Moda Amsterdam Reviews 50

TrustScore 1.5 out of 5

1.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Een leren jas besteld, maar de realiteit was een nepleren jas. Mail gestuurd, zoals aangegeven op de site voor een retour, maar geen reactie. Dit is duidelijk bedrog. Toch voortaan beter lezen.... See more

Rated 1 out of 5 stars

Besteld op 28 november 2025. Vervolgens een verzend bevestiging ontvangen, per email op 2 december 2025. De track and tracé nummer die vermeld staat is onjuist. Het pakket word tot op heden nog niet... See more

Rated 2 out of 5 stars

Heb de artikel die Ik besteld had na 6wk eindelijk gehad. Maar het bleek te klein te zijn. Wilde het item terugsturen maar nergens kan ik een adres of iets vinden. Al meerdere mails gestuurd maar geen... See more

Rated 1 out of 5 stars

Eigenlijk -10 sterren. Iets besteld, wilde dit tijdig annuleren zoals beschreven volgens hun site. Krijg ik dag erna ineens mail dat het verzonden is... blijf mailen en krijg na dagen steeds weer h... See more

1.3

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Malafide site

Nooit bevestigingsmail ontvangen. Ze antwoorden niet op contactformulier en ook niet telefonisch te bereiken. Gelukkig heb ik gekozen voor achteraf betalen. Malafide site

6 April 2023
Rated 1 out of 5 stars

Ga niet in zee met dit bedrijf

Ga niet in zee met dit bedrijf. Ze melden artikelen als afgeleverd en moet je achter je eigen geld aan! Een gewaarschuwd man/vrouw is gewaarschuwd. Bestel niets bij hun want dan kom je van een koude kermis thuis.

George

5 April 2023

Geen info geen reactie

als je ze mailt op victoriav.store (apenstaartje) gmail.com krijg je geen reactie.
Kreeg gisteren na bijna een maand opeens de lamp toegestuurd, maar ik wil deze terug sturen. Zit geen handleiding bij en geen info niks.
Heb ze gemaild met de vraag of ik bet retour kan sturen dus nu maar afwachten, heb bij Klarna inmiddels wel al retourmelding aangemeld want wil het product niet hebben.
Heb achteraf betalen gekozen en betaling maar tijdelijk stop gezet om te zien of ze gaan reageren. Want als je ze op zoekt dan vindt je totaal geen contactgegevens, website bestaat niet waarop je naar wordt door gelinkt moda-amsterdam.nl via klarna en heb geen FB om daar te kijken.
Beetje teleurstellend zoals ze met klanten omgaan.

19 March 2023

Oplichters?

geen bevestigingsmail ontvangen van bestelling, tot op heden nog niets ontvangen, ik koos wel voor "achteraf betalen", wil dit annuleren, maar moet nog wachten...
Via chat van Moda: geen antwoord, zelfs niet gelezen. De website bestaat volgens mij ook niet, je vindt nergens contactgegevens, behalve dus via de chat op facebook.

15 March 2023

opgelicht door moda amsterdam

heb op 4 oktober 2021 een trainingspak en twee truien besteld bij moda amsterdam totaal 95 euro betaald tot op heden nu 2 januari 2022 niks ontvangen en niks meer gehoord denk dat ik opgelicht ben door moda amsterdam zeer terleurstellend voor mij t. van bijsteren harderwijk

2 January 2022

Moda amsterdam oplichters

Ik heb een jas besteld bij moda amsterdam
En heb de jas nooit gekregen ik heb medere mailtjes gestuurd dan krijgt je met moeite antwoord en ze hebben het alleen maar over de voorwaardes ze zeggen dat ze het niet in China bestellen maar in de voorwaardes staat dat ze dat wel doen op de site van hun staat 3 tot 4 werkdagen heb je het thuis geleverd maar dat is niet zo je geld terug krijgen krijg je ook niet ze zeggen dat je het product terug moet sturen naar hun en dat mag de klant zelf gaan betalen hoe moet ik de jas terug sturen als ik die nooit heb gekregen weg is mijn geld ik vraag iedereen die het zelfde mee maakt met moda amsterdam om aangifte te doen zo kunnen we met ze alle dit oplichting bedrijf te laten stoppen met mensen op te lichten

28 December 2021
Rated 1 out of 5 stars

Pak besteld en nooit gekregen

Pak besteld en nooit gekregen. Overal kom ik slechte reviews tegen over oplichting. Niets bestellen hier!!! Aangifte van oplichting wordt gedaan

2 December 2021

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look