Kørordentligt Reviews 8

TrustScore 4 out of 5

3.9

1. Driving School

Written by the company

Jeg brænder for at gøre dine køretimer til noget, du ser frem til. For mig handler det ikke kun om at få dig gennem prøven - det handler om at gøre det sjovt, motiverende og givende undervejs. Mit mål med køreskolen er, at du føler dig tryg, selvsikker og mere end klar til at tage styring i trafikken.

3.9

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Rated 1 out of 5 stars

Mangelfuld undervisning og 4 fejlslagne køreprøver

Jeg har gennemført 27 køretimer hos denne kørelærer og bestod desværre 4 køreprøver ikke.

Under hele undervisningsforløbet var lektionerne meget stille, og jeg følte ofte, at jeg kunne køre, som jeg ville. Når jeg stillede spørgsmål, kunne kørelærer ikke give klare svar. Vigtige emner som korrekt startplacering, placering ved kantsten og vognbaneskift blev ikke forklaret. Mange lektioner foregik på brede veje med meget lidt øvelse på hovedveje, og undervisningen omfattede næsten kun venstresving, højresving og ligeudkørsel. Uden korrekt vejledning under øvelserne følte jeg, at træningen havde meget lille effekt på mine evner til køreprøven.

Efter hver køreprøve fik jeg næsten ingen feedback, og der blev ikke aktivt forsøgt at finde årsager eller rette fejlene. Den sidste køreprøve mislykkedes, og kørelærer sagde, at det var mit personlige problem. Andre elever bestod deres prøver, men på trods af mange timer og betydelige udgifter følte jeg, at jeg ikke fik den nødvendige vejledning for at bestå.

Jeg har anmodet om delvis tilbagebetaling på 8.000 kr, men blev afvist.

6 March 2026

Reply from Kørordentligt

Jeg har tidligere behandlet din henvendelse og været i dialog om sagen.
Undervisningen er gennemført i overensstemmelse med gældende lovgivning og de fastsatte krav til undervisningen for ombytning af kørekort.

Da sagen allerede er gennemgået, har jeg ikke yderligere bemærkninger her på Trustpilot.

Rated 5 out of 5 stars

Mere end bare et kørekort

Jeg kan ærligt sige, at jeg ikke kunne have ønsket mig en bedre kørelærer end Martin fra Kør Ordenligt. Fra første køretime har jeg følt mig tryg, set og mødt præcis dér, hvor jeg var. Martin har haft en helt særlig evne til at bevare roen, forklare tingene igen og igen med tålmodighed og altid tro på mig - også de dage hvor jeg ikke selv gjorde det.

Det har ikke bare handlet om at lære at køre bil, men om at opbygge selvtillid og føle sig støttet hele vejen igennem. Martin har været der i både de svære og de gode øjeblikke, og han har altid haft tid, overskud og forståelse. Man mærker tydeligt, at han virkelig går op i sine elever og deres udvikling - både bag rattet og som menneske.

For mig har Martin ikke kun været min kørelærer, men også min ven. En, der har heppet, grinet og givet tryghed, når nerverne meldte sig. Jeg er uendeligt taknemmelig for hele forløbet og vil til enhver tid anbefale Kør Ordenligt til alle, der ønsker en kørelærer med hjertet på det rette sted🌟.

Tusind tak, Martin, for alt det, du har givet mig undervejs. Jeg vil altid tage mere med mig end “bare” et kørekort. Kør Ordenligt har helt klart sat et aftryk, jeg ikke glemmer, og til dig som ikke bare kunne tænke sig en kørelærer, men et menneske, der virkelig er der for én - så kan du med ro i maven vælge Martin♥️🫶🏼

16 January 2026
Rated 5 out of 5 stars

Martin er en helt fantastisk kørelærer

Martin er en helt fantastisk kørelærer, og jeg vil helt klart anbefale ham. Begge mine sønner har haft ham som kørelærer, og de har begge været så glade for ham. Martin er god til at tage hånd om de unge mennesker og få dem til at tro på sig selv. Min yngste søn var på et lille hold, hvilket passede rigtig godt til ham, da han har haft svært ved skole i mange år. Martin er rolig og tålmodig, og mine sønner har været meget trygge ved ham, og det betyder så meget.

4 November 2025

Martin er den bedste kørelærer!🤩

Martin er den bedste kørelærer!🤩

Han er altid smilende, imødekommende og i virkeligt godt humør. Virkelig fed teori undervisning, med en humoristisk tilgang til teori, resultatet af denne tilgang er man ikke keder sig!😎

Der er altid plads til fejl hos Martin, man bliver ikke råbt af og man bliver behandlet med en stor respekt. Hvis jeg skulle tage kørekort om 1000 gange ville jeg vælge Martin alle 1000 gange🤩🤩

Bedste kørerlære i Kolding!🏆🏆

12 November 2025

Den bedste oplevelse

Jeg kan helt klart anbefale Kør Ordenligt og min kørelære Martin🚙.

Han er super sød og venlig, og man føler sig altid tryg bag rattet fra første dag. Han er rigtig dygtigt til at lære fra sig, han forklare tingene på en rolig, let og forstående måde så alle kan følge med.

både Teori- og køreundervisningen bliver gjort fede, fordi Martin gør det sjovt og spændende at lære. Jeg glædet mig i hvert fald til at komme til teori timerne😆

Hos Kør Ordenligt kan du køre med manuel eller automat eller en blanding, som var det jeg gjorde, og det fungerede rigtig godt.

Alt i alt havde jeg en super god oplevelse af at tage kørekort ved Martin og derfor kan jeg kun anbefale!🚗🌟

30 September 2025

Mange x 1000 tak🏆🏆🏆🏆og velbekomme😎

Bedste kørelærer i Kolding

Martin gav mig den bedste oplevelse med at tage kørekort. Han er tålmodig og en skøn person. Kæmpe kæmpe anbefaling herfra! Den bedste kørelærer i Kolding!🤩🤩🤩

1 April 2025

Reply from Kørordentligt

🏆🫶🏻🏆🫶🏻🏆Mange tak og velbekomme det var en sand fornøjelse😎

Kan klart anbefale

Jeg kan klart anbefale Kør Ordentligt. Jeg har modtaget sjov og lærerig undervisning, og jeg er, hver gang blevet mødt med højt humør. Martin er en fantastisk kørelærer, som sætter eleverne først. Han er utrolig tålmodig og godt til at forklare, så man føler sig tryg bag rattet, både til undervisningen og efter kørekortet😁

21 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Kør ordentligt er den rigtige køreskole🤩

Kæmpe anbefaling at vælge Martin Zander som kørelærer, han er tålmodig, venlig, snaksaglig, en fantastisk kørelærer og han har ikke mindst en fantastisk musiksmag😍

Jeg har ikke et sekund fortrudt mit valg af køreskolen kør ordentligt, og jeg kunne gå trygt op til prøve med massere af vejledning.

Jeg vil komme til at savne vores hyggelige ture og samtaler🫶🏼
Tusind tak for alt🤩🚗

17 September 2025

Reply from Kørordentligt

Mange mange🫶🏻🙏🏻og i lige måde🏆🏆det var så hyggeligt🔊💥

Take a closer look