En blandet oplevelse.
Vi skulle hente en bil hos Motor Match. Det var ikke en ny bil, det var en Citroën til 28.500. Vi havde set på en anden på hjemmesiden som vi skulle se, men den var blevet solgt dagen før. Derfor satte sælger prisen ned til 25.000,- Så langt så godt, god service, alt i orden.
Så begyndte balladen. Da papirerne skulle underskrives, fortalte sælger at den solgtes En Gros. Altså til virksomheder med CVR nummer. Dermed ryger al garanti. Det fremgik ikke af annonce eller sælger, før underskrivelse.
Vi havde ikke lige et CVR nummer, men det var åbenbart lige meget, han fandt på noget, så han slap af med den. At sælge forholdsvis billige biler en gros er både forståeligt og i orden. Det er dog ikke i orden at fortælle under handelen. Det bør fremgå af annonce eller pr. telefon, før man kører derover.
Vi havde ikke tænkt over, at det kunne være reservenøglen der sad i bilen. Efter handelen fandt sælger hovednøgle med fjernbetjening frem. Den var defekt og rullet ind i tape. Til at starte med forsøgte han at reparere den med reservedele, respekt for forsøget.
Det var tydeligt at det var vores problem, kontrakten var underskrevet. Vi foreslog at han kunne købe skjoldene via hans kontakter, sende dem til os, så skulle vi nok samle den, men der var ingen hjælp at hente. Der røg rabatten. Det var nu tydeligt at han var træt af os, og gerne ville have os ud af døren. Vi var høflige men mente at vi havde ret.
Så kære venner. Jeg siger ikke, at de sælger dårlige biler, men at man bør afklare alle detaljer og alle dele,før man handler med dem.
3 September 2025
Unprompted review