Makemake Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Lige præcis det produkt jeg søgte, til at lave “krukker” af beton og stof (f.eks dynebetræk). Tak for en rigtig fin vejledning og handel….!!!

Rated 5 out of 5 stars

Et kursus i Makemake med Erik som underviser er et must hvis du vil lege/arbejde med dekorationsbeton. Jeg har i dag været med for 5´gang og kan kun være super tilfreds, med rådgivning og vejledning... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har prøvet flere af deres produkter, både deres egne makemake produkter og nogle af de andre de har. Super lækre! Har allerede lavet beton skulpturer og krukker til min altan til mine planter :D Er o... See more

Rated 5 out of 5 stars

Uanset hvornår jeg bestiller, så går det lynhurtigt med levering! Der er aldrig nogen slinger i valsen! Bestilte fx i går middags (Fredag). Her Lørdag morgen, er pakken under levering! Jeg har ligel... See more

Company details

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

7 reviews in the last 12 months

Write a review

Perfekt

Hurtig levering og perfekt resultat. Hvis man ser deres video om, hvordan men gør på deres hjemmeside kan det praktisk talt ikke gå galt. Perfekt til gave eller bare til sjov og hygge. Kan klart anbefales.

12 December 2018
Rated 4 out of 5 stars

Forgangs eksempel på et e-handelssted

Makemake.dk kan kun anbefales. Gode produkter, der er præcis det lovede. Siden har gode instruktionsvideoer og vejledninger til deres produkter, så man får mest muligt ud af site produkt.
Og så er forsendelsestiden god.

27 November 2018

Kan klart anbefales

-Super hurtig levering.
-Gode produkter.
-Fine brugervejledninger (bl.a genialt med videoer på deres hjemmeside; så er det skåret ud i pap for begyndere)

19 August 2018

Super service og levering

Jeg ringede ind og fik en super god kundeservice :-) !
Udover det bestilte jeg kl. 14 og havde det dagen efter.

Produktet ser fint ud - Alt i alt en god oplevelse

19 July 2018

Helt perfekt!

Super tilfreds med alginat og gibsafstøbningen. Vi har fået lavet den fineste hånd!! Det bliver helt sikkert ikke sidste gang vi køber det :-)

7 February 2018
Rated 5 out of 5 stars

Super kvalitet og hurtig levering!

3D gipsafstøbningerne lavet med alginat er geniale og foreviger f.eks. babys små hænder og føder - det er super nemt at bruge og kvaliteten er i top! Desuden super hurtig levering!

2 January 2018
Rated 5 out of 5 stars

Ingen problemer og hurtig levering

Jeg bestille for over 300 kr. Og fik derfor fri fragt.
De fragter med gls til den nærmeste pakkeshop. Det fungerer fint og leveringen er hurtig. Deres pakker er pakket meget forsvarligt ind.
Jeg vil klart handle der igen.

27 September 2015

Take a closer look