Krop og Krystaller Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Så fine varer til gode priser ❤️ Fik min ordre hurtigt og med en ekstra lille gave og personlig besked 🙏❤️

1. Rock Shop

Written by the company

Hos Krop og Krystaller tror vi på, at skønhed, energi og ro kan findes i naturens små vidundere krystallerne. Vores mission er at skabe et sted, hvor du trygt kan finde håndplukkede og specielt udvalgte krystaller, smukke krystalfigurer, særlige krystal healingssæt og unikke krystaller, der taler til både hjertet og sjælen. Vi udvælger hver eneste sten med omhu, og vores fokus ligger ikke blot på æstetik og kvalitet, men også på oprindelse og etik. Vi arbejder løbende på at sikre, at vores leverandører overholder gode arbejdsforhold og bæredygtige principper, så du med ro i sindet kan handle hos os. Krop og Krystaller startede som et hjerteprojekt med ønsket om at forene indre ro, personlig udvikling og ægte naturmaterialer. I dag drives webshoppen fortsat med den samme passion for ærlighed, nærvær og skønhed i alle detaljer, fra emballage og design til den personlige service, du møder som kunde. Når du handler hos os, får du ikke blot en krystal. Du får et lille stykke energi, der kan støtte dig i din hverdag, skabe balance og give dig en kærlig påmindelse om ro, styrke og selvkærlighed, sammen med viden om krystallen og bruges af den. Vi lægger stor vægt på at yde hjertelig kundeservice, hurtig levering og at pakke hver ordre med omtanke, kærlighed og god energi. Vores kunder beskriver ofte oplevelsen som at modtage en lille gave og det er præcis sådan, vi ønsker, det skal føles. Tak fordi du støtter en dansk, passioneret, familieejet lille virksomhed, hvor vi tror på, at selv de mindste sten kan skabe de største forandringer. Med varme og taknemmelighed Krop og Krystaller

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

37 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Så fine varer til gode priser ❤️ Fik min…

6 October 2026

Kære Arne.

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🥰 Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk tillidsvækkende og personlig…

Fantastisk tillidsvækkende og personlig service. Lækre roser.
Et lille brev og et lille hjerte. Det er anden gang jeg handler der og seriøst anbefalelsesværdig.

3 September 2026

Kære Elisabeth.

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den betyder rigtig meget for os.
Vi er glade for at du oplever personlig service.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, mulighed for at afhente dagen efter, sødt håndskrevet brev og vedlagt en sød lille ekstra sten i ordren.

8 August 2026

Kære Sandie.

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Vi er glade for at du havde en god oplevelse med både køb og afhentning.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering med en sød personlig…

Hurtig levering med en sød personlig hilsen og gave

6 August 2026

Kære Charlotte.

Tusind tak for din skønne anmeldelse.
Vi er glade for at du oplevede hurtig levering og vi håber at du blev glad for den lille gave.

Kære Benny.

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Vi er super glade for at du oplevede hurtig levering og at varerne var i god stand.

Spændende materiale og farver

Spændende materiale og farver. Fandt hurtigt det ønskede. Bestilte og betalte straks. få dage efter ankom varen. Nemt og smidigt.

3 August 2026

Kære John.

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at give dig tid til at skrive den.
Vi er glade for at du havde en god oplevelse med at handle hos os.

Fantastisk service meget hjælpsom

Fantastisk service meget hjælpsom. Hurtig levering min bedste anbefaling

4 August 2026

Kære Annelise.

Tusind tak for din skønne anmeldelse og tusind tak fordi du giver dig tid til at skrive den.
Vi er meget glade for at du havde en god oplevelse med at handle hos os og tak for din anbefaling.

Smukke krystaller 😍

Så smukke ting 😍 pakket godt ind, med en personlig hilsen og en lille gave 🙏🏼

3 August 2026

Kære Sofie.

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den er vi meget taknemmelige for.
Vi er rigtig glade for at du blev glad for din pakke.

Måden som i har pakket

Måden som i har pakket

26 July 2026

Kære Florie.

Tusind tak for din smukke anmeldelse. Den er vi meget taknemmelige for.
Vi er glade for at du kunne lide pakken.

Rated 4 out of 5 stars

Fint kommunikation

Fint kommunikation, hurtig svar og fin vejledning😉

24 July 2026

Kære Petronela.

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du havde en god oplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

Meget flotte krystaller og meget…

Meget flotte krystaller og meget hurtigt service

30 July 2026

Kære Kirsten.

