NLP Universitetet

1. Class

Written by the company

Danmarks første videobaserede NLP uddannelse online. NLPEA certificeret NLP Practitioner uddannelse baseret på 100% fjernundervisning.

People also looked at

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Varm anbefaling!

Magnus er virkelig dygtig til at undervise i NLP og kan virkelig få kommunikeret abstrakt teori på en måde så det er til at forstå uden at gå på kompromis med kompleksiteten. Modulerne er super skarpe og lærerige. Varm anbefaling herfra!

8 June 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde fuldkommen et forkert billede…

Jeg havde fuldkommen et forkert billede af NLP. Havde ingen ide om hvor meget det kunne gavne mig. Jeg har fået så mange brugbare indsigter i mig selv igennem de sessioner jeg har haft med Magnus, hvor han bl.a. brugte de her NLP teknikker til at omprogrammere min hjerne til at erstatte forhindringsfyldte tanker med samarbejdesvillige og nyttige tanker.

4 June 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har ledt efter et kursus som dette…

Jeg har ledt efter et kursus som dette i meget lang tid og jeg kan med sikkerhed sige at man bliver ikke skuffet. Hos nlp universitet får du alle de redskaber du har brug for og mere. Det bliver let og enkelt forklaret, hvor det bedste ved det hele er at jeg kunne gøre det hele hjemmefra. Kæmpe thumps up!

16 May 2024

Kan klart anbefales!

NLP University udbyder nogle kurser som kan være med til at ændre opfattelsen omkring forskellige udfordringer på jobbet og i det private. Dette gøres ved at f.eks. at transformere ens egen indstilling eller synspunkt i forhold til den udfordring man står overfor, således at man bedre bruger sine ressourcer rettet mod den udfordring man står overfor.

31 May 2024

Take a closer look