Zowel Nathalie als Judith hebben me vlot willen verder helpen. Nu is het nog wachten op de herstelling vh hoorapparaat.
Company replied
Vriendelijke bediening Correcte uur afspraak Alle vragen opgelost Met goed gevoel buiten gegaan
Company replied
heeft mij zeer goed geholpen. goed bereikbaar. goede parking en vriendelijke bediening
Company replied
onmiddelijk ontvangen alhoewel ik 5 minuten te vroeg was.Vriendelijk en acuraat geholpen in ontspannen sfeer.
Company replied
Lapperre maakt alle oren blij, al 75 jaar Je oren, die vertrouw je niet zomaar aan iemand toe. Daar zijn ze te belangrijk voor. In je Lapperre-hoorcentrum neemt de audicien de tijd om naar je te luisteren en samen naar de juiste oplossingen te zoeken. En dat met slechts één doel: je opnieuw te laten genieten van het plezier om goed te horen
Lierseweg 177, 2200, Herentals, Belgium
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Zowel Nathalie als Judith hebben me vlot willen verder helpen.
Nu is het nog wachten op de herstelling vh hoorapparaat.

Vriendelijke bediening
Correcte uur afspraak
Alle vragen opgelost
Met goed gevoel buiten gegaan

Reply from Lapperre - Herentals
heeft mij zeer goed geholpen.
goed bereikbaar.
goede parking en vriendelijke bediening

Reply from Lapperre - Herentals
alles gereinigd en een flinke voorraad reservestukken ontvangen!

Reply from Lapperre - Herentals
Bijna onmogelijk om een afspraak te maken in Herentals. Daarom noodgedwongen naar Lier gegaan. Waar we goed geholpen werden.

Reply from Lapperre - Herentals
Learn more about other kinds of reviews.