Metal Poster Reviews 21

4.6

1. Poster Store
  2. Decoration and Interior Design Store

Written by the company

Vi er passionerede omkring at skabe noget unikt og anderledes. I stedet for traditionelle plakater med rammer, har vi valgt at lave plakater på plader af 1 mm aluminum. Denne beslutning blev truffet med fokus på at tilbyde en unik oplevelse med forbedret farvekvalitet og enestående printning.

4.6

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Fik lavet en custom poster

Fik lavet en custom poster, af et album cover. Kørte forbi deres hovedkontor med en USB pind, da billedet var meget høj opløsning. Venlig og hurtig betjening. Halvanden døgn senere var den klar til afhentning. Album coveret ser MEGA fedt ud på min væg. Klart anbefales herfra!

8 April 2026

Smukt udført

Smukt udført, prisen værd. Hurtig levering, godt pakket ind, du kan også tage dine egne billeder, som vil se smukke ud på væggen

4 February 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har for nylig bestilt en plakat fra…

Jeg har for nylig bestilt en plakat fra Metal Poster i Kolding, og jeg er meget tilfreds med både kvaliteten og designet. Plakaten var solidt og detaljerne er utroligt skarpe. Leveringen var hurtig, og hele oplevelsen har været positiv. Kan varmt anbefales 😊

3 January 2025

Reply from Metal Poster

Hej Torben, tak for din 5-stjernede anmeldelse :-)

Super tilfreds

Hurtig levering. Bestilte et personligt billede fra mit bryllup. Synes det er meget mere unik og personligt ved at det er lavet hos metal posters. Er meget glad for resultatet.

6 January 2025

Reply from Metal Poster

Hej Camilla, tusind tak for din flotte anmedelse. Vi er glad for at kunne hjælpe!

Rated 5 out of 5 stars

Så har jeg fået de to flotte plakater…

Så har jeg fået de to flotte plakater op at hænge jeg fik i fødselsdagsgave. Det er virkelig en god kvalitet og et flot stykke arbejde. Kan klart anbefales til andre som også kunne tænke sig flotte plakater og god kundeservice

17 December 2024

Reply from Metal Poster

Hej Louise, tusind tak for din anmedelse! Dejligt at gøre at du er glad dine metal plakater.

Mega god kvalitet

Mega god kvalitet, og virkelig flotte. Kan stærkt anbefales. Ovenikøbet også nemt at hænge op🙏🏽☺️

29 December 2024

Reply from Metal Poster

Hej Ash, tusind tak for din fine anmedelse. Vi glad for du kan lide dine metal plakater 🙂

Utrolig god kunderservice

12 February 2024

Hej Sharuya,

Tusind tak for din anmedelse. Jeg er glad for at jeg kunne hjælpe!

Med venlig hilsen,

Rated 5 out of 5 stars

Super hurtig og virkelig god kundeservice.

Jeg er meget tilfreds med resultatet. Og virkelig glad for den hurtige og imødekommende behandling og service jeg modtog.
Mine bedste anbefalinger herfra.

17 December 2023

Hej Christian,

Det jeg meget glad for at høre. Godt at vi fandt en løsning :)

Bedste hilsner,

Rigtig god service

Rigtig god service. Stort 10 tal 💪

24 November 2023

Hej Ole,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Bedste hilsner,

Købkøbkøb

Super god service. Kundeservice er helt i top

28 August 2023

Hej Lukas,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi håber du er tilfreds med din plakat!

Mvh
Denis

Så flot

Så flot
Virkelig en overaskelse hvor flot den var
Tusinde tak

18 July 2023

Hej Jane,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre at du er tilfreds med din Joakim von And plakat.

Venlig hilsen,
Denis