Mangelfuld undervisning og 4 fejlslagne køreprøver
Jeg har gennemført 27 køretimer hos denne kørelærer og bestod desværre 4 køreprøver ikke.
Under hele undervisningsforløbet var lektionerne meget stille, og jeg følte ofte, at jeg kunne køre, som jeg ville. Når jeg stillede spørgsmål, kunne kørelærer ikke give klare svar. Vigtige emner som korrekt startplacering, placering ved kantsten og vognbaneskift blev ikke forklaret. Mange lektioner foregik på brede veje med meget lidt øvelse på hovedveje, og undervisningen omfattede næsten kun venstresving, højresving og ligeudkørsel. Uden korrekt vejledning under øvelserne følte jeg, at træningen havde meget lille effekt på mine evner til køreprøven.
Efter hver køreprøve fik jeg næsten ingen feedback, og der blev ikke aktivt forsøgt at finde årsager eller rette fejlene. Den sidste køreprøve mislykkedes, og kørelærer sagde, at det var mit personlige problem. Andre elever bestod deres prøver, men på trods af mange timer og betydelige udgifter følte jeg, at jeg ikke fik den nødvendige vejledning for at bestå.
Jeg har anmodet om delvis tilbagebetaling på 8.000 kr, men blev afvist.

Reply from Kørordentligt