Bestilte mat med sugekopp til baby, men sugekoppen virket ikke på noe underlag. Etter å ha snakket med kundeservice på grunn av dårlig kvalitet på varen må jeg betale returkostnadene selv.
See what reviewers are saying
FANTASTISK! Fantastiske produkter og FANTASTISK kundeservice 👏🏼 Bestilt x antall ganger. Kan ikke helt forstå hva kunden under her skriver, for det er helt motsatt av meg og mine venners opplevelse... See more
Opplevde en utmerket kundeservice da et produkt jeg kjøpte der i fra ble defekt etter kort tid. Ingen problem å få tilsendt nytt produkt da jeg tok kontakt med kundeservice. Ellers er jeg meget fornøy... See more
Elsker alle produktene jeg har testet her. God kvalitet og SÅ fine produkter. I tillegg til fantastiske jenter som virkelig gir den beste kundeservicen❤️
Company details
Written by the company
Norsk merke fra Kristiansand, med fokus på kvalitetsprodukter til baby, barn & voksne. Alle produkter er sertifiserte og godkjente. Hos oss kan du alltid føle deg trygg når du handler til de dyrebare små!
Contact info
Rigedalen 41, 4626, Kristiansand , Norway
- +47 481 84 552
- Post@my1ofnorway.no
- my1ofnorway.no
Replied to 66% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Bestilte mat med sugekopp til baby
Super kundeservice
Fikk produktene raskt og super kundeservice når jeg klarte bestille feil 🩵
Fantastiske produkter
Dyktige flinke jenter som brenner for det de holder på med. Kjempe fornøyd med produktene og servicen 🥰🥰🥰
Elsker denne butikken
Elsker denne butikken! God service og gode produkter. Godkjente og trygge, så her kan man handle uten bekymring! Handlet masse her, anbefales!
❤️❤️❤️❤️
Handlet fler ganger og alltid like…
Handlet fler ganger og alltid like fornøyd 🤩 Fine produkter med god kvalitet 😁
Fantastisk familiebedrift som leverer…
Fantastisk familiebedrift som leverer gang på gang. Superfornøyd med produktene. Kvaliteten er helt super selv etter vask hver dag i over 1 år. Dette er mitt faste sted dersom vi trenger påfyll av spiseutstyr til barna. Lynrask levering er det også!
Elsker produktene
Elsker produktene! Så fornøyd med alt jeg har testet!
Dyktige jenter som vet hva de gjør
Dyktige jenter som vet hva de gjør, og GOD service! Får varene fort og alltid en koselig hilsen på lur 🫶🏼 Beste folkene, beste varene og beste kjøpsopplevelsen!
Nydelige produkter
Nydelige produkter, nydelig kundeservice og nydelig ansatte❤️
Kopierer patenterte varer
Kopierer patenterte varer fra Jack & Juno og monkie og kaller dem sitt eget.. løgnere alle sammen. Ikke merker de varene sine etter lovverket heller. Veldig spesielt å gå så langt for økonomisk vinning. Skuffet..
Redigering:
Silikonflaska dere solgte i fjor er en 100% kopi av Moonkie sin, og deres servise som dere har klasket på navnet «Blossom» er en 100% kopi av Jack o Juno sitt.
Jeg fikk en pakke med deres produkter i min babyshower i fjor og skulle ta i bruk produktene. Men det følger verken med merking, opprinnelsesland eller noe som helst pålagt informasjon om produktene.
Ingen batch nr, ingen symbol for matkontakt og CE, ingenting. Jeg tar ikke i bruk produkter som er 100% kopier av andre merker, der dere klasker på deres logo og et navn dere har funnet på.
Jeg ønsker heller ikke at barna mine skal spise fra kinaprodukter uten noe merking og sporbarhet. Dere sier dere har holdt på siden 2015, merkelig at dere ikke har fått på plass helt basale lovpålagte merkinger..

Reply from My1ofnorway
Topp kundeservice
Varene kom fort, men manglet en ting. Sendte de en mail og de svarte med en gang og ettersendte produktet med det samme. Super kundeservice!
Bra produkter og veldig bra…
Bra produkter og veldig bra kundeservice!❤️
Hele sortimentet er på AliExpress
Finner hele sortimentet deres på Aliexpress, bare uten logo. Hver eneste av deres spiseutstyr ligger der... Hver eneste! «Siden 2015 har vi spesialisert oss i å designe kvalitetsprodukter til barn og unge».
Dere designer tydeligvis ikke produktene deres selv, bare smeller logoen på ferdige kinavarer.

Reply from My1ofnorway
Rask levering og gode produkt
Kjempe rask levering
Kjempe rask levering. Kom bare noen dager etter bestilling. De fikset også rabattkode på bestillingen som jeg ikke fikk lagt til. 😄
FAVORITTBUTIKKEN!!!
Skikkelig fine produkter i god kvalitet, og en fantastisk kundeservice!! 🤍
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.