uitstekend opgelost na domme fout waar…
uitstekend opgelost na domme fout waar ik deksel van mijn pan liet vallen. nieuwe deksel gestuurd zonder extra kosten.
Replied to 75% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Onbetrouwbaar bedrijf, niks bij bestellen. Bij problemen zijn ze ook niet behulpzaam!
Algemene voorwaarden kloppen niet en als het niet goed uitkomt en je men daarop wijst, geeft men een eigen twist aan.

Reply from Kwisine
Deze webwinkel is volledig onprofessioneel. Retouren worden moeilijk of oneerlijk afgehandeld, en het lijkt alsof ze klanten bewust proberen te misleiden. Dit komt ook duidelijk naar voren in andere reviews. Alsof dat nog niet genoeg is, communiceren ze zo belachelijk dat het lijkt alsof ze niet eens zelf typen, maar ChatGPT laten schrijven. Bestel hier nooit. Niet eens één ster waard!

Reply from Kwisine
Op 8-11-2025 een wok besteld 108 euro bij Kwisine levertijd zou iets langer zijn. Op 10-12-2025 gebeld omdat communicatie via e-mail niet beantwoord werd. Telefonisch is toen een andere gelijkwaardige pan toegezegd, deze zou direct verzonden worden omdat ik hem dan voor de kerst had. Het is inmiddels 24-01-2026. De pan is nog niet geleverd door Kwisine . Telefonisch wordt doorgeschakeld naar n ander bedrijf zonder voicemail mogelijkheid. Louche onderneming.

SAMENVATTING:
Kwisine.nl leverde mij een Staub pan in de verkeerde maat en kleur. In plaats van het probleem soepel op te lossen, kreeg ik te maken met een beschuldiging van schade die ik niet heb veroorzaakt, een eenzijdige verrekening van €99, en een langdurige strijd waarin ik als consument mijn volledige recht moest afdwingen via rechtsbijstand. Wie hier bestelt, moet goed verzekerd zijn, en voorbereid op tegenwerking, juridische verdraaiing en het afschuiven van verantwoordelijkheid.
COMPLETE ERVARING:
Verkeerde levering:
Ik bestelde een specifieke Staub pan, maar ontving een totaal andere maat en kleur. Kan gebeuren. De fout lag aantoonbaar bij Kwisine en dat werd ook direct toegegeven. Hier werd zeer netjes op gereageerd: “Als wij de juiste nog hebben dan zullen we het omruilen, anders krijgt u netjes uw geld terug.” Eenvoudig, zou je denken.
Ik bel ze op. Sneltoets 2 verbreekt verbinding, sneltoets 3 ook. Met nummer 4 krijg ik iemand aan de lijn die geen idee heeft van de voorraadstatus. Uiteindelijk krijg ik via de mail terug: “zojuist even gekeken in het magazijn, maar de pan is er niet meer.” Dus kies ik ervoor om mijn geld terug te vragen.
De retour en wending:
Ik stuurde de pan ongebruikt retour. Niet lang daarna kreeg ik echter te horen dat er schade was geconstateerd (krassen en een loszittende knop) en dat ik dus maar de helft van mijn aankoopbedrag zou terugkrijgen. Twee foto’s van de schade maar geen bewijs dat de schade door mij veroorzaakt was, en wél direct een inhouding van €99. De claim, dat IK een stuk karton niet terug zou hebben geplaatst. Foto’s en claim die ze ook kunnen maken wanneer ze het product zelf onvolledig hebben verstuurd en/of hebben laten vallen in het warehouse.
Wat volgde was een juridisch getouwtrek over verantwoordelijkheden tijdens een verkeerde levering. Ook eerder gedane toezeggingen over volledige terugbetaling werden ineens gepresenteerd als “niet bindend”.
De afhandeling:
Na weken van juridische correspondentie heb ik uiteindelijk mijn rechtsbijstandsverzekeraar moeten inschakelen.
Conclusie:
Kwisine.nl mag dan een luxe keukenwinkel lijken, maar hun afhandeling van fouten, omgang met consumentenrecht en houding tegenover klachten is ronduit zorgwekkend. Dit is geen bedrijf dat fouten herstelt, dit is een partij die consumenten onder druk zet en juridische verantwoordelijkheid ontloopt.
Bestel hier alleen als u juridisch sterk staat en geen bezwaar heeft tegen wekenlang touwtrekken voor uw eigen geld.
Wat me het meest verbaasde? Mij de schuld geven en niet eens laten zien in welke staat ze hem verstuurd hadden. Geen foto’s van vóór verzending, geen bewijs van een controle, geen verzendverslag. Alleen hun eigen oordeel: “Er zit schade op, dus u krijgt maar de helft terug.”
Ter context en transparantie:
Kwisine is onderdeel van Zata B.V. Volgens openbare bedrijfsinformatie
is dezelfde ondernemer ook betrokken bij meerdere andere webshops
die onder Websyflex B.V. en Zata B.V. opereren, waaronder:
• Bianco di Puro
• EnveloppenZaak
• Delicious Vanilla
• Beeren-ondergoed.shop
Mijn review en ervaring hebben uitsluitend betrekking op mijn aankoop
bij Kwisine. Ik deel deze informatie zodat consumenten zich bewust
kunnen zijn van de bredere bedrijfsstructuur achter deze webshops.
Ik hoop dat mijn ervaring anderen helpt om zorgvuldig te overwegen waar ze hun aankoop doen.
Learn more about other kinds of reviews.