Rigtig god oplevelse hos M Sushi
Rigtig god oplevelse hos M Sushi. Priserne er fornuftige, maden smager super godt, og servicen er venlig og hurtig. Kan klart anbefales.” 🍣👏
Virkeligt lækkert!
Kunne smage det lige var blivet lavet😊
Jeg bestilte sushi fra M Sushi til levering kl. 17.30 nytårsaften. Maden blev aldrig leveret.
Jeg forsøgte at ringe til restauranten 18 gange og skrev til dem 5 gange uden ét eneste svar.
I stedet brugte jeg over 4 timer på at chatte med 9 forskellige Wolt-medarbejdere, som gav modstridende beskeder og gentagne gange lovede “fuld refund”, uden at det blev overholdt før meget sent.
Imens sad jeg med 8 gæster nytårsaften uden mad, måtte aflyse planer, og aftenen blev reelt ødelagt.
Til sidst fik jeg mine penge tilbage – men først efter ekstremt meget tid, frustration og pres.
Det her er ikke acceptabel service, slet ikke på nytårsaften, og jeg har mistet tilliden til Wolt fuldstændigt.
Vi havde en deal, som vi brugte en fredag aften.
Overraskende god sushi, god betjening.
Ingen larm ved afhentning af diverse udbringere (wolt/just eat)
Vi kan kun anbefale dette sted.
Vi oplevede overhovedet ikke noget af alt det negative der er skrevet om M Sushi.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE STED!!!!
Vi havde købt deals til dette sted og klagede efterfølgende (vi gjorde dem også opmærksomme på det) :
Til rette vedkommende
Vi købte denne sushi-deal gennem jer hos M Sushi.
Desværre levede oplevelsen slet ikke op til forventningerne. Vi var på spisestedet i 3 timer i alt. Først ventede vi 45 minutter på maden, og da den endelig kom, var det desværre den forkerte bestilling. Vi måtte derfor vente yderligere 30 minutter.
Trods vores tålmodighed modtog vi kun halvdelen af den mad, vi havde bestilt. Vi rykkede flere gange for det resterende, men uden held. Til sidst opgav vi, betalte for drikkevarerne og forlod stedet – stadig sultne.
Vi oplevede desuden, at andre gæster ved flere borde havde samme problemer: lang ventetid, forkerte bestillinger og manglende respons fra personalet.
Jeg ønsker naturligvis ikke at betale 180 kr. x 2 for denne oplevelse og beder derfor om at få krediteret mine to købte deals.
- dette var svaret / og det er decideret løgn :
Hej Nadia,
Vi beklager, at I ikke har haft en god oplevelse. Vi vil selvfølgelig tage jeres feedback med i vores fremtidige overvejelser.
Vi har været i dialog med vores partner, som har undersøgt jeres sag nærmere.
De skriver således til os;
"Vi har gennemgået kundens beskrivelse, men vi kan ikke genkende det forløb, der er beskrevet. Efter vores vurdering stemmer oplysningerne ikke overens med virkeligheden. På den baggrund kan vi desværre ikke godkende refundering af værdibeviserne i denne sag."
Derfor kan vi desværre ikke refundere jeres værdibeviser.
Vi beklager meget, at vi ikke kan gøre mere i denne sag.
Mig og min kæreste gjorde brug af jeres tilbud til M sushi.''Ad Libitum hos M Sushi - Frederiksberg''
Ved ankomst smider de folk ind i en baglokale som ikke bruges normalt, fyldt med billige terrasse stole der falder fra hinanden og hele rummet er bare ulækkert, det føles som et baglokale til en billig frisør.
De serverede os VARM øl! vi skulle spørge efter KOLD øl, det var intet hygge eller overordnet lækkert over dette sted!.
De havde endda en sur smiley! Føj, hvordan kan I sælge dette med god samvittighed?
Værste oplevelse.
Bestilte mad med levering. Efter at have ventet i over 1 time, og kan se at min ordre står til at være leveret. Ringer til dem og får at vide at det er på vej og er der om 5 min.
