købte nogle fine værdibeviser for 500 kr. 18/1 som vi ikke nåede at indløse inden for 65 dage med udløb 23/3 Ingen varsling eller lignende på at de udløb. Ikke god kundeservice og stil. Føler mig s... See more
See what reviewers are saying
Ekspeditionsgebyr = Råddent 😀 ‘Gebyret dækker over omkostninger til administration og håndtering af dit køb.’ Hvad med husleje, webhotel og wc-rens på kontoret? Svar: Kritikken går på at je... See more
Company replied
Super god oplevelse. Fik købt forkert produkt uden returret hos MeYou, men effektiv og serviceminded kundeservice "reddede" mig og fik os afsted alligevel. Tak for det!
Company replied
Har aldrig modtaget mail som lovet da jeg forsøgte at sende gratisgave til min datter. Da jeg forsøgte igen efter et par timer kommer jeg ikke videre på hjemmesiden ved trykke på "køb". Virker lidt uæ... See more
Written by the company
MEYOU – DIN PORTAL TIL LANDETS BEDSTE OPLEVELSER OG REJSER MeYou er den samlede betegnelse for nogle af Danmarks mest populære oplevelsessites: Downtown, Take Offer, Niche og Spis i Byen. Sammen udgør vi en af landets største portaler for dig, der søger inspiration og skarpe tilbud på alt fra rejser og hotelophold til gastronomi, skønhed og wellness. Hos MeYou samarbejder vi med en lang række danske og internationale virksomheder for at sikre, at du altid finder unikke oplevelser og kvalitetsprodukter til en ordentlig pris. Uanset om du leder efter et weekendophold, en 3-retters middag i København eller hverdagens luksus, finder du det gennem vores univers. VI HJÆLPER DIG HELE VEJEN Som kunde hos en af vores sider kan du altid forvente god service. Hvis du har spørgsmål til din ordre eller har brug for vejledning, sidder vores fælles kundeservice klar til at hjælpe dig med at finde en fair løsning. KONTAKT OS HER: Skriv til os på: Kundeservice@meyou.dk Ring til os på: 89 87 37 37 (Mandag-fredag kl. 10-12) Læs mere om vores univers og find din næste oplevelse på meyou.dk.
Denmark
- meyou.dk
Replied to 12% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
Gratis gave udsolgt
Det er alt alt for dårligt at man kan reklamere med en gratis gave både på TV men også på deres egen hjemmeside og det er først når man forsøger at indløse denne at man finder ud af de er udsolgt!
Man får selvfølgelig den mistanke at der aldrig har været mere end et par gratis gaver til at starte med...
Jeg tilslutter mig tidligere anmeldelses udtryk: "bondefangeri"
Øv øv en kedelig gave................
Jeg fik (desværre) en gave fra Youme.dk af min kære granfætter..
Gaven var utroligt svær at indløse, og den smagte faktisk ikke særligt godt.
Og så synes jeg det er rigtigt skidt at de har lukket i weekenden, så man ikke engang kan ringe og sige hej, som der ellers så fint står på deres hjemmeside. Det er på grænsen til bondefangeri vil jeg mene, og jeg ved altså hvad jeg taler om, da jeg er jurist.
- Det er næsten værre end at få en appelsin :(