Mijnenergiewens Reviews 10

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Mijn batterij werkt niet goed

Mijn batterij werkt niet goed. na enkele mails geeft joey nu geen gehoor meer. Grootste miskoop van mijn leven.
Ze beloven de hemel, maar nadat je betaald heb zijn ze klaar met je. Sinds de batterij is mijn maandelijkse rekening alleen maar gestegen...

9 February 2026
Rated 3 out of 5 stars

Wat een slechte aftersale

Wat een slechte aftersale, ik wacht al maanden op de inspectie en reinigen van de panelen maar zitten niet in de route, helaas was eerst zeer positief over het bedrijf maar hierin zie je dat ze het moeilijk hebben jammer voor mij geen aanrader meer
Zijn geweest hebben een controle uitgevoerd en de panelen schoongemaakt netjes alleen jammer dat alles zo lang moest duren en de communicatie stroef was maar verder tevreden over hoe het nu gelopen is.

24 March 2025
Rated 2 out of 5 stars

Zonnepanelen prima, airconditioning niet

Zonnepanelen hebben ze netjes gelegd en werken goed. De airconditioning is helaas een ander verhaal. Een van de systemen werkte bij oplevering niet. Na bijna een jaar hebben ze dit wel aan de praat gekregen. Vervolgens was het binnen een paar maanden helaas weer defect (onvoldoende vulling) waarna het weer erg lang duurde voor er actie werd ondernomen. Nu is een van de andere systemen leeg en wacht ik al een maand op een nieuwe afspraak. Valt me erg tegen en heb eigenlijk spijt dat ik met deze partij in zee ben gegaan.

21 February 2025
Rated 1 out of 5 stars

Thuisaccu met gedeeltelijke backup en extra zonnepanelen.

In november heb ik een thuisaccu met extra zonnepanelen laten installeren. Thuisaccu moest geïnstalleerd worden met een gedeeltelijke back-up functie.
Hierbij de opmerkingen:
- installatie kregen ze niet op 1 dag klaar en is pas een week later afgewerkt. Dus ook mijn bestaande installatie lag er een week uit.
- monitoring totaal verbruik komt niet overeen met verbruik energieleverancier.
- gedeeltelijke backup functie werkt niet correct en is niet volgens afspraak/offerte opgeleverd.
- installatie is 2 maand geleden gedaan maar problemen zijn nog niet opgelost en weet ook niet wanneer dat gaat gebeuren. Ze geven aan dat ze het gaan oplossen maar krijg geen datum te horen.

Update: installatie is nu meer dan 3 maanden geleden en problemen zijn nog steeds niet opgelost. Het bedrijf wil ook geen schikking treffen i.v.m. gedeeltelijke terugbetaling van de factuur zodat ik een ander bedrijf hun fouten kan laten oplossen. Zij geven aan dat ze het zelf willen oplossen maar dat ze daar al 3 maanden tijd voor gehad hebben negeren ze dan.

GA NIET IN ZEE MET DIT BEDRIJF !

Update 19-03-2025: ik had mij laten overhalen om vandaag om 15.00 uur nogmaals telefonisch het gesprek aan te gaan met mijnenergiewens.nl maar ook deze afspraak zijn ze niet nagekomen.

Update 01-04-2025: ik heb een ander bedrijf de fouten van mijnenergiewens.nl laten oplossen en de installatie is nu veilig en werkt zoals hij vanaf het begin had moeten doen. Mijn energiewens reageert nergens op, wil geen compensatie betalen en een klachtenprocedure kan je ook niet opstarten.

13 November 2024
Rated 2 out of 5 stars

Super aardige collega's (verkoper en…

Super aardige collega's (verkoper en monteurs), alleen zeer slechte aftersales. Mijn dak is kapotgelopen tijdens het installeren van de zonnepanelen. Het bedrijf neemt daar geen enkele verantwoordelijkheid voor. Ik ben al 2 maanden (sinds15 augustus) ermee bezig. En sinds 4 oktober (al 11 dagen) doet zowel het systeem als de app het niet. Ik word belooft dat het opgelost gaat worden, maar ik maak me nu echt zorgen over deze aankoop.

15 October 2024
Rated 5 out of 5 stars

goed bedrijf

Goed en net bedrijf zoals afspraak geleverd en geplaats een 10 voor netheid en afspraak wij zijn zeer tevreden we raden dit bedrijf aan.
voorbeeld, bij het schouwen van het dak vroeg de monteur of wij nog dakpannen hadden ik zij ja hoezo er is een dakpan gebroken al een tijdje ik zal hem even vervangen en dat voor wij opdracht gegeven hadden is toch perfekt.
afz Kees Jansen Camperplaats in de verte

22 April 2024
Rated 5 out of 5 stars

Dit bedrijf weet hoe het moet in deze…

Dit bedrijf weet hoe het moet in deze tijd. Geen vooruit betaling en pas betalen als alles in orde is. Het duurde even vanwege de drukte maar ze stonden op de afgesproken tijd voor de deur. De monteurs waren beleefd en snel. Binnen de kirsten keren lag het dak vol met panelen en kaarsrecht. 2 panelen hadden een afwijkende kleur en ik wilde dat aangepast werd. Binnen 2 weken 2 andere panelen op dak en klaar. Toen pas de betaling gedaan. Netjes hoor. Zie bijna niet in deze tijd.

3 May 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look