Nord Camp Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

De svindler med El og er stærkt ubehagelig dem som bestyrer Nordsjællands Feriepark & Camping

Vi havde brug for 2 mobilhomes til vores ansatte, og bookede derfor hos Nordsjællands Feriepark & Camping som de hedder på deres hjemmeside og på Google. For det øjeblik man møder de to forpagtere har man en indgående fornemmelse af at de bare forsøger at snyde en, vi måtte ikke få noget billede af elmåleren inden de flyttede ind, vi betalte huslejen en måned forud men allerede efter ti dage opkrævede de os over 8000 kr. for strøm til 5,75 kr. per kilowatt uagtet er prisen er helt anderledes her om sommeren. Min ærlige mening er at de nogle svindlere ligesom de er stærkt ubehagelige og racistiske og nedladende overfor vores medarbejdere - jeg må på det kraftigste fraråde alle mennesker at komme her, så får du med garanti ødelagt din ferie eller dit ophold

16 April 2026

Jeanette og rene

Jeanette og rene
Er nogle usle mennesker der kun tænker på hvordan de bedst kan svindle med strøm og andre udgifter og når de bliver opdaget i at svindle så wupti er de ikke til at få fat i
Hold jer langt væk fra de kolde og afstumpet mennesker

13 January 2026

Kold behandling, koldt sted

Jeg vil bevidst undlade at vurdere faciliteterne på selve campingpladsen og i stedet dele min oplevelse med ejerskabet bag denne og andre pladser.

Jeg har været fastligger på en anden campingplads ejet af samme ejere. I december 2025 modtog vi besked om, at pladsen lukker med 14 dages varsel, herunder at vand og el afbrydes, og at alle enheder skulle være fjernet inden fristen – midt i vinterperioden.

Det, der har været mest belastende, er, at ejerne konsekvent har afvist dialog. På trods af gentagne, saglige henvendelser har de udelukkende ønsket skriftlig kommunikation og har ikke villet indgå i nogen form for samtale om midlertidige eller praktiske løsninger, selv om flere beboere reelt havde deres bopæl på pladsen.

Den manglende vilje til dialog og den meget korte frist har skabt stor utryghed og stress, særligt for personer i sårbare situationer, herunder mig selv pga. helbred.

På den baggrund har jeg svært ved at anbefale ejerskabets måde at håndtere gæster og fastliggere på, når forholdene ændrer sig. Jeg håber, at dette kan give kommende gæster et mere nuanceret grundlag for at vurdere ejerskabets tilgang.

17 December 2025
Rated 1 out of 5 stars

Der skal IKKE herske tvivl om at både…

Der skal IKKE herske tvivl om at både Jeanette og René (som er lejrchefer)
tror de er konge og dronning.....!!!!!

Nuvel,de behandler tourister nogenlunde. Men de HERSKER over en fastliggerlejr,som de styrer efter forgodtbefindende....

Og det er hér vi har problemet. De to har folk de kan li’ og så er der dem som de og deres ikke kan li’.....

Der findes eksempler på hvordan ISÆR René er utilfreds,og laver total overilede handlinger..,

Eks;
En fastligger holder gæster i fortelt. René mener de larmer,på TRODS af at INGEN naboer klager. Han forlanger nedlukning af selskab. Selskabet vælger at fortsætter (dog uden musik,og uden vi som naboer hørte dem. Alligevel vælger manden at hente sin store vw transporter,sætter deres campingvogn på trækket,og hiver både campingvogn og opsat fortelt fyldt med gæster ad h-til.... Med det resultat at der er flere tilskadekommende....

De to bruger alt og alle de kan,men er der KUN for egen Vinding...........

Mage til sjufter skal der ledes længe efter....,

Som tourist,find noget bedre,og ellers prøv og tal lidt med alle dem som er der fast,de er enormt nemme at finde.... Der forefindes en Facebook gruppe for enhver camping med fastligger pladser....
Tjek den FØR du vælger en lejerchef der påstår,at han/hun er FOR begge dele....
Der vil altid være en ubehagelig grund til at en lejrchef lejer fast ud,det sgu fordi man er for dårlig til at sørge for en ordentlig ferieplans,ellers handler det om grådighed.....?????
Mht Skibstrup,så behøver man jo bare se på de priser de lejer feriehytter ud på,og fastliggerne betaler LANGT mere en touristen....

Man skal godt nok være tosset for at støtte disse 2..!!!!

22 June 2021
Rated 3 out of 5 stars

Nordsjællands Feriepark og Camping

Vi har netop afsluttet en dejlig uges ophold på Nordsjællands Feriepark & Camping i vores egen campingvogn. Campingpladsen består af en meget stor andel fastliggere, men der er også fin plads til besøgende, der f.eks. kan leje mobilhomes eller medbringe eget logi (campingvogn, telt, camper).
Desværre fandt vi meget dårlig foranstaltninger i forhold til værn mod Covid19. I servicebygningens toiletter, badeværelser, køkkener og så videre findes ikke sprit. Uden for bygningerne ingen sprit. Man må medbringe eget håndklæde til brug efter håndvask, - eller bruge et stofhåndklæde ophængt til fælles brug (ja, I læser rigtig, men det bliver udskiftet hver dag).
Som minimum vil det være fint, hvis der fandtes papir til at tørre sine hænder.
Vi påtalte, at vi synes det var dårligt, at der ikke var afspritningsmuligheder, og at det fandtes på andre campingpladser, vi havde besøgt. Man svarede, at ophængning af sprit, kun er en anbefaling fra sundhedsmyndighederne, men at det jo ikke var et lovmæssigt påbud, så derfor skulle man selv sørge for det - bortset fra i receptionen.
Pladsen er i øvrigt fin. Der er gode legefaciliteter for børn. Vi var der sammen med familie, der havde lejet et mobilhome, som de var rigtig glade for.
Alt i alt et dejligt ophold til en rimelig pris.

19 June 2021
Rated 2 out of 5 stars

For dyr! Ok til børn, dårlig service og information

Pladsen ligger godt i gode omgivelser. Der er sjove hoppeborge til børn, nå de er pustet op. Der mangler dog information, om hvornår de bliver pustet op.
Der er en lille sø og lidt klappe dyr.
Deres prisliste er uigennemskuelig, ved afrejse er der gebyr på gebyr. Prisen på el kan afregnes pr. Dag, eller man kan leje måler, der blev intet sagt ved indkvartering, eller udleveret en måler, ved afrejse bliver vi pålagt at betale efter måler, trods det at vi ikke har har haft måler på, der blev oplyst at nogle pladser er med måler, dette burde have været oplyst ved indkvartering. Der burde også være skrevet op hvad måleren stod på.
Toiletbygningerne blev ikke gjort synligt rent mens vi opholdt os på pladsen, fra onsdag til mandag i påsken, der blev bla. ikke tømt skraldespande, der lå en ulækker brugt vatpind under hele opholdet der ikke blev fjernet, og der var på sidste dagen bare beskidt og utiltalende.
Køkken bygningen er slidt men fungere.
Man skal være opmærksom på at alt koster penge, vand til opvask, ovn, microovnen, ovn og badevand.
Hoppeborgene er dog til fri afbenyttelse.
Dyr plads i forholdt til andre pladser.
Vi kommer ikke igen!

6 April 2015