Madaro  Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Nog even een follow-up op mijn eerdere review over het niet terugbetalen van een geretourneerd shirt. Op die review reageerde Madaro destijds dat het geld zou zijn terugbetaald, maar daar klopt ni... See more

Rated 5 out of 5 stars

Shirts zijn van een geweldige kwaliteit en worden zeer fraai aangeleverd. Doos past door de brievenbus en de shirts zitten mooi opgevouwen verpakt in plastic papier. Dit geeft een zeer luxe uitstralin... See more

Rated 1 out of 5 stars

Afmetingen van de shirts komen niet overeen met het schema online. Shirt terug gestuurd inclusief track&trace, pakket zou zijn afgeleverd maar Madaro zegt het niet ontvangen te hebben. Konden alleen... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Onlangs 2 shirts besteld. Eerst vond ik de prijs best hoog maar na levering begreep ik het wel. Pasvorm is top. Materiaal is top. Nadat er ba 1 keer wassen een gaatje ontstond bij een stiksel heb... See more

Company details

1. Men's Clothing Store

Written by the company

Streetwear label met unieke designs.

Contact info

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

Goede kwaliteit

In eerste instantie XL gekregen ipv M. Door de drukte met black friday duurde het eventjes.
Het shirt is terugestuurd en de juiste maat is ontvangen :)
Het shirt is van goede kwaliteit!

27 November 2023
Unprompted review
Madaro  logo

Reply from Madaro

Hi Nancy,
Zoals besproken gaan we de juiste maat naar je opsturen en hebben we op zondag tijdens BlackFriday niet gereageerd op jouw e-mail vanwege de drukte:) We zien het shirtje graag retour en zullen de juiste maat naar je opsturen.
Groetjes,
Chloe - Team Madaro

Uitstekende service!

Ik moet zeggen echt een uitstekende service, op deze manier nog niet eerder meegemaakt! Er was wat fout gegaan met de levering maar dat lossen ze heel snel en adequaat op! De shirts zijn van hele mooie kwaliteit, zelf gekozen voor Slimfit en die vallen perfect!

15 September 2023
Rated 1 out of 5 stars

Nog geen bestelling mogen ontvagen (na…

Nog geen bestelling mogen ontvagen (na 1 week), nog geen antwoord op mijn mails, nog geen track & trace... DHL heeft de bestelling nog niet ontvangen... dus.. Ik heb wel €170 betaald... ik wil mijn bestelling... wat moet ik nu doen .?

14 September 2023
Unprompted review

Goede kwaliteit, top service

Nadat er ba 1 keer wassen een gaatje ontstond bij een stiksel heb ik contact gezocht. Onwijs vriendelijk geholpen en een correcte oplossing gekregen

30 July 2023

Levertijd

Duurde ff voor het shirtje binnen kwam, en kreeg weinig info over de bestelling

2 July 2023

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit.
Práchtige opdruk in mooie kleuren alleen het boordje aan de nek is té aansluitend...questie van smaak misschien maar staat niet mooi zo.
Met pijn in m'n hart retour gezonden...

14 May 2023
Rated 2 out of 5 stars

Kleuren erg dof.

Velheid van de kleuren die op de website geadverteerd staan komen totaal niet overeen in werkelijkheid. Kleuren zijn erg dof!

7 March 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look