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Vi er meget glade for at du kan lide krystallerne. Vi gør meget ud af at vælge dem vi selv synes er de smukkeste.
Og helt fantastisk at du oplever hurtig levering. Det betyder meget for os, at pakkerne når hurtigt frem.

Flot indpakning

29 July 2026

Kære Ingelise.

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for, at du oplevede hurtig levering og at dine varer var flot pakket ind.
Det går vi meget op i.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er helt igennem blæst bagover

Jeg er helt igennem blæst bagover , den fantastiske og vilde unikke service jeg har fået . Hurtig svar og kommunikation helt i toppen, gode grin og et smukt hjerte, som katten var så glad for, hun åbenbart har gemt den🙈 men min drikkedunk også smuk og meget holdbar, blev kastet rundt til Grøn.

22 July 2026

Kære Amanda.

Tusind tak for din skønne anmeldelse.

Ja, det blev noget af en oplevelse af få din pakke med Dao bilen, så den kunne nå frem inden du skulle afsted. Jeg er glad for at den nåede frem til tiden og ja, det er ikke bare en smuk drikkedunk, den kan også klare lidt af hvert.

Håber hjertet dukker op igen :-)

Personlig og kompetent service

Personlig og kompetent service. Ildsjæle som jeg kun kan anbefale… jeg er helt tryg!

26 July 2026

Kære Peder.

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os, at du giver dig tid til at lave en anmeldelse af din oplevelse hos os.

Jeg er super glad for at du ringede, så vi fandt de lommesten frem, som du søgte, selvom de ikke lige var nået op på webshoppen endnu.

Jeg håber at de smukke krystaller vil bringe en masse god energi hos dig.

Nemt at finde det jeg ledte efter

Nemt at finde det jeg ledte efter
Hurtig respons og afsendelse

24 July 2026

Kære Britt.

Tusind tak for din anmeldelse.
Hvor er vi glade for at høre, at det var nemt for dig at finde det du ledte efter. Det betyder rigtig meget for os.
Dejligt du havde en god oplevelse.

Helt igennem fantastisk service

Helt igennem fantastisk service. Havde blandt andre ting købt et krystal hjerte til min hustru samt en holder hjertet kunne stå i. Kort efter modtager jeg en mail fra dem om at holderen er for stor til hjertet og om jeg stadig vil have holderen med i min ordre eller evt vælge et andet større hjerte. Vedhæftet i mailen var også et billede af hjertet stående i holderen så jeg selv kunne vurdere det. De aller varmeste anbefalinger herfra

11 July 2026

Kære Mikkel.

Tusind tak for din varme anbefaling og de 5 stjerner.
Jeg ville absolut være ked af at pakke en fin gave, eller bare sende en pakke, med ting jeg på forhånd ved, ikke passer sammen, så jeg giver mig altid tid til lige at høre for en sikkerheds skyld ☺️

Håber hun blev glad for gaven 🥰

Kærlig hilsen Ellia.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er vild med de små personlige…

Jeg er vild med de små personlige beskeder- og det gå stærkt med leveringen 👍

21 July 2026

Kære Jette.

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores små hilsner og at du oplever hurtig levering. Det betyder meget for os.

Rated 5 out of 5 stars

Min dreng ville så gerne ha en rå et…

Min dreng ville så gerne ha en rå et eller andet sten og hold op hvor er der mange muligheder hos krop og krystaller kæmpe udvalg men masser af forskellige sten i alle mulige udgaver. Men det er jo slet ikke nemt at vælge og slet ikke til de priser så vi fik i hvert fald mindst 3 med hjem og min søn var så glad 😁 hos krop og krystaller er der nemlig plads til at være 8 år og ha lidt sværest ved at vælge de har masser af tålmodighed og god vidden bag hvert produkt. Og så er det til at betale 100% fair pris.

Jeg vil helt klart anbefale dem til alle ❤️
Vi kommer igen snart 😉

1 July 2026

Kære Louisa.

Det var så dejligt at I var forbi. Din søn er så sød og så hyggelig, når han kigger rundt og skal mærke og vende og dreje for at finde de helt rigtige krystaller 😅 Han kunne jo have købt det hele 😂
I er altid velkomne til at kigge forbi igen.

Tusind tak fordi du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på ❤️

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice med hurtig levering.
Tusind tak for det smukke krystalhjerte jeg modtag sammen med min ordre ❤️

23 June 2026

Kære Ziggy.

Tusind tak for din fine anmeldelse og tak for de 5 stjerner.
Vi er meget glade for at høre at du havde en god oplevelse med hurtig levering.

Velbekomme ❤️

Take a closer look