Uhøflig kundeservice som gir feil svar på meldinger og nekter å snakke med meg på tlf. Etter diverse oppringinger til banken får jeg endelig snakke med saksbehandler hvor ham først gir feil svar. Ett... See more
See what reviewers are saying
Kundeservice gir absolutt ingen informasjon og er bare irritert for at man ringer og ønsker å åpne konto. De svarer komisk nok på en måte som det høres ut som om man ringer og klager eller noe. De kve... See more
Helt udugelig kundeservice, brukt nesten 2 år på å få avsluttet forsikringer for en avdød person. Hver gang jeg har ringt så har jeg blitt satt på vent, mobilsamtale avsluttet eller blitt bedt om å... See more
Company details
Information provided by various external sources
Vi fortsetter å levere gode priser på boliglån og spareprodukter til kundene våre. Opprett konto enkelt i nettbanken.
Contact info
Norway
- landkreditt.no
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Veldig skuffende kundeopplevelse siden…
Veldig skuffende kundeopplevelse siden jeg ble kunde. (var godt i varetatt da, da ringe de til og med for å spørre om det var noe man trengte bistand til... )
Sendte første melding for ca. 3 uker siden, og vært 2 ganger i telefonkontakt med de etter dette, hvor det har vært lovt at kunderådgiver skal ta kontakt. Ved forespørsel i dag er han "plutselig" på ferie og det virker ikke som andre kan hjelpe til.... Det hjelper lite hvis man skal kjøpe hus. Føles ikke som om noen var interessert i hjelpe til ved noen av henvendelsene. Så takk for meg, nå bytter jeg bank som jeg har fått kjempeservice av. De kastet seg rundt ved første telefon for å hjelpe til....
OBS! Vær ekstra forsiktig hvis du vurderer boliglån her.
Veldig skuffende kundeopplevelse.
Til tross for noe lavere rente, var prosessen preget av uprofesjonell og lite hjelpsom kundebehandling.
OBS! Vær ekstra forsiktig hvis du vurderer boliglån her.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice, avslår søknad om finansieringsbevis når man sendte mail om å overføre lån. Etterspør informasjon og sløser bort tiden, når de uansett ikke har planer om å behandle søknaden.
Har flere hundre tusen kroner i inntekt…
Har flere hundre tusen kroner i inntekt fra utleie av fritidsbolig men det tar de ikke med som inntekt. Det er vell ikke inntekt det. Rart jeg får til å bruke pengene i butikken i det hele tatt. Håpløst!
Landkreditt Forsikring er svindel
Landkreditt Forsikring er svindel. De vil gjerne fakturere ut forsikringspremie men får man en skade så sier dei deg opp og dekker ikke skade. Fikk en naturskade etter en storm, meldte inn skade og etter tre uker purres selskapet da det ikke responderte. Uken etter sier selskapet opp kundeforholdet men krever likevel betalt for perioden. Elendig kundeservice og ett farlig selskap å være kunde av. Ligg unna!
Er mest fest taler ,godt vi har spare…
Er mest fest taler ,godt vi har spare bank 1.god bank for landbruket.
Har du landkreditt bytt til annet forsikringsselskap
Jeg har nå hvert kunde hos landkreditt siden 2014, har i grunn hvert storfornøyd med dem frem til i år.
De få gangene jeg har hvert nødt til å bruke forsikringen, så har det gått smertefritt frem til i år.
Lang og seig saksgang på maskin skade.
Innbo forsikringen dekket plutselig ikke skade på inventar, om det ikke var Brann, vann, tyveri eller lyn som hadde forårsaket dette. Ufattelig dårlig kundeservice ( disse menneskene som jobber her må virkelig hate sitt og alle andre sitt liv!)
Jeg flytter nå alle mine forsikringer til Gjensidige 👍🏻
Vil heller anbefale Gjensidige, da de er konkurranse dyktige på pris, raskere med å sende takstmann, oppgjør og ikke minst veldig hyggelige folk på kundeservice👍🏻
Landkreditt Bank, en trivelig liten bank
Jeg har vært bankkunde hos Landkreditt Bank i 8 år nå, og bruker dem til daglig bank uten lån, etc. Jeg har kun vært i kontakt med kundeservice noen få ganger i forbindelse med ny kodebrikke og kort, og dette har blitt tilsendt raskt. Så langt er jeg godt fornøyd. Forutenom langsomhet rundt inntegrering av BankID, var Landkreditt tidlig ute med en svært god nettbank og bank-app - mye bedre enn det mange store banker har i dag. Renter på sparekonto er middels. På bakgrunn av min begrensede erfaring her vil jeg anbefale Landkreditt Bank.
Er fortsatt strålende fornøyd
Er fortsatt strålende fornøyd. Brukte DNB i mange år, jeg har dysleksi og kan skrive feil, dette var helt umulig å få hjelp til i DNB, har heldigvis aldri hatt lån i den forferdelige banken der. Byttet til Landkreditt får tilbud om å snakke med seniorrådgiver når jeg har mye jeg lurer på, de tar seg tid til å svare og jeg er strålende fornøyd med det
Blanda erfaringer
Gode ting:
Bank med god rente og enkle muligheter.
Lett å få på telefon, men vanskelig å få hjelp. Er ofte blitt møtt med at de ikke vet, feil råd, eller sure rådgivere, men de fleste oppfører seg greit.
Minus:
Varierende kundeservice.
Banken har lite kompetanse og fleksibilitet for kunder som bor i utlandet.
Banken er sen på å bli med på digitale løsninger (tok lang tid før de kom med i BankID på app, og de er ennå ikke med i appen der man kan legitimere seg digitalt).
Relativt ofte nedetid i nettbanken.
Akkurat nå har jeg holdt på i flere måneder for å få BankID, og er kjempelei av å møte kundemedarbidere som ikke kan hjelpe meg videre og som ikke viser forståelse for hvor utrolig frustrerende det er at det drar sånn ut. Grunnen til at de likevel får noen stjerner, er at jeg har vært fornøyd før.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.