God oplevelse fra start til slut Bestillingen var enkel, og informationen på hjemmesiden var let at finde rundt i. Jeg købte GT50-dronen, og den lever fuldt ud op til mine forventninger. Levering... See more
Company replied
Jeg modtog min gt drone i dag, og den er super brugervenlig og nem at komme i gang med. Dog var der en smule forsinkelse på levering derfor 4 stjerner
Company replied
Alt godt herfra 👍 Pakken og indholdet lever op til det forventet ! Intet at klager over 👍 alt i alt godt tilfreds Men jeres pakke firma (post nord) vælger at køre pakken længere væk fordi de... See more
Company replied
Præcis som beskrevet. Var bange for at det var for avanceret og bruge, men blev overasket over for nemt det er.
Fantastisk kundeservice som altid svare tilbage med det samme, og ellers er drone i god kvalitet og har en lang rækkevidde.!
Fantastiske droner - havde dog nogen spørgsmål men dem fik jeg nemt besvaret.
10/10 service og droner.
Kæmpe anbefaling herfra

Reply from Nordensdroner
God oplevelse fra start til slut
Bestillingen var enkel, og informationen på hjemmesiden var let at finde rundt i. Jeg købte GT50-dronen, og den lever fuldt ud op til mine forventninger. Leveringen gik hurtigt og problemfrit, og alt var pakket forsvarligt.
Det er tydeligt, at der er styr på både produkter og kundeservice hos NordensDroner. Den medfølgende vejledning var overskuelig og nem at følge. Jeg handler meget gerne her igen og kan varmt anbefale NordensDroner til andre.

Reply from Nordensdroner
Gennemskuelig hjemmeside og nem bestilling. Har købt GT50-dronen, som fuldt ud lever op til det, NordensDroner lover. Jeg kan kun anbefale andre at handle hos NordensDroner og vil helt sikkert gøre det igen.
Hurtig og sikker levering 🙂 Stor ros for den gode og brugbare vejledning, som følger med. Tak fra en meget tilfreds kunde.

Reply from Nordensdroner
Jeg har købt en drone ved nordensdroner, og jeg er meget tilfreds. Leveringen var hurtig, og produktet levede fuldt op til forventningerne. Dronen er nem at sætte op, flyver stabilt, kameraet tager flotte og skarpe billeder.
Alt i alt en rigtig god oplevelse og god værdi for pengene. Kan klart anbefales.

Super hurtig
Det gik bare helt uden problemer – bestilt – betal og lynhurtig levering 💪 med en lille personlig hilsen fra den der pakkede ordren.
Mig hører i fra igen en anden gang

Reply from Nordensdroner
Varm anbefaling herfra! Varen lever helt op til mine forventninger, og kvaliteten er virkelig god. Derudover ankom den allerede efter 2 hverdage, hvilket var en positiv overraskelse. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Alt godt herfra 👍
Pakken og indholdet lever op til det forventet !
Intet at klager over 👍 alt i alt godt tilfreds
Men jeres pakke firma (post nord) vælger at køre pakken længere væk fordi de ikke kunne finde plads på aftalte stedet og dermed flytter de min pakke længere væk for afhentning.

Reply from Nordensdroner
Super sjovt at kunne følge med på skærmen hvor dronen flyver. God anbefaling herfra

Reply from Nordensdroner
De er serviceminded og går op i at levere den bedste service til kunder

Velfungerende drone.
Jeg brugte den til at lave en reklame video til min transport virksomhed.
Super godt alternativ til at gå ud og betale dyre domme for en fotograf til at lave en reklame video.

Reply from Nordensdroner
Top klasse drone har mange sindssyge funktioner og godt kamera folk kommer hen og er interesseret i den når man flyver med den godt køb 😀

Reply from Nordensdroner
Jeg købte en drone til min søn i gave, levering var hurtig og den har levet fuldt op til forventningerne. Varm anbefaling herfra

Hurtig levering. Nemt at styre. Og fantastisk vejledning 🙏🏼

Reply from Nordensdroner
Jeg har for nylig købt en drone herfra, og jeg er virkelig glad for mit køb. Alt fra bestilling til levering gik hurtigt og problemfrit. Dronen lever fuldt op til mine forventninger – den er nem at styre, har flot billedkvalitet og føles solid og gennemført.