See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

SVINDEL... Der er lavet en ny profil af MBdesign, så tror anmeldelserne vil være bedre at lægge op på den profil. Søg på mbdesign der er over 1400 anmeldelser og det firma skal stoppes nu, Fa... See more

Rated 1 out of 5 stars

Som alle andre herinde har jeg heller ikke modtaget min ordre fra december. De var ikke blege for at trække pengene med det samme ordren var lagt, men derefter har jeg intet svar fået på hverken mai... See more

Rated 1 out of 5 stars

Fup firma Jeg melder mig til samlingen af folk som bestiller og betaler vare fra mbdesign og aldrig modtager mine 6 julekugler Bestilt 10/12 Betalt 12/12 Telefonisk kontakt og mails hvor de lov... See more

Rated 5 out of 5 stars

3-star
2-star
1-star

Svindler "firma".

Svindler "firma".. Hæver pengene, men modtager ikke varen🤬Håber snart politiet får lukket det ned..!!

4 December 2024

Svindel

Som alle andre herinde har jeg heller ikke modtaget min ordre fra december.
De var ikke blege for at trække pengene med det samme ordren var lagt, men derefter har jeg intet svar fået på hverken mails eller telefonopkald.
Hold jer for Guds skyld langt væk.

13 December 2024

Hold jer langt væk!!!!

Hold jer langt væk!!!!
Jeg er nu også blevet snydt.
Mine varer er aldrig kommet trods utallige rykkere.
De lover at varen er på vej gentagne gange og de har trukket pengene.
Nu kommer der også en politianmeldelse herfra.
SVINDEL FIRMA!!!!!!! 🥵🥵🥵

24 January 2025

Svindler firma!!

Svindler firma!!
Hold jer langt væk!
Pengene hæves, varerne kommer aldrig!
DR kontant er interreseret i at tage dette firma med i et kommende program! Velkommen i den varme stol til MB Design!
Få betalt hvad I skylder ASAP!

21 January 2025

Fup firma

Fup firma
aldrig modtager mine 6 julekugler
Bestilt 10/12
Betalt 12/12
Telefonisk kontakt og mails hvor de lover at kikke på sagen, intet sker
Går nu til politiet og dr1 kontant.

14 January 2025

SVINDEL...

SVINDEL...

Søg på mbdesign der er over 1400 anmeldelser og det firma skal stoppes nu,

Falsk markedsføring plus manglende levering af nogen produkter. Den der kom var på ingen måde som beskrevet på hjemmesiden, hverken vægt, mål eller materiale.

5 January 2025

BESTIL ALDRIG HER

BESTIL ALDRIG HER , DET ER EN SCAM.
Vare bestilt, penge trukket dagen efter, vare kom aldrig , er politi anmeldt, og via indsigelsen i banken henter jeg min penge tilbage .
Sikke et balade lige inden jul. 🤬

20 December 2024
Rated 5 out of 5 stars

Meget tilfreds med mit køb😊

Fik ikke læst trustpilot før jeg bestilte - og blev da lidt ærgelig da jeg læste alle de dårlige anmeldelser. MEN har i dag modtaget de fineste træhjerter med navne der er brændt på dem - er meget tilfreds med købet! Det har taget 1 1/2 uge fra jeg bestilte til jeg i dag modtog pakken, hvilket er rimeligt, da jeg bestilte Black friday - så jeg er tilfreds med købet😊👍

11 December 2024

Snyd og bedrag

Fup firma. Vare bestilt 5. nov. Skulle bruges 1. dec. Pengene trækkes straks. Varerne kommer aldrig og de er så frække, at de holde en hen ved at svare sporadisk på ens mails. Skriver fx. de sender om et par dage, at de sender med gls osv., men i virkeligheden sender de intet. Jeg har forsøgt at få mine penge retur, ved at udfylde en blanket vedr. fortrydelsesret. Virker ikke. Er i gang med at bede min bank om hjælp via en indsigelse. Vil også anmelde det ved politiet. De skal stoppes..

7 December 2024
Rated 4 out of 5 stars

Fine julekugler med navne

4 julekugler med navne, blev bestilt d. 16-10-24, leveret 30-10-24. Fine julekugler, der er som jeg havde bestilt. Var lidt nervøs for om de kom, da pengene blev trukket på min konto d. 18-10-24 og jeg så først hørte noget fra firmaet d.27-10-24. Ringede til dem d. 27-10-24 for at høre om alt var ok, snakkede med en sød dame, der sagde at de var på vej - og det var de jo !

30 October 2024

Is this your company?