Fin kasse til at overleve hybridkrig
Lækkert Prepper kasse! Drone hybridkrigen fik mig til at blive lidt bange over at det faktisk er ved at blive nært, men jeg er helt på den sikre side nu!
NordPrep er dedikeret til at give familier, frilufts-entusiaster og alle dem, der ønsker at tage ansvar for deres sikkerhed, ro i sindet – uanset hvad der sker. Vores kerneprodukt, Prepping Kassen, er udviklet med udgangspunkt i officielt anerkendte beredskabsråd og tilgodeser situationer, hvor strøm- eller forsyningsnettet er nede, eller hvor uforudsete hændelser kræver forberedelse. Kernen i vores tilgang:Kassen indeholder alt til 3 dages overlevelse – herunder powerbank, lommelygte, multiværktøj, nødfløjte, førstehjælpskit, hygiejneartikler og en dansk-produceret instruktionsguide.  • Den er vand- og støv-tæt og klar til at opbevares i hjemmet, bilen, eller på campingturen.  • Alle produkter er dansk-designede og testet til skandinaviske forhold, så du får høj kvalitet og praktisk funktionalitet – ikke blot fine ord.  • Vi arbejder for, at beredskab ikke kun er for eksperter – det skal være enkelt og tilgængeligt for alle. Hos NordPrep vægter vi troværdighed, gennemsigtighed og kundetilfredshed højt. Vores fokus er ikke kun at sælge et produkt, men at skabe tryghed og forberedelse – bygget på faktabaseret viden og enkel implementering. Tak fordi du kigger forbi – vi glæder os til at hjælpe dig med at blive klar til det uventede.
2300, København S, Denmark
No history of asking for reviews
Virkelig lækker kvalitet, nemt og hurtigt. Kun gode ting at sige herfra
God kvalitet og hurtig levering. Kan anbefales
Virkelig hurtig levering og meget fine varer. Intet at sætte en finger på - særligt var Sara fra kundeservice rigtig hjælpsom med vejledning.

Reply from Nordprep
Meget glad for mit produkt, kan klart anbefale at købe fra nordprep!!

Reply from Nordprep
Jeg købte en prepping kasse fra Nordprep, og må bare sige det var en success. Den har alt hvad jeg skulle bruge, det hele var i top kvalitet og jeg føler mig klart mere tryg i disse tider, velvidende om at jeg har min kasse fra Nordprep. Jeg kan virkelig anbefale det til andre, og ville ønske jeg havde opdaget dette firma noget før.

Reply from Nordprep
Virkelig god kvalitet til en helt udemærket pris. Bestilte pakken til 4p til mig og min familie, og det er en behagelig tryghed for os uden al besværet med hvad man nu skal bruge. Godt intiativ.

Reply from Nordprep
Har længe søgt en fornuftig prepping kasse til mig og min familie både ift. indhold og pris og her fungerer Nordprep klart bedre end mange andre hjemmesider, jeg har prøvet – alt var enkelt og problemfrit. Det var nemt at finde rundt og bestille, og designet var både overskueligt og indbydende. Hele købsprocessen gik hurtigt og problemfrit og da jeg kontaktede personalet med et spørgsmål, svarede hurtigt og venligt. Jeg glæder mig meget til at modtage mit produkt!