Met goede moed, hoop en positiviteit begonnen aan deze traject. Wij zijn een gezin van 5.
Wachtende op onze 1e bezichtiging.
DIE ER TOT OP HEDEN NOOIT IS GEWEEST. BIJ GEEN ENKELE WONING. WAAR IN ONS GEVAL MW. MARIT OP REAGEERT.
KRIJG JE HEEL LEUK EEN STANDAARD MAIL VANUIT FUNDA. IN DEZE MAIL STAAT DAN DE BEVESTIGING VOOR EEN BEZICHTIGING. JE NAAM, TELEFOONNUMMER EN HIER KOMT HET: EEN EMAILADRES DIE ZIJ ZELF VERZINNEN MET JOUW EIGEN NAAM.

INMIDDELS ZIJN WE BIJNA 3 MAANDEN VERDER. EN ZIJN WE GEEN STAP VOORUIT GEKOMEN. BEHALVE BEZICHTIGINGSAANVRAGEN WAAR WE NOOIT MEER IETS OVER HOREN VAN DE DIVERSE MAKELAARS.
MIND YOU:HIER BETALEN MENSEN ZOALS WIJ GEWOON VOOR!

VANDAAG 04-03-2026 CONTACT GELEGD MET VB&T MAKELAARS. NAAR AANLEIDING VAN EEN BEZICHTIGINGSAANVRAAG VANUIT MARIT (ONLINE AANHUURMAKELAAR)
IK KREEG EEN VRIENDELIJKE MENEER AAN DE LIJN. IK VERTELDE HEM DEZE VERHAAL (GEREAGEERD VIA DE ONLINE AANHUURMAKELAAR OP EEN WONING, IVOORWIT 9) MAAR VOOR DE ZOVEELSTE KEER WORDEN WE NOOIT BENADERD. DIT IS VREEMD VERTELDE DE BESTE MAN. NORMAAL ZOU JE EEN MAIL VAN ONS MOETEN KRIJGEN: MET DAARIN HET VERVOLG/INFORMATIE.
HIJ HEEFT GEZOCHT OP TELEFOONNUMMER EN EMAILDRES (HET EMAILADRES DAT AANGEMAAKT IS DOOR DE ONLINE AANHUURMAKELAAR) VOOR ONS.
HET EMAILADRES KON DEZE JONGEMAN NERGENS TERUGVINDEN NOCH EEN BEZICHTIGINGSAANVRAAG!

DIT VIND IK OPLICHTING. HET IS MAAR DAT IK JULLIE 1 STER MOET GEVEN. WIL IK EEN REACTIE KUNNEN PLAATSEN.

MENSEN GA NIET IN ZEE MET DIT BEDRIJF.
ALS TEGENREACTIES ZAL IK TE HOREN KRIJGEN; JA MAAR WIJ HEBBEN U AANGEGEVEN DAT WIJ HET HELAAS NIET IN EIGEN HANDEN HEBBEN. DAT U WORDT UITGENODIGD. NOU HIER HEB IK OP TE ZEGGEN: HET BEWIJS IS ER VANUIT VB&T MAKELAARS DAT ER HELEMAAL GEEN BEZICHTIGINGSAANVRAAG BEKEND IS BIJ HUN VIA FUNDA. MET DE DOOR JULLIE OPGEGEVEN MAILADRES.
DAN VIND IK HET NIET GEK.
DAT WE NOOIT GEBELD ZIJN OF GEMAILD.

KOM MET EEN EFFECTIEVE OPLOSSING. DAT IS WAT WIJ VERWACHTEN.
OP ZIJN PLAATS IS: ONS GELD TERUG

ALS IK VRAAG NAAR EEN KLACHTENAFDELING (TELNUMMER) ZOWEL VIA WHATSAPP. WORD IK VAN HET KASTJE NAAR DE MUUR GESTUURD BIJ WIJZE VAN. DUS HET ENIGE WAT IK KAN BEDENKEN: ER IS GEEN KLACHTENAFDELING.

GRAAG EEN OPLOSSING!

