Jeg fik monteret forreste kikkert baser på min riffel i midten af marts og kom af med 1250 dkr for det. Det er 2 skruer og locktite hullerne og gevind var der i forvejen. Efter ca 20 skud faldt d... See more
See what reviewers are saying
Fik leveret jakker af samme mærke og størrelse, men forskellige modeller. Til trods var der stor forskel på størrelsen. I den situation savner man returlabel og info på at sende retur, som mange andre... See more
Fantastisk og venlig personale som har været sød og guide os gennem købet af en haglgevær til vores søn. Valgte gratis at gennemgå en haglgevær, som vi havde købt hos Hunter Training Academy - og kun... See more
Jeg har haft fornøjelsen af at købe 2 sæt jagttøj, 2 par støvler, 2 skydestokke, min riffel, ammo, en masse diverse jagtartikler, og været en del i biografen. I alle tilfælde var betjeningen god, ven... See more
Company replied
Hasn’t replied to negative reviews
Imødekommende
Skulle bruge en vare med kort varsel (fødselsdagsgave), og den var fremme dagen efter. Butikken var klar med backup ved efterfølgende ombytning.
Super service :o)
Sigte til sig p210 pistol
Pistolsigter er nok ikke jeres branche, da jeg på et givent tidspunkt fik monteret et super target sigte blev frontsigtet ikke tilpasset det blev bare sat på "Dovenskab" med det resultat at jeg ikke kunne indstille sigtet rigtigt, irriteret tog jeg til hunters house hvor jeg vidste de kunne montere det rigtigt, jeg måtte købe et nyt sigte da det nye sigte knækede pga det var blevet moslet så hårdt på at det knækkede under afmonteringen til tilpasningen, jeg vil gerne stadig handle hos nystrøm og krabbe men i får ikke mine pistoler

Reply from Nystrøm & Krabbe A/S
Super hurtig
Helt klart en butik jeg vil handle i igen. GODE priser sammenlignet med andre butikker.
Er du ny jæger så find et andet sted!
Det var 2. gang jeg var inde i Nystrøm & Krabbes fysiske butik. Første gang var betjeningen elendig og man føler sig ikke specielt velkommen. Dengang havde de helle ikke tid til, at tilpasse min haglbøsse og kunne ikke give noget svar på hvornår jeg kunne komme igen.
Jeg besluttede mig alligevel for at give dem en chance til og kom ind med en riffel jeg gerne ville have testet om passede. Ekspedienten bad mig om at tage riflen op, hvorefter han konstaterede at det så fint ud. Jeg spørger ham om der er andet man kan gøre for, at sikre at den passer og manden svarer "nej". Da jeg så er på vej ud af døren kommer der lige en bemærkning om, at de forresten har en prøvebane, hvis man vil sikre at riflen passer (?!?!) Det er sgu en underlig måde at ekspedere folk på!!
Ved ikke om det er fordi jeg er kvinde eller ny jæger (ved ikke så meget) eller de bare er dårlige til kunder, men det er nu sidste gang jeg har sat min fod i den butik.

Reply from Nystrøm & Krabbe A/S
Perfekt
Den rigtige vare kom hurtigt, fin indpakning. Jeg har absolut intet at klage over og vil handle med Nystrøm & Krabbe igen.
Hilsen Elo
Perfekt
Bestilte koldbrunering og det ankom med post et par dage efter - alt gik som smurt! - meget tilfreds!
Professionelt og troværdigt webshop koncept
God oplevelse fra start til modtagelse af varerne.
Super proffesionel og vidende betjening!
Kan virkelig anbefale et besøg og fremtidige indkøb hos Nystrøm og Krabbe.
STORT udvalg og det der ikke er hjemme er de altid friske på at fremskaffe.
De er yderst professionelle og kan altid hjælpe når man er i tvivl.
God service, godt udvalg og altid kaffe på kanden.
Jeg er altid blevet taget godt imod og har også altid fået en god og grundig gennemgang af det produkt jeg har valgt at købe. Jeg vil derfor give Nystrøm og Krabbe mine bedste anbefalinger.
Fin service
Stort set den enste jagtforretning jeg har benyttet mig af siden jeg kom til Aarhus i 1970