Mk Renovering Reviews 10

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

1. Painter

Written by the company

Hos MK Renovering ApS har vi store erfaring som et alsidigt malerfirma, der leverer malerarbejde i særklasse. Vi er en familievirksomhed, som består af 3 brødre samt 8 ansatte. Vores malere er alle fagudlærte. Vi stiller altid høje krav til kvaliteten i vores arbejde. Vi tilbyder bl.a. følgende malerarbejde: Komplet malerarbejde, Spartling, Filt arbejde, Facademaling, Maling af sommerhuse, Tapetsering, Restaurering, Flyttelejligheder,

4.4

3-star
2-star
1-star

Klar anbefaling

Vi har fået lavet en del både små og større vedligeholdelse og renoveringsopgaver. Vi har altid oplevet en dygtig og ansvarsfuld leverandør, der er med på opgaven, og er meget løsningsorienteret .

4 May 2025

KAN KLART ANBEFALE!

KAN KLART ANBEFALE!

Vi fik slebet gulv af MK Renovering og resultatet var langt over forventning! MK Renovering gik virkelig ned i de mindste detaljer i hjørner og kroge og sørgede for at hele gulvet i lejlighed blev perfekt.

Meget flinke, punktlige og dygtige håndværkere! Vil anbefale MK renovering til alle.

Tak for hjælpe!

30 January 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og imponerende resultater - hver gang!

Vi har brugt MK Renovering flere gange, og hver gang har de leveret et fantastisk resultat! De er yderst professionelle og sørger altid for at respektere vores hjem, mens de arbejder. Selvom man har håndværkere gående, tager de virkelig hensyn til, at man stadig bor der, og det sætter vi stor pris på.

Under hele processen bliver man holdt opdateret og involveret, så der er aldrig tvivl om, hvad der sker. Deres medarbejdere går virkelig det ekstra skridt for at sikre, at vi som kunder er tilfredse, og det er en fornøjelse at arbejde med dem. Hver gang de er færdige, efterlader de os med et stort WOW!

Vi ser frem til at bruge dem igen til vores næste projekt. Kan kun varmt anbefale MK Renovering!

24 March 2024
Rated 4 out of 5 stars

Rigtig fin oplevelse med MK Renovering

Rigtig fin oplevelse med MK Renovering. Vi har brugt dem to gange både til maler og murerarbejde og begge gange har de leveret et flot resultat. Når jeg ikke giver den 5 stjerner skyldtes det at jeg selv skulle bede dem om, at slibe vinduerne ned og vaske af, inden de malede, hvilket jeg mener bør være en del af alm malerarbejde. Men de gjorde det efter jeg havde påpeget det. De overholdt deres aftaler og var hurtige til at komme i gang. Og så er det til en rimelig pris😀

26 September 2023

Take a closer look