Written by the company
Minimalistiske smykker til både kvinder og mænd. Er du på udkig efter smykker af høj kvalitet? Hos MALO Copenhagen sælger vi vandtolerante og kvalitets smykker til billige priser.
Tjurgården 49, 2670, Greve, Denmark
- support@malocopenhagen.com
- malocopenhagen.com
People also looked at
Jeg bestilte nogle smykker da jeg følte…
Jeg bestilte nogle smykker da jeg følte jeg manglede nogle accessories til mine outfits. Jeg var blevet vist MALO Copenhagen af en ven og bestilte med det samme. De kom efter 2 dage med høj kvalitet indpakning og jeg er virkelig glad for dem
Jeg har netop lige talt med MALO’s…
Jeg har netop lige talt med MALO’s kundeservice for at høre om min pakke
Var på vej da den blev leveret ind af døren super god og hurtig service og rigtig flinke medarbejdere
Har købt 2 kæder fra MALO Copenhagen og…
Har købt 2 kæder fra MALO Copenhagen og de er de bedste kæder jeg længe har haft. Virkelig fed kvalitet til ekstrem lave priser kan kun anbefales
Meget tilfreds
Jeg har modtaget ROPE halskæden og ROPE armbåndet.
Kvaliteten på smykkerne er lige som det skal være, har haft det med i bad utallige gange og det holder bare.
Kan anbefale at købe smykker fra MALO Copenhagen
Jeg har lige modtaget 2 super lækre…
Jeg har lige modtaget 2 super lækre vandtolerante kvalitets halskæder fra malocopenhagen. Mega god kvalitet, super nem hjemmeside og hurtig levering. Whats not to like.
Kæmpe anbefaling herfra