Kystholmen biler Reviews 14

3.9

Company details

1. Car Dealer

Written by the company

Velkommen hos Kystholmen biler Hos os finder du altid et godt udvalg af brugte biler til hele familien. Bilerne er klargjorte på eget værksted. Tryghed og sikkerhed er vores nøgleord og derfor har du naturligvis garanti for at bilerne er uden restgæld og de leveres med reklamationsret. Har du spørgsmål til vores udvalg, eller er du på jagt efter noget specifikt, så er du velkommen til at kontakte os Vi har et stort netværk og kan derfor skaffe de fleste modeller hjem

3.9

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 4 out of 5 stars

Køb af bil

Købte en bil via Bilbasen. De havde en super professionel og ærlig tilgang. Tingene blev fremlagt som de var og leverer som aftalt.

27 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jeg fandt bilen på bilbasen en søndag

Jeg fandt bilen på bilbasen en søndag, sendte en besked til sælger. Sajad svarede kort efter, vi blev hurtigt enige om prisen, og handlede den ubeset. Havde forbindelse til, at tage den med til Nordjylland om fredagen.
Blev bestemt ikke skuffet, den svarede 100% til det aftalte.
Så kan kun give ham min anbefaling.

31 October 2025
Rated 1 out of 5 stars

Det er et virkelig dårligt sted

Det er et virkelig dårligt sted, og slet ikke en forhandler med det navn på adressen, det er en ophugger, og så der iøvrigt et andet forhandler navn ude ved vejen, hold jer væk, de andre kommentarer her på Trustpilot må være fake.

23 August 2025
Kystholmen biler logo

Reply from Kystholmen biler

Hej Frank,
Vi er kede af din opfattelse af stedet det er korrekt der er flere firmaer på adressen sådan er det mange steder på et industri kvarter, derfor bedes du næste gang om at rette henvendelse til den rette forhandler
Vi beklager ulejligheden du skal være velkommen en anden gang
Vh. Sajad

Fantastisk oplevelse

Jeg har for nylig købt en bil hos Kystholmen Biler, og jeg kan ikke anbefale dem nok! Fra det øjeblik, jeg trådte ind i deres showroom, blev jeg mødt med venlighed og professionalisme. Personalet var utrolig hjælpsomme og tog sig tid til at forstå mine behov og præferencer.

11 August 2025

Super service!

Hvor er det dejligt, at ikke bare købe en bil men også få en god service.
Med mulighed for at stille alle de spørgsmål, jeg har fundet på under processen! ☺️ Og føle sig sikker og køre glad derfra.
Tusinde tak til Sajad for al hjælp!

23 May 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg køret helt fra Lolland for at købe…

Jeg køret helt fra Lolland for at købe en Ford Focus hos Sajad idag , og det eneste jeg har at sige er FREMRAGENDE SERVICE!
Bilen kører som en drøm, og den mindste bekymring imødekommer de øjeblikkeligt.
Tak for jer Kystholmen biler!!!
Kæmpe anbefaling herfra!

29 September 2023

Mit første bilkøb

Mit første bilkøb, fantastisk service og hjælpsom
Man føler sig absolut tryg ved at handle hos kystholmen biler

13 August 2023

Vi er tilfredse med vores nye bil

Vi er tilfredse med vores nye bil
Forhandleren var imødekommende og svarede ærligt på alle spørgsmål jeg havde til den brugte bil jeg var kommet for at prøve.
Efter en kort prøvetur endte jeg med at købe bilen

15 June 2023

Take a closer look