LivingbornholmReviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 3 out of 5 stars

Ikke helt problemfrit.

Opdatering:
Kort efter jeg lagde nedenstående anmeldelse op fik jeg en mail fra Living Bornholm med en beklagelse af at de ikke havde refunderet hele beløbet for min ordre, og de refunderer nu de manglende 75 kr.
Det ændrer naturligvis på antal ⭐️, så jeg øger med to og ændrer overskriften.

Jeg foretog et køb i deres webshop. Desværre var produkterne ikke helt som jeg havde forventet, så jeg skrev at jeg ville benytte min fortrydelsesret og sendte varerne retur med det samme.
Jeg modtog en mail om at de da var kede af at varerne ikke levede op til mine forventninger, men at de ville tilbagebetale mig når de havde varerne i hænde. Så langt så godt….
Desværre har de ikke styr på lovgivningen omkring tilbagebetaling ifm returretten. (Eller også er de ligeglade.)
Som kunde har man krav på at få HELE sin betaling retur INKL fragt. Living Bornholm returnerer kun prisen for varerne og snyder dermed sine kunder.
Da jeg fik en mail om tilbagebetalingen gjorde jeg opmærksom på at de ikke overholdt gældende lovgivning og vedhæftede et skærmprint fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen som dokumentation.
Tja, jeg har intet hørt tilbage og ej heller modtaget de 75kr de har snydt mig for - så jeg antager at de er ligeglade.
Det er dårligt købmandskab.
Jeg vil fremover nok være mere opmærksom på at vælge E-mærkede webshops da de skal overholde ret striks krav.

14 June 2022

Reply from Livingbornholm

Kære Benny - Du må altså lige have lidt tålmodighed :-) Der er kun gået 4 dage siden du skrev til os, og vi beklager at vi har tilladt os at holde lidt weekend! Det skal jo til engang imellem
Der er i øvrigt betalt dine fragtomkostninger tilbage til dig.
Vi gør altid hvad vi kan for at nå det hele og at gøre det så godt som overhovedet muligt for vores kunder - Vi er selvfølge kede af din oplevelse, men hey, vi er bare mennesker der gerne vil det bedste - og nogen gange kan der jo ske en fejl.
Vi ønsker dig en skøn dag

Hilsner fra Brian

Rated 5 out of 5 stars

Brian har bare styr på sine produkter. Rigtig fin livstils butik, med alt fra Bornholmsk Gin til sofaer. Besøg Brian i Nexø på Bornholm.

12 September 2020
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk personlig betjening!

Fantastisk personlig betjening i butikken af en dygtig designer, som gav råd og vejledning i valg af en spisebordslampe. Han vidste i dén grad hvad han talte om. Og da jeg ønskede betænkningstid inden køb kunne jeg ovenikøbet stille yderligere spørgsmål per mail efterfølgende. Nu har jeg købt drømmelampen der bare spiller. Kan varmt anbefale både butik og hjemmeside. Stor tak.

13 August 2020

Hej Tabita
Stor tak for din anmeldelse :-)
Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig til at finde den helt rigtige lampe
God sommer

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service i forbindelse med køb af…

Dårlig service i forbindelse med køb af produkt med fejl. Kunne ikke få produktet hverken repareret eller byttet.

27 July 2020

Kære Jens Larsen
Vi er meget uforstående over for din anmeldelse og tænker du måske er kommet til at forvekslet os med en anden butik, eller anden oplevelse!
Vi kunne aldrig drømme om ikke at bytte, reparerer eller for den sags skyld give penge tilbage, hvis du skulle være så uheldig at købe et produkt med fejl.
- Vi er en lille livsstilsbutik på bornholm, der har et godt forhold til alle vores kunder og vi gør altid vores ypperste for at hjælpe og rådgive i alle situationer - Vi har haft butikken i lidt over et år og vi har ikke haft en eneste episode, hvor der skulle være sket det du oplyser.
Personligt har jeg selv været i butikken alle dage hele sommeren og selv om vi har haft travlt med mange glade og søde turister, ved jeg, at den oplevelse du giver udtryk for, ikke kan være sket i vores livsstilsbutik.
Jeg vil derfor bede dig kontakte os hurtigst muligt så du kan uddybe din oplevelse og at vi kan få afsluttede det her på en positiv måde.
Ser frem til at høre fra dig. På forhånd tak

Med hilsner fra

Brian Holm Larsen