Navnesko.dk Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Modtog de sødeste små hjemmefutter i den lækreste kvalitet (blødt kalveskind) med et rigtig fint tryk med navn til mit barnebarn. Perfekt til vuggestuen. Og så synes jeg det er fantastisk at have stø... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde bestilt en farve sko, som producenten kunne se måske blev for lys ifh. Til barnets navn. Jeg blev ringet op og sammen fik vi rettet ordren. Hurtig ekspedering og fin vare. Tusind tak. ☺️

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte to par hjemmesko med navn - de kom hurtigt. På det ene par smittede farven fra bogstaverne af. Det skrev jeg til navnesko, som hurtigt sendte et andet par uden fejl på farven. Det er deru... See more

Company details

1. Internet Shop

Written by the company

Hos NavneSko laver vi personlige sko til de mindste i familien. Skoene er geniale i flere henseender som f.eks. Dåbsgave, Gave, Vuggestuen, Børnehaven, indesko mm. Flere pædagoger anbefaler vores sko, da det gør det nemmere at holde styr på de mange sko der kan være i f.eks. en vuggestur eller en børnehave.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Skønne sko

Skønne sko - hurtig levering - kan varmt anbefales - købte til mine tvillingebørnebørn

7 June 2024

Tak for ordene 🙏

Rated 1 out of 5 stars

Blev noget skuffet over at modtage…

Blev noget skuffet over at modtage navne sko, navnet på skoene var så småt, at det næsten ikke kunne læses.

7 May 2024

Reply from Navnesko.dk

Hej, Jeg er ked af at du ikke er tilfreds, men vi laver ALDRIG navnene på skoene så små at det ikke kan læses, du er altid velkommen til at skrive til mig på info@navnesko.dk

Der var hurtig ekspedition

Der var hurtig ekspedition, og fin produkt ved modtagelsen.
Kan anbefales.

17 March 2024

Reply from Navnesko.dk

Kære Lone, tusinde tak for dine fine ord🙏

Rated 2 out of 5 stars

Navnet på den ene sko

Navnet på den ene sko, er mere udtydeligt, end på den anden sko.

17 March 2024

Reply from Navnesko.dk

Hej Marie, det er jeg ked af at høre - Kontakt mig h’erne og jeg skal se om vi kan hjælpe.

Super oplevelse

Super oplevelse. Alt gik fantastisk hurtigt og det var nemt at bestille

20 March 2024

Tak for dine ord Birgitte 🫶

Rated 3 out of 5 stars

Produktet er helt fint

Produktet er helt fint . Men der reklameres med 1-3 dages produktionstid og efter 5 hverdage måtte jeg henvende mig da jeg intet havde hørt . Så blev der sat gang i det og jeg fik mine små futter efter 2 dage

11 February 2024

Reply from Navnesko.dk

Kære Mette, tak for din anmeldelse! Skal beklage. Den lange produktionstid, men i øjeblikket er der desværre 2-5 hverdages produktionstid. Jeg får rettet siden. Men tak for dine ord🙏

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look