Mako Shop

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Spijtig genoeg heb ik de reviews niet gelezen ten tijde ik heb besteld. In maart besteld - nooit iets gekregen. 30 euro kwijt... Stuurden in het begin nog een mail terug, maar nu gewoon geen antwoor... See more

Rated 1 out of 5 stars

Twee broeken besteld. Maatvoering onjuist. Zeer slechte kwaliteit stof. Model ook anders dan in de advertentie. Kortom bestel hier nooit iets! Wees gewaarschuwd. Retour zending naar China is voor eige... See more

Rated 1 out of 5 stars

Waardeloze tent. 2 broeken besteld. Nou ik weet niet wat het was, maar de maten klopten van geen kant, stof was niet zoals geadverteerd en de broeken waren net over de knie. Klacht ingediend en die di... See more

Rated 1 out of 5 stars

een easy carplay scherm gekocht maar kreeg na lang wachten toch eindelijk wat binnen maar dit was een normale inbouw radio wat natuurlijk nooit gaat passen HIER NOOIT WAT KOPEN ook weet de shop nie... See more

Company details

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

2 broeken besteld

2 broeken besteld. Mooi maar te klein
Retour kan alleen als je het zelf naar China opstuurt. Kosten voor je zelf. Wie bedenkt zoiets. Dit is waardeloos. Respectloos, bij dit bedrijf niks bestellen

24 March 2023

Oplichters

Ik heb via de site 4 stuks broeken besteld. Op de foto's komen de broeken tot op de enkels, bij passen komen de broeken tot halverwege mijn kuit. Veel te kort dus. De kwaliteit van de broeken valt ook zwaar tegen. Ik heb dus niet gekregen wat ik heb besteld.

Ik heb dit aangegeven bij Mako. Via Mako kreeg ik de optie voor 30% korting op mijn levering, maar wat moet ik met broeken die veel te kort zijn.

Weer een bericht aan Mako, met de vraag om een retouradres. Na vele mails heb ik een adres gekregen. De broeken bleken uit China te komen, retourkosten minimaal €30,-. Terugsturen is dus geen optie.

Er is met Mako verder niets te regelen. Ik heb mijn betaling via Klarna daarom stop laten zetten tot zij met een goed alternatief komen.

Ik heb echt werkelijk waar nog nooit zo'n slechte service meegemaakt. Ik voel me bedondert door deze partij. Nooit iets kopen!!!!

23 March 2023

oplichter

ook weet de shop niet meer wat hun mail adres is want die is nergens te vinden en op het contact formulier word niet gereageerd

23 March 2023

Onjuist product geleverd.

Heb een carplay gekocht. Op de foto's met opzetstuk en alleen een draad om aan te sluiten. Er wordt vervolgens na 3 weken een radio geleverd die je in de auto moet installeren, maar niet in mijn auto pas. Product komt totaal niet overeen dus. Ze reageren nergens op. Absoluut mee uitkijken!!!

21 March 2023

Oplichters

Maten kloppen niet.
Alles op de website is “on sale”, maar je kan geen geld terug krijgen als je item (oftewel de hele winkel) “on sale” is.

20 March 2023

Broek

Onlangs hier een product gekocht wat bij nader inzien gewoon uit China kwam. Hierdoor is retour sturen geen optie en ben ik gewoon mijn geld kwijt. Ik zal hier niet nogmaals iets kopen en raad het ook af.

15 March 2023

Scam

Dropship bedrijf. Broeken besteld, bij aankomst echt debiele pasvormen. Een kwam net over mijn knie, andere broek was 10 cm langer. Zouden dezelfde broeken in andere kleur moeten zijn. Telefonisch niet bereikbaar en onduidelijk en duur retourbeleid.

13 March 2023

The Trustpilot Experience