Heel mooi horloge
Heel mooi horloge! Ziet eruit zoals op de website. Ben er heel blij mee :)
KRAEK™ ondersteunt de economische gelijkheid van vrouwen wereldwijd. 5% van onze inkomsten wordt als microkrediet gedoneerd aan de armste moeders in Sri Lanka. De moeders kunnen een eigen bedrijf starten, een eigen inkomen verdienen en voor hun gezin zorgen. Alle KRAEK™-horloges worden uitsluitend door vrouwen gemaakt en krijgen gelijk loon. Van productie tot kwaliteitscontrole; alleen vrouwen zijn verantwoordelijk voor de creatie van KRAEK™ horloges. Dit alles ter ondersteuning van ons doel om de economische onafhankelijkheid van vrouwen wereldwijd te vergroten. U kunt de economische onafhankelijkheid van vrouwen in Sri Lanka ondersteunen door onze horloges te kopen en automatisch 5% van uw aankoop te doneren. KRAEK™ is opgericht in Amsterdam in mei 2019. Alle horloges zijn ontworpen in Nederland en worden geproduceerd door vrouwen in Dongguan City (China) met Japanse horloge-onderdelen.
Schoener, 7, 1991XA, Velserbroek, Netherlands
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Heel mooi horloge! Ziet eruit zoals op de website. Ben er heel blij mee :)
Ik heb een hele mooie horloge ontvangen waar ik heel erg blij mee ben! Precies wat ik al die tijd al zocht! Goede service
Ik heb al ander half jaar een horloge van KRAEK. Helaas heb ik er onlangs iets op laten vallen waardoor deze beschadigd is geraakt. Na contact te hebben gehad met Dave heeft hij mij 50% korting aangeboden op een nieuw horloge. Echt heel fijn!
Learn more about other kinds of reviews.