See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Bestelling geplaats Bestelnr : 25213 Nooit wat ontvangen wel volledig betaald Wel mail ontvangen dat het verzonden worden maar tot heden helemaal Niks

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Het was een fijn moment toen ik mijn nieuwe stofzuigertje kreeg tegen huisstofmijt- ik ben allergisch en gebruik hem nu iedere dag voor de bank en matras.Wel graag nieuwe Hepa- filters kunnen bestelle... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ondertussen mijn derde bestelling bij Melandi. Nu beschermers voor armleuningen besteld. En zoals eerder: snel geleverd. Vragen via email snel beantwoord. Leuke producten voor leuke prijzen!

Company replied

Company details

1. Decoration and Interior Design Store

Written by the company

Melandi is gespecialiseerd in het aanbieden van rustgevende producten en innovatieve gadgets die het dagelijks leven verrijken en vereenvoudigen. Ons assortiment varieert van stressverlagende items tot handige slimme huishoudelijke apparaten, allemaal ontworpen om uw dagelijkse routine aangenamer en moeitelozer te maken.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Wel betaald niet ontvangen

Bestelling geplaats
Bestelnr : 25213
Nooit wat ontvangen wel volledig betaald
Wel mail ontvangen dat het verzonden worden maar tot heden helemaal
Niks

14 April 2026

prima product

De levering verliep soepel, goede communicatie over de voortgang. Product was als gepresenteerd in de webshop. Prima deal

15 March 2026

Beste Peter

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de levering soepel is verlopen en dat u tevreden bent over de communicatie en het product.

Rated 5 out of 5 stars

Die elektrische schaar is ideaal je…

Die elektrische schaar is ideaal je hebt een doos zo in kleine stukken heb ook een stanleymes maar de elektrische schaar is toch makkelijker je bent sneller klaar dan met een stanleymes. Wat ik wel mis is een reserve mesje bij de schaar als er wat mee is moet je eigenlijk een nieuwe elektrische schaar bestellen. Maar verder is het een top product zou hem iedereen aan bevelen 👍👍

3 April 2026

Beste Janke,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review. Fijn om te horen dat de elektrische schaar zo goed bevalt en dat u er snel en gemakkelijk mee kunt werken.

Bedankt ook voor uw feedback over het ontbreken van een reserve mesje. Wij nemen dit zeker mee ter verbetering van ons assortiment en de productinformatie.

Rated 5 out of 5 stars

Omdat alles correct verloopt.

4 April 2026

Beste Samuel,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles correct is verlopen.

Rated 5 out of 5 stars

Tijdig meegedeeld over late levering

Tijdig meegedeeld dat zending niet op aangegeven datum zou worden geleverd

9 March 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u onze communicatie over de levering als prettig heeft ervaren.

Wij doen ons best om u altijd tijdig op de hoogte te houden van eventuele wijzigingen.

livraison rapide ..

livraison rapide ... produit conforme

1 April 2026

Bonjour Pierre,

Merci beaucoup pour votre avis positif. Nous sommes ravis d’apprendre que la livraison a été rapide et que le produit correspond à vos attentes.

Au plaisir de vous revoir !

Cordialement,

Service client

Stofzuiger!

Het was een fijn moment toen ik mijn nieuwe stofzuigertje kreeg tegen huisstofmijt- ik ben allergisch en gebruik hem nu iedere dag voor de bank en matras.Wel graag nieuwe Hepa- filters kunnen bestellen! Bvd.

23 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ondertussen mijn derde bestelling bij…

Ondertussen mijn derde bestelling bij Melandi.
Nu beschermers voor armleuningen besteld.
En zoals eerder: snel geleverd.
Vragen via email snel beantwoord.
Leuke producten voor leuke prijzen!

17 March 2026

Beste Eric,

Hartelijk dank voor uw mooie review en uw vertrouwen in Melandi bij uw derde bestelling.

Fijn om te horen dat alles opnieuw naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over de snelle levering en onze service.

Super tevreden!!

Super tevreden!!
Keurig en op tijd geleverd!!
Apparaat voldoet ruimschoots, AANRADER!!

6 January 2026

Beste Floor,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review.

Fijn dat het apparaat zo goed bevalt.

Rated 5 out of 5 stars

Bestelling snel geregeld en geleverd.

6 February 2026

Beste Marina,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat uw bestelling snel is verwerkt en geleverd.

Rated 5 out of 5 stars

Goede waar/service behoeft geen extra…waardering

Goede waar/service behoeft geen extra waardering

11 February 2026

Beste Rein

Dank u wel voor uw reactie. We begrijpen wat u bedoelt – goede service en kwaliteit horen vanzelfsprekend te zijn. Fijn dat u dit ook zo heeft ervaren.

Snel besteld en snel bezorgd

Snel besteld en snel bezorgd
Kwaliteit is super
Win win situatie

5 January 2026

Beste JPSG,

Dank u wel voor uw terugkoppeling. Goed om te lezen dat zowel de snelheid van bestellen en bezorgen als de kwaliteit aan uw verwachtingen voldoen.

Wij waarderen het dat u dit met ons deelt.

Gemaakte afspraken worden nagekomen

Gemaakte afspraken worden nagekomen. Het is online heel gemakkelijk te bestellen en te betalen. Kwalitatief goede producten. Ik ben zeer tevreden.

3 January 2026

Beste Thijs,

Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat u tevreden bent over onze producten.

Graag tot een volgende keer.

Kwaliteit

Kwaliteit, service, helemaal top !

2 February 2026

Beste Andre

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel de kwaliteit als onze service.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look