Company details
Written by the company
High-end clothing & shoes store based in Oisterwijk and online. Parajumpers, C.P. Company, Flâneur, Saucony, Hi-Tec, Airforce, Ølåf, Valenza, Tenue, Bogner, Fusalp, Birkenstock,Ibana, Peuterey, Palm Angels, BNN07, Dante6 and many more.. ✨ Store: Dorpsstraat 12 | Oisterwijk | Netherland Online: Llaud.nl (free shipping)
Contact info
Dorpsstraat 12, 5061HK, Oisterwijk, Netherlands
- 0135220290
- webshop@llaud.nl
- llaud.nl
Top winkel
Een jas en broek besteld. Snelle levering en mooie kwaliteit kleding.
Goede kwaliteit en snelle levering!
Parajumpers jas besteld
Parajumpers jas besteld. Ik twijfelde over de maat, maar na contact met de klantenservice en goed maatadvies heb ik de juiste maat besteld. De jas werd snel geleverd en ik ben er super blij mee!
Sturen neppe kleding en laten je gewoon…
Sturen neppe kleding en laten je gewoon het volledige bedrag betalen
Goed klantenservice
Wilde wat bestellen maar kon via Klarna niet bestellen en betalen ivm foutmelding. Klantenservice gebeld en kwamen gelijk met een oplossing. Dezelfde dag nog door hun verstuurd en vandaag het bestelde artikel al binnen gekregen. Klantenservice nogmaals dank.
Komen belofte na
Voor 16 uur besteld de volgende dag in huis. Dat beloven ze en dat doen ze. Top!
Mooi shirt van NN07 gekocht. Na een keer dragen zat er een scheurtje in mouw. Na telefonisch contact zonder problemen retour kunnen sturen en een dag later een nieuwe opgestuurd gekregen. Dat is service!
Extreem snelle bezorging
Extreem snelle bezorging, erg tevreden met het product!
Aankoop niet op tijd geleverd zoals beloofd wordt op de site.
Een aankoop gedaan omdat er wordt beloofd op de site dat als je voor 4 uur besteld het product de volgende werkdag in huis hebt. Dit is niet het geval geweest. Het had een cadeau moeten zijn voor een specifieke dag. Naar een vraag om een oplossing krijg je als antwoord het is maar twee dagen later dus het ‘’valt wel mee dus fijne dag verder’’ llaud is totaal niet klantvriendelijk.
top service
Had een probleem met mijn shirt, binnen paar dagen opgelost met een goede oplossing. super klanten service ben er tevreden over.
Bij Llaud in Oisterwijk prima geholpen
Bij Llaud in Oisterwijk prima geholpen.
Tijdens de sale werden wij er ook nog op gewezen dat als wij meer artikelen zouden kopen er meer korting is (hadden wij totaal over het hoofd gezien ;-) ).
Hierdoor 3 artikelen in de sale gekocht die in totaal goedkoper waren dan indien wij alleen dat ene artikel in de sale hadden gekocht. Top.
Kom hier zeker terug!
Oplichters en dat willen ze jou in de schoenen schuiven
Een nieuwe broek bestel en keurig ontvangen. Broek was te groot en contact gehad dat ze een maatje kleiner klaar zouden leggen. Broek terug gestuurd, en duurde nogal voordat ik een pakket retour ontving. In het pakket zat een broek die 2e hands leek. Met de mededeling dat ik deze retour had gestuurd en dat ze hem niet konden ruilen. Weet niet wie daar heeft lopen slapen, maar ik heb teruggestuurd wat ik ontvangen heb vanuit hun. Heb ze 2x gemaild, maar geven geen thuis meer. Maandag maar aangifte doen van oplichting. Een ding is zeker……voor mij nooit meer Llaud. Voel me zo bedrogen!!!!!!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.