See what reviewers are saying
Servicen ang track og levering kom hurtigt Min pakke kom den lovede dag og den er blevet indviet og døbt elsker den allerede Hun hedder Frk Isblomst og har plads ved siden af Frk Blomst (stor køk... See more
Mette har nogle lækre og funktionelle produkter! Så jeg glædede mig til pakken - den kom aldeles hurtigt - dagen efter bestilling!! Og nu skal jeg så have fundet tid til at lave mousse, is og tærte!
jeg har længe ønsket mig nogle nye skåle ,og disse opfylder mine varmeste ønsker med venlig hilsen Birte Koefoed Tersztyanszky
Replied to 71% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Fantastisk aften 👍 glæder mig allerede…
Fantastisk aften 👍 glæder mig allerede til næste gang 🌞
Gode produkter
Gode produkter. Overskuelig hjemmeside. Hurtig levering af det bestilte.
Utrolig nemt at købe.
Utrolig nemt at købe.
Hurtig levering. Hurtig og god kundeservice. Så fem fede stjerner herfra🤩🤩🤩🤩🤩
Elsker bare alt ved Blomsterberg❤️ super…
Elsker bare alt ved Blomsterberg❤️ super god kvalitet.
Nemt hurtigt og præcis
Nemt hurtigt og præcis. Ingen pluk fejl, ingen mangler eller fejl på pakken.
Kvalitet varer!
Jeg fik købt noget dejligt bagegrej og…
Jeg fik købt noget dejligt bagegrej og glæder mig til at bruge det 😊👍🌸
Man bliver inspireret
Den måde du viser hvordan man kan bruge dine varer gør at man får lyst til at prøve.Måske ser ikke helt ud som dit men så prøver jeg bare igen har efterhånden købt en del af dine gode varer og været meget glad for dem jeg håber du laver flere live programmer det giver lyst til at se mere.
Jeg havde en god oplevelse med gode…
Jeg havde en god oplevelse med gode produkter
Har købt mousseformen Dahlia og…
Har købt mousseformen Dahlia og muffinsforme blomst. Glæder mig til at komme i gang med dem.
Lækkert og funktionelt
Super flot og lækkert design, som har mange funktioner 😊
Fantastisk hjemmeside
Fantastisk hjemmeside. Meget overskueligt, og mange gode opskrifter og produkter.
Tilfreds igen
Tilfreds igen. ⭐⭐⭐⭐⭐. Hjælp til spiselige blomster og fine alternativer. Dejligt med lidt hjælp, når man leger Blomsterberg hjemme i køkkenet😅
Gode produkter
Gode produkter, god service og lynhurtig levering
- det kan vist ikke gøres bedre :)
Gode produkter og hurtig levering
Gode produkter og hurtig levering. Har flere tærteforme, sprøjteposer, dejskrabere og sprøjtetyller som jeg har haft glæde af i årevis..
Super dårlig kina bras af en håndmikser.
Købte en håndmikser i den tro at det var god kvalitet fra dette brand. Det skulle vise sig at være en gang værre kina bras. Den larmer fuldstændig vanvittigt og piskerisene er tynde og runde, så det tager dobbelt så lang tid at piske fx flødeskum som med min 40 år gamle Krups. Klagede til kundeservice, der blank afviste og "spiste mig af" med en mega lang mail, uden nogen afklaring.

Reply from Metteblomsterberg
Super gode opskrifter
Super gode opskrifter, der er indtil videre til at gå til.