Flott service
Flott service, reiste ned for å bytte da vi bor like ved og det var ikke noe problem. Veldig fin nettbutikk og veldig god service i butikk🥇
Mandy er en norsk familieeid og familiedrevet bedrift som selger klær til herre på nett og i butikk i Sarpsborg. Mandy er også kjent for utradisjonell formidling av herremote i sosiale medier under @mandynorge.
Sankt Marie gate 84, 1706, Sarpsborg, Norway
Hyggelig og løsningsorientert.
God handel og kommer tilbake
Rask og effektiv Handel og leveranse. Bra Service og fine Varer. :-)

Reply from MANDY
Mulig med «klikk og hent» gjør det enkelt ved handling av småting. Hjelpsom og hyggelig betjening.

Reply from MANDY
Jeg har fått en kundeservice som virkelig overgikk forventningene. Da jeg ved en feil mottok feil produkt, sendte jeg en e-post til butikken på en søndag. Allerede etter 20 minutter fikk jeg svar, sammen med en oppriktig beklagelse. De sendte umiddelbart riktig vare, ga meg en svært god rabatt og inkluderte til og med en ekstra gave som kompensasjon.
Leveringen var også utrolig rask. Jeg kan virkelig anbefale denne butikken – de tar kundene sine på alvor!

Reply from MANDY
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.