Tippe tapp toppen
Toppen butik med bra produkter och snabb leverans. Rekommenderas varmt
Vi specialiserar oss på kort från Japan och strävar efter att ge dig den bästa möjliga samlarupplevelsen. Med vår kunskap och expertis inom japanska TCG hjälper vi dig att hitta unika och exklusiva kort som lyfter din samling till nästa nivå. Vi vill skapa en plats där samlare kan hitta de bästa och senaste korten från populära spel som Pokémon, One Piece och Disney Lorcana. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter och personlig service.
Svedjevägen 6, 34235, Alvesta, Sweden
Toppen butik med bra produkter och snabb leverans. Rekommenderas varmt
Jag fann kortlabbet på nätet och vart nöjd med mitt köp. Snabb leverans. Tack Kortlabbet. Kommer handla flera gånger. Rekommenderas!

Reply from Kortlabbet
Va på jakt efter prisvärda kort till högsta kvalité! Är tacksam att jag hittade Kortlabbet!
Magisk service och bra återkoppling!

Reply from Kortlabbet
Köpte 4 pack One piece kort, allt funkade smidigt! Kommer handla här igen om jag vill ha fler i framtiden

Reply from Kortlabbet
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.