Company details

1. Orthopedic Shoe Store

Written by the company

Zorgeloos bewegen voor iedereen. De oplossing voor uw voet-, loop en sportklachten

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

De bestelling van mijn steunzolen…

De bestelling van mijn steunzolen verliep zo gemakkelijk online. Ik had opmerkingen gemaakt omtrent afwijkende maat en pijnklachten. Dat hebben ze perfect in de steunzolen verwerkt. Ondanks dat de afdruk niet helemaal perfect was, omdat het plastic wat bubbelde en er bij een stukje in het midden de inkt niet goed afgaf, zijn de steunzolen helemaal perfect! De stand van mijn voeten is nu goed en ik heb niet meer zo’n pijn van mijn voeten, rug en nek met lopen en staan. De zooltjes zijn heerlijk zacht zoals ik aangegeven en nodig had en toch met hele goede ondersteuning, precies op de juiste plaatsen. Ik kan weer lopen op mijn wandelschoenen, waar ik zeer gelukkig mee ben! En het wordt ook nog vergoed voor mij via de zorgverzekering. Mijn mails en vragen werden ook steeds snel en duidelijk beantwoord. Super tevreden!

21 December 2022
Rated 5 out of 5 stars

Wederom een paar gewone sneakers laten…

Wederom een paar gewone sneakers laten aanpassen voor onze dochter en zoals altijd is dit weer geweldig goed gedaan.
We komen hier nu al enkele jaren en zijn zeer tevreden.
Wij komen van ver, maar hebben de lange reis er graag voor over.

19 October 2022
Rated 5 out of 5 stars

Loopvisie zijn mijn helden!

Onlangs in contact gekomen met loopvisie Lelystad. Na een jaar met voetklachten gelopen te hebben. Het ontvangst was prettig en vriendelijk. Kreeg meteen een bak koffie en werd snel geholpen. Het aanmeten van orthopedische zooltjes gaat erg professioneel en er wordt uitgebreid de tijd genomen om te luisteren naar je klachten. Na 3 weken waren mijn zooltjes klaar. Bij het ophalen wederom
Weer vriendelijk ontvangen en snel geholpen. Ook toen werd er weer alle tijd genomen. Meteen 2 par schoenen gekocht. Volgende dag de zooltjes en schoenen meteen geprobeerd en wat een verlichting geven die. Ik kon weer zo goed als pijn vrij lopen na een jaar ellende. Ik zeg petje af wat ze bij
Loopvisie doen!!

21 July 2022

Kwalitatief goede steunzolen

Via de online configurator is het zeer gemakkelijk om een nieuw paar steunzolen te bestellen. Ook het maken van de blauwdruk was eenvoudig. Snelle en nette levering van stevige en kwalitatief goede steunzolen. Nog steeds erg tevreden na een aantal weken gebruik!

1 March 2022

Een tevreden cliënt.

Vakmanschap, geduld en service. Deze kwalificatie is van toepassing op de ervaring die ik heb opgedaan met het bestellen en ontvangen van mijn steunzolen bij Loopvisie. Na het in gebruik nemen van mijn eerste paar zolen kan ik daaraan nog kwalificaties toevoegen als: zorgvuldigheid, goede kwaliteit en comfortabel. Kortom: ik ben een zeer tevreden cliënt!

16 February 2022
Rated 5 out of 5 stars

Snel en gemakkelijk zolen bestellen voor sneakers

Ik heb via de website een paar binnenzolen besteld voor mijn sneakers. De website is heel duidelijk en eenvoudig in te vullen, duurt niet lang. De bestelling is na een paar dagen ontvangen in een leuke handige schoenentas met duidelijke instructies (zolen zijn beplakt voor links en rechts). Ik heb plezier van mijn nieuwe zolen en ga snel bestellen voor mijn lederen business schoenen.

29 January 2022

Online steunzolen gekocht

Binnen een week had ik mijn op maat gemaakte steunzolen binnen! Ze waren goed verpakt en er zat een duidelijke folder bij met nuttige informatie. De steunzolen lopen heerlijk.

25 November 2021
Rated 5 out of 5 stars

Alleen maar hele goede ervaringen bij Loopvisie!

Ik heb zo veel goede ervaringen bij dit bedrijf. Gaan heel respectvol met je om. Zijn zo behulpzaam en meedenkend met mijn voet en kuit probleem. Staan open voor mijn ideeën. En je mag altijd terugkomen als de inleg zool toch niet helemaal goed zit of dat er een nieuwe toplaag nodig is.
Een zeer professioneel bedrijf met hele vriendelijke medewerkers!

21 October 2021
Rated 1 out of 5 stars

Servicekosten á €30,- WAAROM??

Ik had 1 jaar geleden hier schoenen gekocht het zijn echt TOP schoenen mijn kind kon hierdoor zelfstandig zijn schoenen aan doen, de service van het personeel was ook echt goed.
Er is nu alleen een MAAR als ik nu nieuwe schoenen wil halen en ik heb er geen service bij nodig moet ik als nog €30,- service kosten extra betalen, dit slaat nergens op!!
Als ik bij een schoenenwinkel schoenen wilt kopen betaal ik toch ook geen entree geld!! Helaas hierdoor zijn ze een klant kwijt het bedrijf waarmee zij mee werken die vraagt GEEN servicekosten dat is pas service.
Ik zie dit als MACHTSMISBRUIK hun denken: "wij verkopen alleen deze schoenen dus de mensen kopen en betalen wel!! Oftewel je wordt gewoon extra gestraft omdat je speciale schoenen nodig hebt die al duurder zijn dan "normale" schoenen. Daarom geef ik maar 1 ster. Als ze die €30,- service kosten niet vroegen was het 5 sterren waard!!

20 August 2021
Loopvisie logo

Reply from Loopvisie

Beste meneer Timmer,

Wat vervelend dat u geen goede ervaring heeft gehad met Loopvisie. U heeft het in dit geval over BILLY Footwear schoenen. Wij hebben deze schoenen een korte periode verkocht, maar zijn hiermee gestopt omdat wij geen schoenenwinkel zijn. Wel blijven wij een servicepunt voor dit merk. Wij zijn een servicepunt voor mensen die niet weten welke maat zij moeten hebben (dit is namelijk erg lastig i.c.m spalken), liever passen dan online bestellen of bijvoorbeeld spalken willen laten afstellen. Zoals u begrijpt is hiervoor tijd en kennis van ons geschoolde personeel noodzakelijk en daarom vragen wij hiervoor een kleine bijdrage van €30,-. Vervolgens kunnen mensen zelf de schoenen bestellen via Zipperenzo of zorgen wij ervoor dat deze (zonder marge) worden opgestuurd. Heeft u deze schoenen al eerder gekocht en heeft u onze service dus niet meer nodig, dan adviseren wij onze klanten en u om de schoenen te bestellen op zipperenzo.nl. Dan betaald u dus geen €30,-. Hier is dus eigenlijk niets aan veranderd, behalve dat u de schoenen via een andere webshop moet bestellen.

Er is hier dus absoluut geen sprake is van machtsmisbruik, maar juist van service voor onze klanten. Wij hopen dat u onze uitleg begrijpt en dat u wellicht uw mening wilt herzien.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look