Aarhus Murerservice Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Company details

1. Bricklayer

Written by the company

Vi forstår at ethvert murværksprojekt starter med en vision. Vores dedikerede team af erfarne murere i Aarhus er her for at omsætte dine ideer til virkelighed med uovertruffen håndværksmæssig kvalitet.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 4 out of 5 stars

Høj kvalitet, faglig stolthed og god kommunikation

Teddi renoverede vores badeværelse. Rigtig god oplevelse.
Høj faglig stolthed. Går ikke på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde.
Han var god at sparre med mht. valg af design, farver mm.
Overholder aftaler og er fleksibel. Giver besked hvis planen alligevel skrider.

1 June 2025

Alting står knivskarpt

Teddi er byens bedste murer. Punktum. Vi har fået lavet et nyt badeværelse og fået opsat fliser i vores køkken. Det står knivskarpt - og det er takket været Teddi, som både har været vidende og god til at vejlede, men som også er gået den ekstra mil med at få alting til at se smukt og skarpt ud.

21 May 2025

Reply from Aarhus Murerservice

Tusind tak, Rasmus, for den flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget!

Det har været en fornøjelse at arbejde for jer. Du har været klar i dine forventninger og nem at gå i dialog med hele vejen igennem – og det gør mit arbejde både lettere og sjovere. Jeg er glad for, at I er tilfredse med resultatet i både badeværelse og køkken. Når man går op i sit håndværk, er det fantastisk at få lov at levere noget, der bliver værdsat.

Tak for tilliden – og I skal være meget velkomne en anden gang!

Rated 5 out of 5 stars

Dygtig og pålidelig murer med øje for detaljen

Jeg har haft en super god oplevelse med Aarhus Murerservice! Teddi skiftede en beskadiget sten og fiksede nogle huller, og det hele er blevet rigtig flot og professionelt udført. Kommunikationen var nem og hurtig, og han overholdt både tid og pris. Det er tydeligt, at han går op i sit håndværk. Jeg kan varmt anbefale Aarhus Murerservice, hvis du leder efter en dygtig og pålidelig murer.

30 April 2025

Reply from Aarhus Murerservice

Tusind tak for de flotte ord, Jimmy!
Det glæder mig rigtig meget, at du er tilfreds med både resultatet og samarbejdet. Jeg sætter stor pris på din anbefaling og på, at du lagde mærke til detaljerne – det betyder meget for mig. Du er altid velkommen, hvis du får brug for hjælp igen i fremtiden.

Teddi Norrbohm

Rated 5 out of 5 stars

Bedre end vi havde forestillet os!

Vi fik totalrenoveret vores badeværelse på 1. sal og det var allerede fra første møde til besigtigelsen tydeligt, at Teddi er dedikeret og går op i sit arbejde. Med Aarhus Murerservice får man en helhedspakke, hvor gode indretningsideer sammentænkes med det tekniske arbejde, selv på få m2. På grund af Teddis erfaring og udnyttelse af hver cm har vi fået et mere rummeligt badeværelse, som samtidig er en fryd for øjet. Alt er blevet lavet i god kvalitet og de små detaljer som Teddi har tilføjet har løftet det til et meget bedre og smukkere badeværelse, end vi overhovedet havde forestillet os vi kunne få. Og så endda til en god pris. Kæmpe anbefaling herfra!

16 April 2025

Reply from Aarhus Murerservice

Tusind tak for de flotte ord og den varme anbefaling! Det betyder virkelig meget at høre, at I er glade for både processen og resultatet. Det har været en fornøjelse at være med til at forvandle jeres badeværelse, og det glæder mig især, at I oplever både funktion og æstetik som løftet i det færdige rum. Tak fordi I gav plads til kreative løsninger og havde tillid hele vejen igennem. Jeg sætter stor pris på samarbejdet.

