Autobedrijf Melse Reviews 11

1. Car Dealer
  2. Auto Market
  3. Auto Parts Store
  4. Used Car Dealer

Information provided by various external sources

Auto Melse is uw dealer voor nieuwe auto's en occasions van Seat Skoda en Kia in Goes, Vlissingen en Terneuzen. Bekijk nu ons aanbod!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Aanrader

Jaren geleden een Seat Leon gekocht bij Melse. Was zeer tevreden over de de auto en de manier hoe het personeel met de klant om ging. Daarom deze keer bij Melse een Seat Ateca gekocht. Vandaag de auto opgehaald. Professioneel bedrijf met vriendelijk personeel. Zeker een aanrader. Bedankt Wouter voor de goede service.

9 May 2025

Fijne auto gekocht bij Auto Melse

Fijne auto gekocht bij Auto Melse. We rijden nog niet heel lang met de auto maar het voelt goed. Prettig geholpen en contact met verkoper Wouter en afwikkeling heel netjes.

28 February 2025
Rated 1 out of 5 stars

Slechte garage

De Peugeot die ik bij de garage Melse kocht had direct na een maand heel veel verborgen gebreken zoals kapotte koppeling cilinder, kapotte uitlaat, een motor die in de soep liep doordat de distributieriem brak en tevens een kapotte vacuümpomp daardoor.
De garage repareerde de auto maar niet goed er moest eigenlijk een nieuwe motor in. Dat deed hij niet, hij wachtte tot de wettelijke garantie afliep zodat de kosten voor mij waren. Hij kwam ook niet met een oplossing. Vaak genoeg om gevraagd.
Kortom bij deze garage moet je niks kopen, hij liegt over zaken en is onbetrouwbaar.
Kortom een oplichter.

30 September 2024
Rated 5 out of 5 stars

Oprechte aandacht en vakkundig advies

Een aantal weken geleden mijn auto ingeruild en een nieuwe auto gekocht bij Autobedrijf Melse. Wat mij betreft een absolute aanrader. Vriendelijk, behulpzaam en enthousiast geholpen. En naderhand ook nog even die interesse hoe de nieuwe aankoop bevalt en of er nog vragen zijn. Je bent hier geen nummer maar een klant/ relatie.

4 November 2024

Garage Melse Goes

Opel Corsa hier gekocht nadat ik bij merkdealer in de buurt slecht behandeld was.
Auto stond netjes klaar voor inspectie en proefrit.
Verkoper nam daarna uitgebreid de tijd om alles door te spreken. Ook 2 nieuwe voorbanden was geen enkel punt van discussie.

Top bedrijf waar klant nog klant is, en waar men tijd neemt voor je.

6 November 2023
Rated 4 out of 5 stars

Onze opel insignia tourer gekocht en…

Onze opel insignia tourer gekocht en netjes geholpen en de afspraken die we aangaven wat verandert moest worden was bespreekbaar en volgens afspraak nagekomen .
De verkoper was fatsoenlijk en betrouwbaar eigelijk wat je ook verwacht . Wel goed te merken dat verkoper is beetje druk en door duwen is maar wel met fatsoen.

7 October 2023
Rated 5 out of 5 stars

Goede en betrouwbare dealer!

Keurig nette dealer die mij een mooie auto hebben geleverd. Alles uitgevoerd zoals afgesproken en zelfs nog iets meer.
Goed geholpen bij de inname van mijn vorige auto en prima aflevering van de nieuwe.
Aanrader!

5 February 2021
Rated 5 out of 5 stars

Een tweedehandsauto via internet…

Een tweedehandsauto via internet gevonden bij dit bedrijf. Ik woon zelf 200km van het bedrijf af en kende het nog niet. Vriendelijke ontvangst, bij aflevering aangenaam verrast doordat niet alleen de geschreven contractafspraken nagekomen waren maar ook de zaken die mondeling gezegd werden tijdens eerste bezoek zoals we maken de remmen wel in orde (--> daadwerkelijk 4 nieuwe remschijven gemonteerd). No nonsense, tot nu toe perfecte service, nog 6 maanden bovag garantie, maar hopelijk niet nodig natuurlijk.

10 February 2019

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look