MOVI Reviews 10

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

Company details

Written by the company

MOVI, jouw creatieve partner in Employer Branding en HR Marketing. Bij MOVI draait alles om krachtige communicatie en meeslepende visuele storytelling. Wat begon als een passie voor het transformeren van saaie teksten in inspirerende teksten, is nu een dynamisch bureau dat jouw merk laat sprankelen. Of het nu gaat om het verlevendigen van beleidsstukken of het versterken van je werkgeversmerk, wij zorgen ervoor dat jouw merk echt straalt. Met onze uitgebreide ervaring in zowel HR als marketing, maken we van droge teksten boeiende verhalen die impact hebben. Het allerbelangrijkste vinden wij om jouw (werkgevers)merk puur en eerlijk op de markt te brengen. Als ondernemer weet je als geen ander hoe cruciaal het is om je (werkgevers)merk op de juiste manier te positioneren. MOVI is jouw betrouwbare partner in (HR) marketing en Employer Branding. Of je nu op zoek bent naar ondersteuning voor een korte campagne of een langdurige samenwerking, wij brengen jouw visie tot leven. Wij zijn een marketingbureau dat zich richt op HR Marketing. Klaar om jouw (werkgevers)merk naar een hoger niveau te tillen? Laten we samenwerken en jouw visie echt tot leven brengen. 🤝

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Aanrader voor elk bedrijf

Ze werkt super hard en denkt goed met je mee naar oplossingen. Ook kan ze goed plannen, ideeën uitwerken, en een leuke sfeer aanhouden. Ze is professioneel, maar ook erg gezellig en spontaan. Ze heeft hele mooie ontwerpen voor ons gemaakt (denk aan menu’s, logo’s, interieurdesign).
Dus korte samenvatting goeie hulp, doelgericht, professioneel en daarnaast ook een hele leuke dame! Geen reden om het niet te doen!

6 October 2025

Hi St George,

Wat leuk om dit te lezen! Jullie project geeft me echt energie, het is zo veelzijdig en creatief. Dankbaar voor de mooie review en de fijne samenwerking. Tot snel!

Persoonlijke aanpak

Wij zijn sinds enige tijd klant bij MOVI en zijn erg tevreden. De persoonlijke aanpak, het meedenken en aanpakken vinden wij erg prettig. Er wordt gewerkt met een duidelijk stappenplan wat periodiek besproken wordt en indien nodig wordt bijgestuurd. Op deze manier worden wij op een professionele manier steeds zichtbaarder in de markt.

7 October 2025

Hi Ronald,

Wat een fijne review, dank je wel daarvoor! Ik ben blij met onze samenwerking. Stap voor stap bouwen we samen iets moois.

Dank voor het vertrouwen.

Zeer verrassend eindresultaat

Famke heeft voor mij een banner voor een sponsoring ontworpen. De banner heeft me in alles verrast. Famke denkt echt ''out of the box''. Bij het eerste concept dacht ik eerst echt ''hoe krijg je dit nou verzonnen''. Maar naar mate dat ik er langer naar keek, en met Famke over de gedachten achter de keuzes sprak, zorgde dat voor een grote glimlach op mijn gezicht. Daarnaast is het contact met Famke zeer prettig. Neemt je opmerkingen en wensen zeer serieus en geeft daarbij ook nog tips over hoe het wellicht ook nog kan.

Al bij al een top ervaring.

2 October 2025

Reply from MOVI

Echt mega bedankt voor de review, vanuit het brein van deze out-of-the-box denker, haha!

Was superleuk om elkaar weer te treffen in het werkveld, en wie weet tot snel weer.

Rated 5 out of 5 stars

Een fijne agency die echt met je…

Een fijne agency die echt met je meedenkt en alles professioneel aanpakt. Kwaliteit en een goede en prettige communicatie!!

24 September 2025

Reply from MOVI

Zó fijn om dit terug te lezen! Dankjewel voor de fijne samenwerking en het vertrouwen

Rated 5 out of 5 stars

Betrouwbaar en fijne samenwerking!

Professioneel, betrokken en heel prettig om mee te werken.

23 September 2025

Reply from MOVI

Wat fijn om te lezen, dankjewel voor het vertrouwen en de prettige samenwerking!

Rated 5 out of 5 stars

Betrouwbaar en heel fijn om mee samen…

Betrouwbaar en heel fijn om mee samen te werken. MOVI vertaalt mijn ideeën naar creatieve en concrete uitwerkingen. Ik zet MOVI in voor HR-marketing in de breedste zin van het woord. Famke analyseert, adviseert en maakt vervolgens een plan van aanpak op maat

23 September 2025

Reply from MOVI

Dankjewel voor deze mooie woorden! Werken met mensen die hun ideeën met zoveel passie delen, maakt mijn werk extra leuk.

Rated 5 out of 5 stars

Super fijn samengewerkt met Famke!

Super fijn samengewerkt met Famke!! Ze luistert goed naar mijn wensen en vraagt goed door!

Komt met originele ideeën en werkt àlles piekfijn uit.

Aanrader!!

22 September 2025

Reply from MOVI

Wat leuk om zo’n mooie review te ontvangen, dankjewel voor het vertrouwen!

Rated 5 out of 5 stars

Als Hr adviseur bij een mkb bedrijf is…

Als Hr adviseur bij een mkb bedrijf is het superfijn dat een bedrijf zoals MOVI met je meedenkt en met inspirerende / innoverende ideeen komt ons bedrijf en merk beter op de mark te zetten. Super belangrijk maar iets wat binnen onze afdeling toch wat sneller op de achtergrond komt door de dagelijkse werkzaamheden. Hierin is MOVI het echt 100% waard. Ik raad het zeker aan!

13 March 2025

Reply from MOVI

Dankjewel voor dit mooie compliment! Heel blij dat we samen jullie merk sterker neer mogen zetten.

Rated 5 out of 5 stars

Super blij met Famke van MOVI!

Wij hebben voor verschillende projecten met MOVI gewerkt en zijn super tevreden! Als Famke een doel heeft gaat ze ervoor en ze zal er alles aan doen om het project een succes te maken! Een dikke aanrader!

13 March 2025

Reply from MOVI

Dankjewel voor jullie vertrouwen en fijne samenwerking. Projecten doen we echt samen, en dat maakt het nóg waardevoller. Super trots dat ik met jullie mocht werken. See you soon!

Aanrader voor bedrijven

MOVI brengt Employer Branding en HR Marketing tot leven met sterke communicatie en visuele storytelling. Creatief, betrokken en impactvol – dé partner om je (werkgevers)merk te laten sprankelen!

5 March 2025

Reply from MOVI

Wat fijn om te lezen! Dankjewel voor je enthousiaste woorden en het delen van je ervaring.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look