Written by the company
Naturli' Hundi er en specialiseret webshop, som stræber sig efter at sælge det bedste til din hund. Vi har fokus på ernæring hos hunde, og deler gerne ud af vores viden. Vi går op i at tilbyde noget til alle hunde, store som små. Da det ligger os nært, går vi selvfølgelig også op i, der skal være et udvalg af allergivenlige produkter. Vores sortiment består udelukkende af naturlige produkter, hvor vi sikrer, at der ikke indgår skadelige tilsætningsstoffer. Vi tilbyder et stort udvalg af snacks og mad til hunde med allergier eller særlige behov.
Brøndæblevej 1 st th, Denmark
- sully@naturlihundi.dk
- naturlihundi.dk
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Vil anbefale til alle der ønsker god service
Altid fantastisk service med kvalitetsvarer og mega hurtig levering. Meget tydeligt at menneskene bag virksomheden brænder for hundende og kun vil servere de bedste varer.
Kan kun anbefale at handle hos Nartuli' Hundi på det varmeste.

Super sød indehaver
Super sød indehaver, mega hurtig levering på trods af at jeg bestilte i mellem helligdage. Og gode kvalitetsprodukter.

Reply from Naturli' Hundi
Hurtig levering! Gode produkter, mine to hunde har været meget glade for alle produkterne. Kan klart anbefales

Reply from Naturli' Hundi
Rigtig god og alsidig webshop
Rigtig god og alsidig webshop. Jeg har handlet der flere gange. Priserne er gode, og leveres hurtigt. Kan klart anbefale at handle her.

Reply from Naturli' Hundi
Den bedste hunde side til hunde med…
Den bedste hunde side til hunde med allergi, min hund nyder alle de gode snacks jeg køber herinde fra!😍😍
Kan klart anbefale, hurtig levering og hurtigt svar når man spørger om råds.

Reply from Naturli' Hundi
God service og høj kvalitet
God service og høj kvalitet! Glæder mig til at købe derfra igen 🐶

Hul på indpakningen
Jeg købte 4 feed it pølser.
Ved den ene var papiret udenom helt rynket, fordi der var hul på indpakningen.
Som følge heraf var der mug på pølsen indeni.
Jeg giver dem 3 stjerner fordi de har undskyldt fejlen, og jeg får alle mine penge retur, uden at skulle bøvle med at sende pølserne retur.
Alt var 100% som det skulle.
Min pakke kom hurtigt og i den forventede kvalitet.
Ik sidste gang jeg handler der

Skønne godbidder
Jeg synes virkelig naturli’ hundi er et virkelig skønt firma med massere skønne godbidder som min hund elsker ! Synes også kundeservicen er i top og virkelig menneskelig (hundi) 😍😂

Fantastisk
Fantastisk rådgivning, hurtig forsendelse, lækre naturlige godbidder og snacks.
Hvad mere kan man be om🙏🏻😁

Reply from Naturli' Hundi
Hurtig behandlingstid og god service
Super webshop med flere af vores favorit brands, og god service. Hurtig og fleksibel afhentning🐶

Reply from Naturli' Hundi
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service. Kan anbefales 🥰

Fantastiske naturlige produkter – Frida er vild med dem
Min hund, Frida, elsker grisetarme, oksesticks og især de superholdbare kammelskind. Det bedste er, at de er helt fri for kunstige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Vi køber helt sikkert igen ☺️

Reply from Naturli' Hundi
Lynhurtig levering og kanon service
Lynhurtig levering og kanon service! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bestilte tirsdag, levering onsdag 👏🏼 Endelig en webshop, som har fokus på hundes velvære og kun vil dem det bedste med alle deres forskellige naturlige godbidder, snacks og foder samt tilskud. Tak for at guide i den rigtige retning, både ift. allergi, overvægt, kræsenhed og stress-mave til mine 3 forskellige hunde 🐶🐻🐺

Super super sød!
Super super sød!
God kominaktikation, og meget venlig og service mindet.
Altid skide god kvalitet af produkter❤️