Launcha Reviews

3. Internet Marketing Service
  4. Legal Services
  5. Software Company

Written by the company

Launcha is een bedrijf gevestigd in Utrecht. Ik ben Gianni D'Olivo en sinds 2018 ontwerp en bouw ik websites, webshops en apps voor ondernemers in heel Nederland. Inmiddels staan er ruim veertig projecten live. Wat mij anders maakt: je werkt met één persoon. Geen accountmanager die het gesprek voert, geen projectmanager ertussen en geen bouwer in het buitenland die uitvoert wat iemand anders bedacht. Wat ik teken, bouw ik ook zelf. Ontwerp en techniek zijn bij mij één gesprek in plaats van een estafette. Ik werk niet met een uurtarief, want een uurtarief beloont langzaam werken. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek krijg je een vaste prijs op papier, en die verandert daarna niet meer. Je website of webshop betaal je pas bij livegang. Wat ik maak: one-pagers, bedrijfssites van vijf tot tien pagina's, webshops op maat, webapps en apps voor iPhone en Android. Ook logo en huisstijl horen erbij. Alles wordt met de hand gebouwd, snel en goed vindbaar in Google, en getest op telefoon, tablet en desktop. Naast bouwer ben ik jurist, afgestudeerd in privaatrecht. Daarom regel ik bij elke site ook de juridische kant: een privacyverklaring, een cookiebanner en algemene voorwaarden of gebruiksvoorwaarden op maat. Dat zit inbegrepen, zonder meerprijs. Na de lancering blijf je niet alleen achter. Twee weken lang pas ik kleine dingen kosteloos aan, en wil je het onderhoud daarna uit handen geven, dan kan dat met een abonnement dat maandelijks opzegbaar is. Ik werk in het Nederlands, Engels en Duits, vanuit Utrecht en voor het hele land. Een idee bespreken of een prijs opvragen kan via hallo@launcha.nl of 06 36594571. Ik reageer zo snel mogelijk.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Aanrader!

Ik heb de samenwerking met Launcha, ofwel Gianni als zeer prettig ervaren. Hij denkt echt met je mee en wil samen met jou het beste uit je website halen. Na onze kennismakingsgesprek is Gianni gelijk aan de slag gegaan. Ook tijdens dit proces houdt hij je op de hoogte en blijf je echt betrokken bij de inrichting van de website. De website stond zelfs al online voor de afgesproken deadline! Voor mij persoonlijk was het een enorm pluspunt dat hij naast webdesigner ook jurist is en mij naast de website ook heeft kunnen helpen met de algemene voorwaarden en privacyverklaring.
Zeker een aanrader!

4 August 2026