Effektiv
Det er simpelthen den bedste opfindelse den lille massage ting med de små hænder😁 Den er bare effektiv 👍🏻 ELSKER den❤️
Jeg er meget glad for mine knæbeskyttere
NUL STJERNER fra mig
Ærgerligt jeg ikke fik læst anmeldelser først, men AK min egen fejl, at jeg også er røget i fælden.
Jeg fik (troede jeg) Annulleret og fortrudt min ordre lige efter købet, (sendte 15 mail til dem)men først efter 1,5 døgn kl.00 svare Jenny på mail med et standart retursvar, (med små fejl og forkerte vendinger) hvor hun undskylder at varen allerede er sendt og pengene selvfølgelig trukket.
Jeg har p.t.sendt ny anmodning om returnering af returvarebeløb. Det er nu ca. 2 måneder siden, jeg foretog et køb og returnerede varen.
Har intet hørt fra e-handlen!
Har lige fået et par varme sokker leveret, som på ingen måde svarer til billederne i annoncen.
Billigt lårt fra kinesien, så kan det vist ikke siges tydligere.
Der gik 10 dage før min vare kom og der stod der ville gå 2-3 dage. Troede ærligt ikke den ville komme for di de svare ikke når man skriver til dem. Fik min vare men synes stadig det er for dårligt
Har bestilt et par hjemmesko, ikke fået dem endnu, firmaet skriver til mig de er forsinket, og efter jeg har læst nogle anmeldelser fra folk, kan jeg regne ud jeg ikke får hvad jeg betalte for øv nogle platugler 🤬🤬🤬
Er lige blevet snydt så det brager .Det hele er fup .
Jeg kan kun advare andre, køb ikke noget her. Jeg købte børnehjemmesko til 188 kr skulle leveres på 1-3 dage. Der gik 10 dage og hjemmeskoene er alt for små ligner noget der er købt i Kina
Ville returnere min vare men de svarer ikke på mail
LAD VÆR MED AT HANDLE HER
Desværre kan jeg ikke give 0 stjerner
Jeg modtog 2 stk børneindlæg, selvom jeg har bestilt indlæg str 38-40.
På følgeseddel fremgår det, at jeg har fået tilsendt en ordre bestilt af en anden kunde. Jeg sendte mail til kropsbutikken d. 3. november og i dag 6. november har jeg endnu ikke hørt fra jer.
Det er nu en uge siden jeg sendte jer en mail, da jeg har fået tilsendt en vare bestilt af en anden kunde. I den fremsendte msil har jeg vedhæftet foto som dokumentation på, at den fremsendte vare ikke var til mig. Hvornår hører jeg fra jer?
Snyd og bedrag.....
Ingen varer modtaget, har ellers betalt!!!
Ingen der svarer på de mails jeg sender...
Har intet til overs for uærlige personer
FØJ FOR S....
Har stadig ikke modtaget min ordre. bestilte 13 februar, de har trukket pengene og svare ikke på mails....