Lisekobenhavn

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Hold jer fra det! Varer fra Hong Kong, købte en palæstinensisk Keffiyeh. Der kom en polyester ting med påtrykt “broderi”. Kr. 219! Retur er til Hong Kong, hvilket man lige så godt kan droppe, for de... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg kan kun tilslutte mig koret om at det er totalt dårlig kvalitet, jeg hoppede desværre på at det hed "Lise København" så jeg troede det var dansk, og de skrev at de støttede mennesker i GAZA når ma... See more

Rated 1 out of 5 stars

Det jeg fik var slet ikke magen til billedet. 2 gange har de trukket pengene, for en vare jeg gerne vil leverer tilbage. Skrev til kundeservice og fik en adresse så lang og en mission uden sidestykke... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vil egentlig give nul stjerner, men det er ikke muligt. Tror jeg bestiller fra København, da pakken langt om længe ankommer er det fra Kina og kvaliteten er ringe. Da jeg vil returnere skal jeg betal... See more

Company details

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Ikke registreret i CVR - FUP

Tja kun kun bekræfte, at jeg skulle have været på trust pilot først. Men af skade blive man klog.
Trode at det var en dansk virksomhed, men varen sendes fra Kina og deres oprindelig adresse er Mexico, hvis de så er det ?
De eksistere ikke i Dansk CVR-register - så hold dig lang væk fra denne side.

11 December 2023
Rated 1 out of 5 stars

Har købt en frakke og en jakke som…

Har købt en frakke og en jakke som viser sig st være total dårlig kvalitet.
Kan ikke komme i kontakt med firmaet
for at returnerer varerne.
Troede også at firmaet var dansk men nej KINESERLORT det er hvad det er.
Køb ALDRIG noget fra Lise København det er plat og svindel.
Helle Hansen

25 November 2023

Har ikke købt noget her

Har ikke købt noget her, men har af skade blevet klog, da jeg har købt fra et andet Fup firma, som Ville trække flere penge fra min konto , min bank nåde At stoppe det,og spærrede mit kort gik 1 uge før jeg fik mit nye kort ,men med alle penge i behold. Derfor beder jeg jer alle HUSK! Tjek trustpilot inden I køber.

18 August 2023
Rated 1 out of 5 stars

0 stjerner. Man kan sende tøjet retur med anbefalet pakke. Så returnerer de måske 30% af beløbet, når pakken er fremme. Man er jo ikke idiot, så tænker jeg det er bedre at beholde tøjet og sende det på loppemarkedet. Hold jer langt langt væk fra sådan en svindel butik.

14 August 2023
Rated 1 out of 5 stars

Disse bukser er revnet i begge sider…

Disse bukser er revnet i begge sider efter en ½ dags brug.
Jana - Komfortable afslappede bukser til hverdagsbrug - Blå / L1
Levering Gratis
I alt DKK 259,00 kr.

13 August 2023
Rated 1 out of 5 stars

Købte en kjole og et par sko

Købte en kjole og et par sko, kjolen var slet ikke det der vist på billedet, dårlig syet og nylon stof, det par sko de er ikke til at gå I solen alt for blød, så man taber balancen. Jo jeg kan returnere til Kina, men tror ikke på jeg får pengene retur den vej.

1 August 2023
Rated 1 out of 5 stars

Falsk dansk navn, ikk dansk

Havde jeg dog bare læst denne side inden jeg bestilte, troede det var dansk firma, fik også en besked fra post nord om at pakke var på vej.
Har I dag set at pengene er trukket og ville så tjekke på postnord, men der er stod pakkei ikke længere, gik så ind på min ordre og der var så et helt andet nummer nu som gik til et flyshipping fra Kina. Er så sur på mig selv at jeg hoppede på det Facebook reklame og troede det var dansk firma, men nu med adresse i Mexico.

8 August 2023
Rated 1 out of 5 stars

Troede jeg bestilte hos et dansk firma, men nej pakken ankom fra Kina pakket stramt ind i plastik der var umulig at åbne uden at ødelægge posen så returning var umulig. Kvaliteten var et stykke ubehagelig kunststof og elendig syet. Jeg opgav returnering og den i skraldespanden. Hold Jer langt væk fra denne hjemmeside.

7 August 2023

Samme oplevelse som Charlotte

Samme oplevelse som Charlotte. Mine sko er smidt ud, da det ikke kan betale sig at returnere dem via anbefalet post med sporing til Kina. Fik også tilbudt 30% refusion, men først når pakken var registreret som modtaget i Kina. Skriver jeg min kommentar direkte på siden i FB, bliver den omgående slettet 👎👎👎👎👎

1 August 2023

FUP og SVINDEL

FUP og SVINDEL. Vare kan kun returneres hvis de sendes anbefalet til Kina!! Processen vil iflg firmaet tage lang tid pga tilstande i den Kinesiske regering, skriver de i deres svar mail når man beder om en returformular. Firmaet tilbyder istedet 30% refusion af købsprisen.

2 August 2023
Rated 1 out of 5 stars

Falsk, utroværdig og på ingen måde anbefalelsesværdig.

Hjemmesiden angiver en kontakt adresse der ikke eksistere, sender SPAM uden at have dokumentation og tilladelse til at bruge dine personlige oplysninger, deres remarketing bryder direkte med dansk lovgivning og deres handelsbetingelse undsiger direkte med dansk forbrugerbeskyttelse ved at de på ingen måde står inde for kvaliteten af det købte.

21 July 2023

FUP HJEMMESIDE.

Har ikke modtaget det jeg bestilte og kan ikke komme igemme til dem. Total fup hjemmeside..,! Tænk jeg faldt i denne Facebook reklame fælde…😵‍💫 vil kontakte banken og se om jeg kan få min penge tilbage…

6 July 2023

Fup Lisekobenhavn

Fup, fake, løgn. Firmaet udgiver sig for at være dansk. Ligner ikke sædvanligt Kina-fup med stavefejl og skæve beløb. Dansk adresse og telefonnummer, så det virkede troværdigt (dog checkede jeg alle disse ting). MEN leveres fra Kina og faktureres fra Celtic.dk som har dårlig omtale. Hold jer væk. Dette må være en ny hjemmeside for at skjule link til Celtic.dk

10 July 2023
Rated 1 out of 5 stars

Næsten rent fup! Dårlig kvalitet, falske firmaoplysninger

Har ikke modtaget det bestilte og det er nok for tidligt at forvente det. MEN tror det er “fup” da adressen i kontaktoplysningerne ikke findes og det oplyste telefonnummer tilhører et stort rådgivningsfirma! Tænk jeg faldt i denne instagram reklame”fælde” OPDATERET 17/7. Har netop modtaget noget der ikke engang ligner det jeg har bestilt! Forkert materiale, forkerte farver og ved ikke i hvilket miniputland de har udviklet størrelsesskemaet! Orker ikke at returneret til en million i forsendelsesomkostninger, hvis jeg overhovedet kan finde en måde at returnere på! HOLD JER LANGT VÆK

4 July 2023

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look