Nemaco Bouwmachines Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Verhuurt niet aan particulieren want niet uit de buurt Verhuurt niet aan bedrijven, geen rede... wat een belachelijk bedrijf Zelfs met het voorstel om een hogere borg te betalen blijft men kortzi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben een bouwkraan gehuurd en een duidelijke uitleg over hoe het werkt geplaatst en weer opgehaald op locatie, Doordat er weinig ruimte was kon nemaco ons hierin wel een oplossing bieden. Dus... See more

Rated 5 out of 5 stars

via de chat wordt je goed te woord gestaan, echter verkeerde artikelen geleverd. het contact per mail is heel traag. geen snelle reactie. dus als er iets fout is of gecommuniceerd moet worden duur... See more

Rated 5 out of 5 stars

Per abuis een verkeerde maat besteld, doorgegeven, 1 dag later werd het juiste onderdeel bezorgd en kon ik het verkeerde mee retour geven. Top, erg blij mee!

Company details

5. Construction Machine Rental Service
  6. Construction Machinery and Equipment Store
  7. Tool Wholesaler

Written by the company

Met een verkoop-, verhuur- en serviceafdeling is Nemaco Bouwmachines totaalaanbieder op het gebied van bouwmaterieel. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten voor de woningbouw, utiliteitsbouw en GWW en leveren in heel Nederland. Ons assortiment bestaat onder andere uit bouwkranen, bouwliften, trilplaten, accu gereedschap, stratenmakersgereedschap en veel meer. Onze succesfactor? Dat is ons vakbekwame personeel. Met uitgebreide kennis van ons brede assortiment helpen we je graag verder.

Contact info

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Goedemiddag,

Bedankt voor je 5-sterren review! Goed om te horen dat je een prettige ervaring met ons hebt gehad en dat de levering goed gegaan is.

We wensen je veel plezier met je bestelling.

Goedemorgen Peter,

Bedankt voor je 5-sterren review! Fijn om horen dat alles goed verlopen is en dat je je bestelling snel in huis had.

Rated 2 out of 5 stars

Nou toch beter naar verzendkosten…

Nou toch beter naar verzendkosten kijken een v snaar verzenden dik 10 euro kan er bij mij niet

1 June 2023

Bedankt voor je review.

Ik zie dat je 11,50 euro verzendkosten hebt betaald. Dit had echter 8,50 euro moeten zijn. Vanwege een foutje in ons systeem is dit verkeerd verwerkt bij jouw bestelling. Onze excuses voor het ongemak.

Daarbij betaal je, ook voor kleinere bestellingen, in de meeste gevallen, verzendkosten bij ons. Dit komt omdat je bestelling als pakket wordt aangemeld inclusief verzekering en track & trace.

We begrijpen dat 11,50 euro verzendkosten op een kleine bestelling veel is. We hebben het daarom verlaagd naar 8,50 euro, helaas is dit niet juist verwerkt op jouw bestelling. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Desondanks, veel plezier met je bestelling.

Bestelling online

Alles conform afspraak

23 May 2023

Goedemiddag,

Bedankt voor je 5-sterren review! Goed om te horen dat alles volgens afspraak verlopen is.

We wensen je veel plezier met je bestelling.

Goedemiddag Yannick,

Bedankt voor je 5-sterren review! Fijn dat alles naar wens is gegaan.

Veel plezier met je bestelling.

Goedemiddag David,

We hopen je snel weer eens te zien! Veel plezier met je bestelling.

Snelle vakkundige service

Snelle vakkundige service. Extra ritje met de heftruck voor het leveren niet berekend. Super!!

23 May 2023

Goedemorgen,

Bedankt voor je 5-sterren review!

Noaberschap wordt dat ook wel genoemd. We helpen buren graag een extra handje ;-).

Makkelijk afspraak te maken

Makkelijk afspraak te maken, prima service en prettige vakmannen.

11 May 2023

Rated 4 out of 5 stars

Topproduct

Topproduct. Helaas wel ruim een week levertijd ondank de indicatie van drie werkdagen.

10 May 2023

Goedemiddag,

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat het product je bevalt.

Het klopt dat je iets langer hebt moeten wachten op je bestelling dan gecommuniceerd. De levertijd was langer dan op onze website aangegeven. Dit hebben we op onze website gecorrigeerd. Excuses voor het ongemak.

Prima verzending!

Goede concurrerende prijs; adequate, vriendelijke & snelle afhandeling van gedane bestelling. Uitstekend op de hoogte gehouden van de verzending door koerier Logique.nl!

24 May 2023
Unprompted review

Dag Herbert,

Bedankt voor je 5-sterren review! Goed om te horen dat je een prettige ervaring met ons hebt gehad. Het doet ons goed om te lezen dat we je snel op weg hebben kunnen helpen.

Rated 5 out of 5 stars

Het zijn een stelletje toppers bij…

Het zijn een stelletje toppers bij elkaar. Gister gebeld vandaag geleverd. Dik voor mekaar en zeer tevreden.

14 May 2023

Goedemorgen Hans,

Bedankt voor je 5-sterren review. Goed om te horen dat we je snel op weg hebben kunnen helpen, daar doen we altijd ons best voor.

Veel plezier met je bestelling, hopelijk tot snel!

Goedemorgen Mark,

Rated 5 out of 5 stars

Snelle en goede service met de levering…

Snelle en goede service met de levering van materialen

4 May 2023

Goedemorgen,

Bedankt voor je 5-sterren review! Goed om te horen dat je een prettige ervaring met ons hebt gehad en dat je je bestelling snel in huis had.

Snelle en goede service!

Producten zeer snel en correct ontvangen.

3 May 2023

Goedemorgen Mark,

Top bedrijf

Snel geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding

3 May 2023

Goedemorgen Jonnie,

Bedankt voor je 5-sterren review! Goed om te horen dat je een prettige ervaring met ons hebt gehad en dat je je bestelling snel hebt mogen ontvangen.

Goedemorgen Jan,

Bedankt voor je 5-sterren review! Fijn dat we je snel op weg hebben kunnen helpen.

Rated 1 out of 5 stars

Hoogwerker was direct stuk,terug…

Hoogwerker was direct stuk,terug gebracht!
En vervolgens ontvangen wij een nota van 15 euro excl. voor administratiekosten?

8 May 2023

Goedemiddag,

Onze medewerker heeft inmiddels telefonisch contact met je opgenomen. Onze excuses voor het misverstand, hopelijk is het zo opgelost.

Altijd goede ervaringen..

Altijd goede ervaringen... Zelf wanneer je iets annuleert zijn ze bijzonder behulpzaam!

2 May 2023

Goedemiddag,

Bedankt voor je 5-sterren review! Fijn om te horen dat je positieve ervaringen met ons hebt gehad, daar doen we 't voor.

eerlijk en professioneel bedrijf

eerlijk en professioneel bedrijf, goed zaken mee doen.

1 May 2023

Goedemorgen,

Bedankt voor je 5-sterren review! Goed om te horen dat je een prettige ervaring met ons hebt gehad. We wensen je veel plezier met je bestelling.

Tot snel!

The Trustpilot Experience