Naturli' Hundi Reviews 19

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

1. Pet Supply Store

Written by the company

Naturli' Hundi er en specialiseret webshop, som stræber sig efter at sælge det bedste til din hund. Vi har fokus på ernæring hos hunde, og deler gerne ud af vores viden. Vi går op i at tilbyde noget til alle hunde, store som små. Da det ligger os nært, går vi selvfølgelig også op i, der skal være et udvalg af allergivenlige produkter. Vores sortiment består udelukkende af naturlige produkter, hvor vi sikrer, at der ikke indgår skadelige tilsætningsstoffer. Vi tilbyder et stort udvalg af snacks og mad til hunde med allergier eller særlige behov.

4.5

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Rated 5 out of 5 stars

Vil anbefale til alle der ønsker god service

Altid fantastisk service med kvalitetsvarer og mega hurtig levering. Meget tydeligt at menneskene bag virksomheden brænder for hundende og kun vil servere de bedste varer.
Kan kun anbefale at handle hos Nartuli' Hundi på det varmeste.

8 January 2026

Reply from Naturli' Hundi

Kæmpe tak for din anmeldelse, vi er så glade for vores passion kan mærkes igennem vores virksomhed! Vi er glade for at sende pakker afsted jeres vej, og vi glæder os til at blive ved med det

Super sød indehaver

Super sød indehaver, mega hurtig levering på trods af at jeg bestilte i mellem helligdage. Og gode kvalitetsprodukter.

30 December 2025

Reply from Naturli' Hundi

Hej Marie-Louise, Tusind tak for anmeldelsen, vi er glade for produkterne samt leveringen falder i god jord! Vi håber vi får lov til at sende flere ordre afsted din vej.
Vh, Naturli' Hundi.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering! Gode produkter, mine to hunde har været meget glade for alle produkterne. Kan klart anbefales

27 December 2025

Reply from Naturli' Hundi

Hej Frederikke, vi er super glade for leveringen og produkterne fald i god jord! Tak for anmeldelsen.

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god og alsidig webshop

Rigtig god og alsidig webshop. Jeg har handlet der flere gange. Priserne er gode, og leveres hurtigt. Kan klart anbefale at handle her.

13 October 2025

Reply from Naturli' Hundi

Hej Dina! Tusind tak for anmeldelsen, vi er glade for leveringen samt vores produkter lever op til forventningerne! Og vi er altid glade for at sende pakker din vej :)
VH, Naturli' Hundi

Rated 5 out of 5 stars

Den bedste hunde side til hunde med…

Den bedste hunde side til hunde med allergi, min hund nyder alle de gode snacks jeg køber herinde fra!😍😍
Kan klart anbefale, hurtig levering og hurtigt svar når man spørger om råds.

30 September 2025

Reply from Naturli' Hundi

Tusind tak for en dejlig feedback Emilie, vi er så glade for din hund nyder vores udvalg af snacks! <3

Rated 5 out of 5 stars

God service og høj kvalitet

God service og høj kvalitet! Glæder mig til at købe derfra igen 🐶

9 September 2025

Reply from Naturli' Hundi

Hej Caroline, vi er super glade for du har været glad og tilfreds med vores service, samt kvaliteten har vores produkter! Vi glæder os til at sende en ordre til dig og hundi igen <3

Rated 3 out of 5 stars

Hul på indpakningen

Jeg købte 4 feed it pølser.
Ved den ene var papiret udenom helt rynket, fordi der var hul på indpakningen.
Som følge heraf var der mug på pølsen indeni.

Jeg giver dem 3 stjerner fordi de har undskyldt fejlen, og jeg får alle mine penge retur, uden at skulle bøvle med at sende pølserne retur.

24 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

Alt var 100% som det skulle.

Min pakke kom hurtigt og i den forventede kvalitet.
Ik sidste gang jeg handler der

5 August 2025

Reply from Naturli' Hundi

Hej Carsten, vi er super glade for at du er tilfreds med vores levering, og at vores kvalitet lever op til forventningerne! Vi glæder os til at pakke din næste ordre :)

Hurtigt levering

Blev meget overrasket over hvor hurtig jeg modtog pakken

30 June 2025

Reply from Naturli' Hundi

Hej Helle, vi er super glade for du er tilfreds med vores hurtig levering. Vi prøver at behandle jeres ordre grundigt, og samtidig sørger for at i og jeres hunde modtager jeres varer så hurtigt som muligt <3

10/10

Dejligt sted, gode produkter & utrolig god kundekontakt. Fast sted vi vil benytte😍

30 June 2025

Reply from Naturli' Hundi

Hej Nikita! Super glad for du er tilfreds med vores produkter, og vores kundekontakt. Vi nyder at sende pakker til jer <3

Skønne godbidder

Jeg synes virkelig naturli’ hundi er et virkelig skønt firma med massere skønne godbidder som min hund elsker ! Synes også kundeservicen er i top og virkelig menneskelig (hundi) 😍😂

2 July 2025

Reply from Naturli' Hundi

Tusind tak for din søde besked! Vi er så glad for, at både du og din hund elsker Naturli' Hundi😍

Fantastisk

Fantastisk rådgivning, hurtig forsendelse, lækre naturlige godbidder og snacks.
Hvad mere kan man be om🙏🏻😁

19 May 2025

Reply from Naturli' Hundi

Hej Emily! Tusind tak for din anmeldelse, vi er super glade og stolte af du er glad og tilfreds med vores rådgivning samt udvalg <3 Vi glæder os allerede til at sende næste ordre til jer!

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig behandlingstid og god service

Super webshop med flere af vores favorit brands, og god service. Hurtig og fleksibel afhentning🐶

3 April 2025

Reply from Naturli' Hundi

Hej Amanda! Tusind tak for din anmeldes og feedback, vi er glade for i er tilfredse med vores udvalg samt service <3

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service. Kan anbefales 🥰

1 March 2025

Reply from Naturli' Hundi

Hej Lærke. Vi er super glade for, at vores levering og service har levet op. Vi glæder os til at pakke Geos næste ordre <3

Fantastiske naturlige produkter – Frida er vild med dem

Min hund, Frida, elsker grisetarme, oksesticks og især de superholdbare kammelskind. Det bedste er, at de er helt fri for kunstige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Vi køber helt sikkert igen ☺️

1 March 2025

Reply from Naturli' Hundi

Hej Maria! Hvor er vi glade for, at Frida er vild med vores produkter. Tusind tak for din feedback :)

Rated 5 out of 5 stars

Lynhurtig levering og kanon service

Lynhurtig levering og kanon service! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bestilte tirsdag, levering onsdag 👏🏼 Endelig en webshop, som har fokus på hundes velvære og kun vil dem det bedste med alle deres forskellige naturlige godbidder, snacks og foder samt tilskud. Tak for at guide i den rigtige retning, både ift. allergi, overvægt, kræsenhed og stress-mave til mine 3 forskellige hunde 🐶🐻🐺

2 April 2025

Reply from Naturli' Hundi

Tusind tak for din feedback! Vi er så glade for, at du og hundene har været glad for vores service og guide. <3

Super super sød!

Super super sød!
God kominaktikation, og meget venlig og service mindet.
Altid skide god kvalitet af produkter❤️

20 March 2025

Reply from Naturli' Hundi

Hej Sofie! Tusind tak for din søde anmeldelse <3 Jeg er så glad for, du er tilfreds med vores service og produkter!
Vh Susie
Naturli' Hundi