My1ofnorway Reviews 25

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Bestilte mat med sugekopp til baby, men sugekoppen virket ikke på noe underlag. Etter å ha snakket med kundeservice på grunn av dårlig kvalitet på varen må jeg betale returkostnadene selv.

Rated 5 out of 5 stars

FANTASTISK! Fantastiske produkter og FANTASTISK kundeservice 👏🏼 Bestilt x antall ganger. Kan ikke helt forstå hva kunden under her skriver, for det er helt motsatt av meg og mine venners opplevelse... See more

Rated 5 out of 5 stars

Opplevde en utmerket kundeservice da et produkt jeg kjøpte der i fra ble defekt etter kort tid. Ingen problem å få tilsendt nytt produkt da jeg tok kontakt med kundeservice. Ellers er jeg meget fornøy... See more

Rated 5 out of 5 stars

Elsker alle produktene jeg har testet her. God kvalitet og SÅ fine produkter. I tillegg til fantastiske jenter som virkelig gir den beste kundeservicen❤️

Company details

1. Baby Store

Written by the company

Norsk merke fra Kristiansand, med fokus på kvalitetsprodukter til baby, barn & voksne. Alle produkter er sertifiserte og godkjente. Hos oss kan du alltid føle deg trygg når du handler til de dyrebare små!

Contact info

1-star

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk familiebedrift som leverer…

Fantastisk familiebedrift som leverer gang på gang. Superfornøyd med produktene. Kvaliteten er helt super selv etter vask hver dag i over 1 år. Dette er mitt faste sted dersom vi trenger påfyll av spiseutstyr til barna. Lynrask levering er det også!

9 June 2025
Rated 5 out of 5 stars

Dyktige jenter som vet hva de gjør

Dyktige jenter som vet hva de gjør, og GOD service! Får varene fort og alltid en koselig hilsen på lur 🫶🏼 Beste folkene, beste varene og beste kjøpsopplevelsen!

27 February 2026
Rated 1 out of 5 stars

Kopierer patenterte varer

Kopierer patenterte varer fra Jack & Juno og monkie og kaller dem sitt eget.. løgnere alle sammen. Ikke merker de varene sine etter lovverket heller. Veldig spesielt å gå så langt for økonomisk vinning. Skuffet..

Redigering:
Silikonflaska dere solgte i fjor er en 100% kopi av Moonkie sin, og deres servise som dere har klasket på navnet «Blossom» er en 100% kopi av Jack o Juno sitt.
Jeg fikk en pakke med deres produkter i min babyshower i fjor og skulle ta i bruk produktene. Men det følger verken med merking, opprinnelsesland eller noe som helst pålagt informasjon om produktene.
Ingen batch nr, ingen symbol for matkontakt og CE, ingenting. Jeg tar ikke i bruk produkter som er 100% kopier av andre merker, der dere klasker på deres logo og et navn dere har funnet på.
Jeg ønsker heller ikke at barna mine skal spise fra kinaprodukter uten noe merking og sporbarhet. Dere sier dere har holdt på siden 2015, merkelig at dere ikke har fått på plass helt basale lovpålagte merkinger..

15 January 2026
My1ofnorway logo

Reply from My1ofnorway

Hei Hanne,

Det er vondt å lese det du skriver og vi skjønner helt ærlig ikke hvor det kommer fra.

Vi er ikke et stort konsern – vi er en liten familiebedrift som hver eneste dag jobber langt utover normal arbeidstid for å skape trygge, gode og gjennomtenkte produkter til babyer og barn. Dette er ikke bare en jobb for oss – det er levebrødet vårt, drømmen vår og noe vi har bygget stein for stein.

Å bli anklaget offentlig for å kopiere patenterte varer og bryte lovverket er svært alvorlig. Og det stemmer ikke.

Alle våre produkter er godkjent og merket i henhold til gjeldende regelverk. Produktsikkerhet og korrekt merking er noe av det viktigste for oss – nettopp fordi det handler om barn. Flere av produktene våre er designet av oss selv, og noen er katalogprodukter som tilbys til flere aktører i markedet. Det betyr ikke kopiering – det betyr at leverandører selger samme baseprodukt til ulike merkevarer.