Teddi – Aarhus Murerservice

Rigtig god og kompetent rådgivning

Rigtig god og kompetent rådgivning

20 March 2025

Hej Nanna,

Tak for de pæne ord! Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse. Grundig og kompetent rådgivning er altid en prioritet for os.

Rigtig god service

Høj kvalitet og god service, kan varmt anbefales!

15 November 2024

Hej Benyamin,

Tak for din fine anmeldelse! Det er altid en fornøjelse at levere godt håndværk og service, der gør en forskel. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og vi håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Rated 5 out of 5 stars

Meget tilfreds med det udførte…

Meget tilfreds med det udførte flisebadeværelse, alt som aftalt og til tiden!

4 November 2024

Hej Matti,

Tak for din flotte anmeldelse! Det er skønt at høre, at du er tilfreds med dit nye flisebadeværelse, og at alt levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din feedback og er altid klar til at hjælpe med fremtidige projekter.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale Aarhus…

Jeg kan varmt anbefale Aarhus Murerservice.
Teddi kom som aftalt og løste opgaven til UG.
Resultatet blev flot og Teddi kan sit fag.
Vh John Larsen

25 November 2024

Hej John,

Tusind tak for din anbefaling og de pæne ord! Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med både resultatet og processen. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Rated 5 out of 5 stars

Aarhus Murerservice (Teddi) trådte til…

Aarhus Murerservice (Teddi) trådte til og hjalp med nogle haste opgaver med kort varsel. Nem kommunikation, super leveret stykke arbejde og fair pris. Alt i alt top.

21 November 2024

Hej Kristoffer,

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os, at vi kunne hjælpe dig med de hasteopgaver, og at både kommunikationen, arbejdet og prisen levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din feedback og står klar, hvis du får brug for hjælp igen.

Rated 5 out of 5 stars

Teddi var meget flink og professionel.

Teddi var meget flink og professionel.
Fugen havde ikke den rigtig farve, så Teddi kommer igen og bytter fugen i bruseniche.

23 October 2024

Hej Søren,

Tusind tak for din anmeldelse. Det er vigtigt for os, at alt bliver helt, som du ønsker det, og vi er glade for at kunne rette op på farven i brusenichen. Vi sætter pris på din tålmodighed og ser frem til at afslutte arbejdet til din fulde tilfredshed.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og kanon arbejde

Fantastisk service og kanon arbejde! Teddi har øje for detaljerne og leverer varen. Ville give 6 stjerner, hvis jeg kunne -kan varmt anbefales.

6 November 2024

Hej,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både vores service og det udførte arbejde. Din anbefaling betyder meget for os, og vi står klar, hvis du får brug for hjælp igen.

Rated 5 out of 5 stars

Veludført murerarbejde og god værkstedshumor

Uden at være fagperson, ser det udførte murer- og flisearbejde særdeles pænt ud.
Teddi har god værkstedshumor, og er til at lave aftaler med / overholder aftaler.
Jeg vil vælge samme firma, hvis jeg skal have udført murerarbejde igen.

12 November 2024

Hej Peter,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med murer- og flisearbejdet. Det betyder meget for os, at vores kunder oplever godt håndværk og en positiv dialog.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen, hvis du får brug for murerarbejde i fremtiden.

Rated 5 out of 5 stars

Super behagelig, dygtig og pålidelig

Super behagelig, dygtig

1 July 2024

Hej Louise,

Tusind tak for de pæne ord. Det betyder meget for os, at du oplevede en behagelig og professionel service. Vi gør altid vores bedste for at leve op til den tillid, vores kunder viser os, og din ros er en stor motivation.

Godt arbejde

Arbejdet udført som aftalt og til tiden og Teddy går op i at kvaliteten er iorden.

31 May 2024

Hej,

Tak for din positive feedback. Det betyder meget for os, at du værdsætter både punktligheden og kvaliteten i vores arbejde. Vi stræber altid efter at levere håndværk, vi kan være stolte af, så det er dejligt at høre, at du er tilfreds.

Take a closer look