Maden kommer aldrig og efter 2 timer må jeg selv køre afsted får at få min mad.
Forfærdelig oplevelse og ingen hjælp fra butikken
Jeg har lige lavet en ordre online kl. 19.30 til levering kl.20.00 og får efterfølgende en sms om at min bestilling vil blive leveret kl. 21.20 altså 2 timer senere. Har prøvet at ringe for at få en bekræftelse eller at annullere bestilling men telefon nummer virker ikke..
Altså det må være en joke og tænker ikke at jeg skal regne med sushi i aften..
Vi bestilte mad fra dette sted, levering var estimeret til 55 min, efter 47 min annullere de ordren pr mail. Når man ringer til opgivet telefon nr går den direkte på telefon svarer virkelig useriøst
Lad vær med og bestil her. Ventede 2 timer på min ordrer. Efter 1.15 ringer jeg derned og de siger den lige er blevet sendt afsted. Dvs. de skulle bruge 1.15 på at lave maden, selv der står der er levering på 45 min!!!!
Anmeldelse af YaYa Wok&Sushi / M-Sushi
Dette er uden tvivl den værste oplevelse, jeg nogensinde har haft med en restaurant. For det første er det dybt suspekt, at de opererer under forskellige navne på Wolt og Google, hvilket skaber total forvirring. Oven i købet oplyser de forskellige telefonnumre, og det nummer, der er angivet til Wolt-kunder, bliver aldrig besvaret. Det virker næsten som om, de gør sig umage for at ignorere Wolt-kunder.
Vi bestilte mad og ventede i over 3 timer, men maden kom aldrig. Alligevel havde de ingen problemer med at tage imod betalingen for ordren! Da vi endelig fik fat på dem efter utallige forsøg, vidste de godt, hvilken ordre vi talte om, men de hverken undskyldte eller tilbød en løsning. Ingen refundering, ingen kompensation – ingenting.
At tage folks penge uden at levere maden er ikke bare dårlig service, det er uacceptabelt og uærlig opførsel. Jeg kan kun advare andre mod at bestille herfra. Vælg en anden restaurant, hvor dine penge og tid bliver respekteret.
Det er virkelig træls! Min bestilling var forsinket med 25 minutter, og da den endelig kom, manglede alle mine forårsruller. Da jeg ringede til restauranten, sagde de bare, at jeg kunne skrive en kommentar (hvilket hvem som helst kan gøre) næste gang jeg bestilte for at få dem med. Det er 1/6 af min ordre, der mangler, og der blev ikke tilbudt nogen refundering. Virkelig en skuffende oplevelse.
Rigtige søde tjenere, god sushi af høj kvalitet og med formidabel servering med rygende tøris! Så har man da prøvet det med😁 også med overraskende mange vegetariske valgmuligheder, som jeg i hvert fald sætter pris på. Jeg forstår ikke alle de dårlige anmeldelser, ville komme igen!!
risene var klæbrige - og fisken var ikke helt frisk.
Ikke tænk over de dårlige anmeldelser!
Jeg har spist meget sushi, I hele København; både dyrt og billigt.
De her kan snildt konkurrere med de “store” drenge. Bedre end Zen, Sushi Lovers, Letz, cc sushi, kasai sushi og sticks n sushi
Indretningen kunne klart være bedre, men i enden af dagen vil jeg hellere have rigtig god mad i middelmådig atmosfære, end dårlig mad i god atmosfære.
Mega overset sted!
Prøv det.
Sjusket, man får sushi, som er skåret i forskellige størrelser og sjusket stykker- nogle af dem falder risen fra hinanden. Altid forsinkelse, når man henter
Har intet pænt og sige. Forfærdeligt service, mad som jeg ikke ville servere til en hund, varm fisk.
"Kokken" var en 14 knægt der lige havde fået fri fra SFO'en. Simpelthen den værste oplevelse man kunne tænke sig
God sushi til rimelige penge. Venlig betjening.