Når slike beskyldninger publiseres offentlig uten dokumentasjon, kan det få store konsekvenser for en liten familiebedrift. Det påvirker oss personlig, familiene våre og alt arbeidet vi legger ned hver eneste dag.

Har du spørsmål eller konkrete bekymringer, ønsker vi at du tar det direkte med oss. Vi sender med glede over sertifiseringsbevis om det er ønskelig. Men vi kan ikke akseptere uriktige påstander som setter både integriteten og virksomheten vår i tvil.

Vi står fullt og helt bak produktene våre og måten vi driver på.

– Tonje & Andrea // My1ofNorway

Svar til din redigering:
Hei igjen,

Det du skriver er feil, og vi blir både sjokkerte og oppriktig lei oss av å lese det.

Vi kopierer ikke patenterte produkter, og vi bryter ikke merkekrav. Dette er alvorlige anklager – og de stemmer ikke.

Vi startet i 2015. Moonkie ble etablert i 2020. Tidslinjen taler for seg selv. Like produkter i denne bransjen skyldes ofte katalogprodukter fra samme produsent – noe både små og store aktører benytter seg av. Det betyr ikke kopiering.

Vi har alle nødvendige sertifiseringer og samsvarserklæringer, inkludert dokumentasjon knyttet til matkontakt, sporbarhet og krav fra norske myndigheter og Mattilsynet. Det tar vi på største alvor.

Vi undrer oss samtidig over hvorfor du velger å rette så harde anklager mot oss – en liten norsk familiebedrift som jobber iherdig for å skape trygge og gode produkter for barn. Vi er ikke et stort konsern drevet av kortsiktig økonomisk vinning. Dette er bygget stein for stein siden 2015, av engasjement og kjærlighet til det vi gjør.

Har du et konkret produkt du mener mangler informasjon, send oss bilder og detaljer. Da sender vi deg dokumentasjonen umiddelbart.

Vi aksepterer ikke uriktige påstander – men vi svarer alltid med fakta.

– Tonje & Andrea
My1ofNorway

Topp kundeservice

Varene kom fort, men manglet en ting. Sendte de en mail og de svarte med en gang og ettersendte produktet med det samme. Super kundeservice!

12 January 2026
Rated 1 out of 5 stars

Hele sortimentet er på AliExpress

Finner hele sortimentet deres på Aliexpress, bare uten logo. Hver eneste av deres spiseutstyr ligger der... Hver eneste! «Siden 2015 har vi spesialisert oss i å designe kvalitetsprodukter til barn og unge».
Dere designer tydeligvis ikke produktene deres selv, bare smeller logoen på ferdige kinavarer.

8 June 2025
My1ofnorway logo

Reply from My1ofnorway

Hei, og tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss en ærlig tilbakemelding!

Det stemmer at enkelte av produktene våre finnes i lignende varianter på plattformer som AliExpress – og det er fordi noen av dem er såkalte katalogprodukter. Det betyr at flere merker kan ha tilgang til samme grunnprodukt, og dette er helt vanlig i bransjen – også blant kjente aktører som H&M Home, Liewood og mange, mange flere.

Når vi velger slike produkter, er det likevel ikke bare å «smelle på en logo». Vi jobber målrettet med å velge ut leverandører som kan levere høy kvalitet, dokumentert trygghet og strenge sertifiseringer – noe som er spesielt viktig når det gjelder produkter til barn. I tillegg utvikler vi også egne produkter og design, og det arbeidet startet i 2015 og pågår fortsatt den dag i dag.

Et godt eksempel på dette er vår nyeste kolleksjon my1 BUBBLES, som er utviklet med fokus på nordisk design, trygghet og holdbarhet. Serviset er laget av LFGB-sertifisert silikon, det vil si at den har bestått Europas strengeste krav rettet mot produkter i kontakt med mat. Og er produsert under gode grunnleggende etiske og helsemessige forhold!

Vi er et lite norsk familiemerke som VIRKELIG brenner for trygghet for de små – spesielt i en tid hvor nye plattformer flommer over av produkter som dessverre kan inneholde skadelige materialer. Derfor er vi ekstra opptatt av å tilby trygge, testede og gode produkter du kan stole på.

Fra vår familie til din 🫶🏼

Klem fra My1-jentene 💕

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look