Blendern är sååå snygg och enkel att använda att min 4 åriga dotter med lite assistans klara är av det och vilken glädje att kunna äta god smoothie och nyttig på alla våra små äventyr i stad och skog... See more
See what reviewers are saying
Mycket lätt att beställa på Blenders sida, bästa shakern jag har använt 👍 Smidigt att ta med sig, jag köpte en extra för att jag är så super nöjd med mina Blenders , Jag hade lite problem med min... See more
Elektriska blendern är fantastisk Mixar mina nötter så går bra att göra såser och nötmjölk. Energisoppa a la Levande Föda blir så bra när jag bara vill ha en portion och slippa ta fram mina sto... See more
Company details
Written by the company
MyBlend erbjuder innovativa och smidiga lösningar för människor som vill prioritera sitt välmående och sin hälsa. Sedan starten 2019 har vi skapat högkvalitativa mixers och tillbehör, designade för att göra hälsosamma val enklare i vardagen. Med över 40 000 nöjda kunder, främst i Sverige, men också runt om i EU, strävar vi efter att inspirera fler att leva balanserat och hälsosamt. Våra produkter är tillgängliga både via vår egen e-handel (getmyblend.com) och i fysiska hälsokostbutiker samt hos återförsäljare online.
Contact info
Lennart Torstenssonsgatan 8, 412 56, Gothenburg, Sweden
- hej@myblend.se
- myblend.se
No recent history of asking for reviews
Replied to 14% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Köpte ett lock till min My blend som…
Köpte ett lock till min My blend som jag fick i julklapp. Jättenöjd att den komma kvickt!
Snabb leverans och bra storlek
Snabb leverans och bra storlek, lätt att ta med sig
Paketera varorna bättre
Paketera varorna bättre. Känns väldigt nonchalant och billigt att bara lägga ner varan i en kartong, så att den 'skramlar'runt, utan förpackningsmaterial. Känns som att ni inte bryr er om varan kommer fram trasig.
Som kund känner jag mig obetydlig, huvudsaken är att ni har fått sålt en vara.
Det kan ni göra bättre🙂
Supersnabb leverans och grym mixer.
Supersnabb leverans.
Har testat mixern ett par veckor. Den funkar väl lite sisådär kan jag tycka. Kör nästan upp allt batteri på Frysta bär tex. Havregryn, ägg och keso reder den inte ut alls utan det blir bara en massa söl innan man är klar.
För de som bara vill göra lättdruckna saker är den ett bra köp. Jag ångrar mig dock.
Blev irriterad
Blev irriterad eftersom jag strax efter jag lagt beställningen så såg jag ett annat erbjudande från er där det även ingick ett skydd till blendern. Jag försökte direkt ändra ordern genom att skicka ett meddelande till er men fick svaret att produkten redan skickats. Detta var inte sant eftersom jag direkt efter ert svar gick in på ordern för att kolla status. Enligt spårningen hade den inte skickats. Nu borde ha kunnat hjälpa mig med detta men det var uppenbarligen enklare att säga att den redan skickats
Lite svårt att få påbehpllaren till…
Lite svårt att få påbehpllaren till rätt läge väldigt trögt för en som har lite ork i händerna
Mumin 80 år blender vit i julklapp till…
Mumin 80 år blender vit i julklapp till frun som gav mersmak. Efter att fått trevligt och snabbt gensvar av Hanna på er mail så blev reultatet en beställning till av Mumin i solnedgång fast svart eftersom frun har svårt att bestämma sig för färg och motiv. Den är ej testad ännu (utgår från att den uppfyller de goda omdömandena) men denna gång var det designen som var det avgörande.
Riktigt bra blender
Har haft MyBlend sedan tidigare. Denna maskin är stark, utmärkt att krossa is och frysta bär. Lätt att göra goda smothies att ha hemma eller på mina Golfrundor. Perfekt komplement att tillsätta energi på träningen eller spel
Lätt att beställa och produkten…
Lätt att beställa och produkten innehåller tillräckligt information
Väldigt snabb leverans!
Enkelt och smidig beställning och leverans
Tydlig hemsida där det var enkelt att klicka i produkter och genomföra beställningen. Det föreslogs också tips på vad som skulle beställas i tillägg. Snabb leverans av produkterna, My blend 3 med tillbehör vilket uppskattades.
Den krånglade lite först
Den krånglade lite först, men det berodde på handhavande fel. Därefter har jag gjort flera smoothies på frukt som sett sina bästa dar och blivit bortvalda mer än en gång. Känns bra att inte slänga frukt som bara ser lite tråkig ut men som fortfarande är god.
Enkel och smidigt sätt att beställa
Enkel och smidigt sätt att beställa. Väldigt snabb leverans. Föredömligt.
Väldigt snabb leverans direkt hem till…
Väldigt snabb leverans direkt hem till brevlådan 🤩
Bra pris och väldigt snabb leverans
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.