4 March 2026

Dag Shan,

Wat vervelend dat ze je e-mail niet kunnen vinden bij VB&T. We nemen contact met je op om te kijken wat er mis is gegaan.

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben een leuke eengezinswoning…

Wij hebben een leuke eengezinswoning mogen vinden dankzij Celine van de Online Aanhuurmakelaar.

Vanaf het eerste contact voelde het erg fijn en dat is ook waargemaakt tijdens de zoekopdracht.

Het heeft uiteindelijk 6 weken geduurd en heel wat reacties verder om een bezichtiging te regelen, maar het was wel meteen raak. Dit was precies wat we zochten.

Wij zouden het een volgende keer weer doen met hulp van Online aanhuurmakleaar.

15 August 2025

Beste Karin,

Super bedankt voor je 5-sterren review! 🎉 Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning! Heel fijn om te horen dat jullie tevreden waren met onze service. We hopen dat jullie volop gaan genieten van jullie nieuwe plek!

Veel woonplezier gewenst! 😊

Groetjes,

Rated 2 out of 5 stars

Niet wat ik had verwacht

Dit was best een desilussie. De Online Aanhuurmakelaar voert zo'n algemene zoekopdracht voor je uit, eigenlijk heb je er niets aan. Je betaalt vooruit, dus voor de investering verwacht je ook wel iets maar helaas.

De paar keer dat ze me mailden met een 'bezichtigingsaanvraag' waren het:

1. Geen bezichtigingsaanvragen maar enkel een ingedrukte 'contact' knop op Funda (dit is géén bezichtigingsaanvraag, zoals ook duidelijk op Funda staat aangegeven).
2. Woningen waarvoor ik niet in aanmerking kwam doordat het seniorenwoningen of 55+ woningen waren. Ik ben 50 jaar. Dit is allemaal benoemd bij de intake.
3. Woningen die òf shortstay waren, òf waar geen huisdieren mochten. Ik heb bij de intake duidelijk aangegeven voor lange tijd ergens te willen wonen en dat ik een hond heb.

Hierdoor kreeg ik, in plaats van een stukje ontzorgd te worden, juist meer stress. Ik heb me na een week beroept op mijn herroepingsrecht en ben hierin goed geholpen. Ze hebben het netjes afgewikkeld met me. Maar wel een waarschuwing hier: heb er niet te hoge verwachtingen van.

1 August 2025

Beste Marit Merkus,

Allereerst bedankt voor je openhartige feedback. Wat vervelend om te horen dat we niet volledig aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen.

We begrijpen goed dat onze strategie op sommige momenten ‘algemeen’ kan aanvoelen en dat het spannend kan zijn, zeker in de eerste fase waarin snel reageren centraal staat. Zoals je zelf aangeeft, is dit slechts de eerste stap in het proces.

Dit snelle reageren is een belangrijk onderdeel van onze werkwijze, en we proberen dat vooraf altijd zo duidelijk mogelijk uit te leggen.

Dat neemt natuurlijk niet weg dat het vervelend is dat jij dit als stressvol hebt ervaren. We hopen dat we dit vanuit onze klantenservice op een goede manier hebben kunnen oplossen, onder andere met de terugbetaling.

Graag gaan we met jou in gesprek om te kijken of we nog iets anders hadden kunnen doen, zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

We horen graag van je.

Rated 5 out of 5 stars

Binnen twee maanden een woning…

Binnen twee maanden een woning gevonden! Mede dankzij de razendsnelle reactie op woonadvertenties die online kwamen.

7 July 2025

Beste Hicham,

Bedankt voor je 5-sterren review! Gefeliciteerd met je nieuwe woning! We wensen je heel veel woonplezier toe!

Groetjes,

Rated 5 out of 5 stars

Prima ervaring meegemaakt en goed…

Prima ervaring meegemaakt en goed geholpen, ook als er wat mis gaat.

3 April 2025

Beste Amber,

Bedankt voor je 5-sterren review!

