Nos Creare ApS Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde en rigtig god oplevelse med Rasmus og hans team. Selvom der var nogle forsinkelser på grund af uforudsete omstændigheder, er arbejdet udført i en rigtig høj kvalitet, og Rasmus er en god komm... See more

Rated 5 out of 5 stars

I forbindelse med renoveringen af vores toilet skulle vi have omlagde kloakrørene. Rasmus og hans lærling klarede opgaven 100% professionelt og med et meget tilfredsstillende resultat. Kommunikationen... See more

Rated 5 out of 5 stars

Rasmus har udført et super flot stykke arbejde hjemme hos os. Han har lagt 30x60 fliser i halvforbandt med et virkelig præcist og professionelt resultat. Derudover har han fræset jorden, så alt er k... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ekstremt flot finish og god kommunikation hele vejen igennem! Vi havde fornøjelsen af et samarbejde med Rasmus og hans team ifm. med en ny indkørsel og to nye stentrapper, som er blevet lavet... See more

Company details

1. Gutter Cleaning Service
  2. Concrete Contractor
  3. Construction Company
  4. Paving Contractor
  5. Tile Contractor

Written by the company

Nos Creare ApS er en kvalitetsbevidst entreprenørvirksomhed med speciale i belægningsarbejde og autoriseret kloakservice. Vi hjælper både private og erhverv med alt fra eksklusive terrasser og indkørsler til reparation og renovering af kloakledninger – altid med fokus på håndværk, gennemsigtighed og god kommunikation. Vores mål er at levere løsninger, der holder – både teknisk og æstetisk – og vi går aldrig på kompromis med hverken finish eller funktion. Vi tager os tid til at forstå dine behov og sikrer, at hver opgave bliver udført med stolthed og omtanke.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

12 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Super god oplevelse - i trygge hænder

Vi har med stor fornøjelse brugt Nos Creare til et kæmpe projekt med underlaget i vores indkørsel, i alt 155 kvm.

Nos Creare har taget sig af alt vedr. udgravning og påfyldning af stabilgrus og drængrus på hele anlægget i rette tykkelser og niveauer samt sikret bortkørsel af jord. Nos Creare har yderligere skaffet armeringsnet samt lagt dette ud til næste fase af vores projekt (som ikke involverer fliser).

Nos Creare har en super god tilgang til arbejdet og de udfordringer, der altid opstår undervejs. Nos Creare var MEGET grundige i alt det forberedende arbejde. Rolig og løsningsorienteret undervejs, så projektet kommer i mål. Vi var i trygge og flittige hænder.

17 October 2022

Kære Søren.

Vi er meget taknemmelige for jeres positive feedback! Det var en fornøjelse at arbejde på jeres store projekt, og vi er glade for, at I er tilfredse med resultatet og vores professionelle tilgang. Vi sætter en ære i at håndtere udfordringer og sørge for, at projektet når i mål. Tak for jeres tillid, og vi ser frem til at hjælpe med eventuelle fremtidige projekter.

Rated 5 out of 5 stars

Flot håndværk og idérig tilgang

Flot håndværk og idérig tilgang. Takket være flisekongen har huset fået en stor og stilren terasse. I processen har vi fået gode tips og god vejledning i valg af materialer.
Endnu bedre, har vi fået glæde af alle de gamle fliser, som flisekongen foreslog vi kunne bruge til at anlægge terrasse på bagsiden af huset. Dette var ikke blevet en realitet uden hans gode forslag og ikke mindst gode priser.
Desuden er det dejligt med en professionel, som har overskud til at lade nysgerrige børn være en del af processen.

13 August 2022

Kære Sandra.

Tak for de rosende ord! Det var en fornøjelse at arbejde med jer på jeres terrasseprojekt. Vi er glade for, at I er tilfredse med resultatet og vores idérige tilgang. Det er altid en glæde at involvere hele familien i processen. Vi ser frem til at hjælpe med fremtidige projekter, og tak for jeres tillid.

Jeg kan varmt anbefale Nos Creare

Jeg kan varmt anbefale Nos Creare
Jeg har benyttet Firmaet helt fra start, og været mere end tilfreds hver gang.
Skal du have lavet noget, gør du dig klogt i, at benytte Nos Creare.
Kæmpe anbefaling herfra

10 October 2022

Kære Caroline.

Tak for din fortsatte tillid og de varme anbefalinger! Det glæder os at vide, at du har været tilfreds med vores service gang på gang. Vi er altid her for at levere det bedste resultat for vores kunder, og vi ser frem til at hjælpe dig med fremtidige projekter.

Take a closer look