Zeer weinig resultaat maar zeer hoge rekeningen sturen die via de gemeente worden betaald. Maakt gebruik van grijze gebieden in de wetgeving en kan daardoor hoge facturen sturen naar de gemeente. D... See more
See what reviewers are saying
Nette en correcte afhandeling van ons verzoek inzake de WOZ waarde. Ons bezwaar is keurig door hen afgehandeld. Je meld de kwestie aan en in de beginfase lever je de gevraagde stukken in. Hierna he... See more
In eerste instantie had de gemeente een afwijzing gestuurd, maar deze bleek van een ander huis in een andere straat in Eersel te zijn. Een verschilletje van 'H' in plaats van 'SCH' zullen we maar zegg... See more
WOZ aanslag verlaagd Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van ons bezwaar, Naast het verzoek hebben wij alleen de noodzakelijke gegevens doorgegeven en neen aantal foto's ge-uploaded. Dat was o... See more
Company replied
Company details
Written by the company
MaakWOZbezwaar.nl helpt particulieren en bedrijven bij het bezwaar maken tegen de WOZ waarde. In veel gevallen wordt er namelijk te veel belasting betaald, omdat de WOZ waarde te hoog is vastgesteld. Met onze beproefde werkwijze en het persoonlijke contact met onze klanten hebben wij al vele klanten mogen helpen bij het controleren en verlagen van de WOZ waarde en alle belastingen die daarmee samenhangen.
Contact info
Postbus 2, 7440AA, Nijverdal, Netherlands
- info@maakwozbezwaar.nl
- maakwozbezwaar.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
WOZ Bezwaar heeft heel goed bemiddeld…
WOZ Bezwaar heeft heel goed bemiddeld voor ons bij de gemeente en een goed aanvaardbaar bedrag is nu het resultaat ,ik (wij)bevelen WOZ Bezwaar.nl aan iedereen die twijfelt dit gewoon te doen , dank jullie wel met jullie team .
MVG

Gratis geld.
Bezwaar indienen is erg gemakkelijk en kost écht niets. Resultaat, toch 5000 euro van de WOZ af. Is misschien niet veel, maar is letterlijk gratis geld verdienen.

Reply from MaakWOZbezwaar.nl BV
Het heeft zich geloond om bezwaar te…
Het heeft zich geloond om bezwaar te maken. Bedankt voor de moeite.

Bezwaar WOZ waarde
Met succes bezwaar gemaakt tegenverhoging WOZ waarde. woz verlaag naar redelijk niveau.

Reply from MaakWOZbezwaar.nl BV
Makkelijke en duidelijke hulp cq…
Makkelijke en duidelijke hulp cq begleiding mbt bezwaar maken tegen de WOZ
U bent duidelijk eerlijk en correct dat zijn eigenschappen die niet snel te vinden zijn chappo ik zal U verder aanbevelen m.vr.gr. Alex Peters

Reply from MaakWOZbezwaar.nl BV
Heel goed en correct opgepakt
Heel goed en correct opgepakt.
Duidelijke communicatie.

Goed en snel opgepakt
Goed en snel opgepakt. WOZ verlaging deels gerealiseerd.

Bezwaar maken heeft zin.
Heel fijn dat de mensen van MaakWOZbezwaar zich voor mij hebben ingezet, zonder verdere kosten, althans niet zichtbaar voor mij. Bovendien blijkt het dus zinvol om bezwaar te maken en niet toe te geven aan de van overheidswege opgelegde waardering.

Reply from MaakWOZbezwaar.nl BV
Vanaf mijn aanvraag voor vermindering…
Vanaf mijn aanvraag voor vermindering van de woz waarde van mijn huis, ben ik zeer goed op de hoogte gehouden door uw organiesatie.
Indien het zich weer voordoet, zal ik weer gebruik maken van uw diensten.

Reply from MaakWOZbezwaar.nl BV
Het duurde even maar succesvol bezwaar…
Het duurde even maar succesvol bezwaar aangetekend!

Woz vermindering
We zijn netjes op de hoogte gehouden van de vorderingen. We zijn blij met de uitkomst. Zo zie je dat het wel degelijk nut heeft.
Bedankt maakwozbezwaar.nl

Reply from MaakWOZbezwaar.nl BV
Enorm makkelijke manier om bezwaar te…
Enorm makkelijke manier om bezwaar te maken tegen de WOZ waarde. Zij doen alles en je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Het bezwaar leidde tot een aanzienlijke verlaging van de WOZ waarde.

Reply from MaakWOZbezwaar.nl BV
Bezwaar gegrond verklaard :-)
Zonder veel moeite is ons bezwaar afgehandeld. Duidelijke communicatie.

Reply from MaakWOZbezwaar.nl BV
Door hulp van jullie is de WOZ waarde…
Door hulp van jullie is de WOZ waarde omlaag gegaan. Hebben daarzelf niets voor hoeven te doen. We zijn daar tevreden over

Aanrader!
Ze hebben mij keurig geholpen. Mijn WOZ waarde was met een verhoging van 13% veel te hoog. Is dank zij hun bemiddeling met € 20.000,- verlaagd.
Contactmogelijkheden via mail en app. Aanrader!

Goed geholpen
Goed geholpen, duidelijke communicatie. Wij zijn tevreden

Reply from MaakWOZbezwaar.nl BV
Mensen met ervaring en zeer vriendelijk
Medewerkers die weten waar ze het over hebben. Bij elke vraag die ik had stonden ze mij vriendelijk en netjes te woord. Zeker een aanrader!

The Trustpilot Experience