Team - De Online Aanhuurmakelaar

Rated 5 out of 5 stars

Uitstekend werk verricht door de online…

Uitstekend werk verricht door de online aanhuurmakelaar voor onze zoekopdracht. Ik zou het zeker aanraden aan andere woningzoekenden. Het is een succesverhaal, wij hebben een nieuwe huurwoning mogen vinden.

5 April 2025

Beste Naomi,

Bedankt voor je 5-sterren review! Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over onze service — en super gefeliciteerd met het vinden van een nieuwe huurwoning! 🎉
We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan jullie zoektocht en wensen jullie heel veel woonplezier toe in jullie nieuwe thuis.

Team - De Online Aanhuurmakelaar

Rated 1 out of 5 stars

Niet terugbellen of reageren

Na verscheidene pogingen contact geprobeerd te krijgen ga ik het opgeven.
Ik heb meerdere keren gebeld en whatsappjes gestuurd en ik wordt gewoon niet teruggebeld of beantwoord.

Ik heb het herroepingsformulier maar ingevuld.

Ik geef een opdracht uit handen en de eerste reactie die door jullie geplaatst word is een huis die niet aan de criteria voldoet, kan gebeuren zou je zeggen. Hierna is het complete radiostilte en heb ik zelf inmiddels 2 bezichtigingen geregeld, het werk wat eigenlijk jullie hadden moet doen. De dienst die bij jullie is afgenomen voldoet dus totaal niet aan de verwachtingen die vooraf door jullie zijn geschetst. Ik kom zelf verder dan jullie terwijl je het andersom zou verwachten.

10 April 2025

Dag Jerry,

Vervelend dat je geen reactie op je Whatsapp bericht hebt ontvangen. We gaan onderzoeken wat daar mis is gegaan, dat mag natuurlijk niet de bedoeling zijn!

Je hebt bij ons een aantal dagen geleden een zoekopdracht geplaatst. Bezichtigingen die wij voor je aanvragen zijn altijd vrijblijvend - geen zorgen. We hebben je herroeping van vandaag ontvangen & verwerkt, het volledige bedrag zul je binnen enkele dagen terug ontvangen. Inmiddels heb je hier ook een bevestiging per mail over ontvangen.

Graag horen we of we nog iets voor je kunnen betekenen - bedankt voor je feedback.

Rated 5 out of 5 stars

Ik had al een tijdje moeite met het…

Ik had al een tijdje moeite met het vinden van een huurwoning, dus aangemeld bij de website van online aanhuurmekelaar. Was een goede keuze. Ik hoefde zelf niet meer alle websites af te speuren, want zij regelden alles voor me. Binnen ongeveer een maand had ik al meerdere uitnodigingen, en uiteindelijk vond ik mijn huurwoning. Het hele proces was simpel en snel, en de service was echt top, altijd duidelijke uitleg en alles via mail. Voor iedereen die vastloopt met zoeken, kan ik ze zeker aanraden. 5 sterren voor deze fijne ervaring!

7 September 2024

Beste Gianni,

Bedankt voor je 5-sterren beoordeling! Heel fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt. Geniet van je nieuwe woning Gianni!

Na maanden zelf zoeken

Na maanden zelf zoeken, besloot ik De Online Aanhuurmakelaar in te schakelen. Binnen drie weken had ik al een bezichtiging in Rotterdam. Een week later mocht ik nog een keer kijkin, dit keer in Schiedam, en toen had ik eindelijk geluk! Alles ging snel en makkelijk, en ik werd steeds goed op de hoogte gehouden. Ze hebben echt gedaan wat ze beloofden. Ik ben super tevreden en geef ze 5 sterren!

22 September 2024

Beste Dirk,

Bedankt voor je 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen Dirk! Heel veel woonplezier gewenst in je nieuwe woning.

Excellent!

Excellent!! De enige makelaar die wel helpt, meedenkt en voor je gaat zoeken. Ik zou het iedereen aanraden.

21 August 2024

Beste Shanne,

Bedankt voor je 5-sterren beoordeling! We wensen je veel woonplezier in je nieuwe woning!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look