Ved godt det er nye tider i kongehuset men hvad sker der for kong frømand-sprællemand der har brug for time out i tide og utide den danske befolkning knokler for og holde skindet på næsen med alle de... See more
See what reviewers are saying
En institution der laver ganske lidt, bruger løs af landets recourcer Sviner miljøet med privatfly, kongeskib racerbiler osv imens vi andre skal spare Der er mere hund I en hindekiks end dansk bl... See more
Mere end 500 gange har Magrethe siddet for bordenden med statsministeren i Statsrådet. Alt i statstådet er hemmeligt - det er her Dronningen bestemmer og fortæller hvad der skal ske i Danmark.... See more
Afskaf Kongehuset ! Kan desværre ikke give minus-stjerner. Den danske befolkning er ført bag lyset og tror vi har demokrati. Det har vi IKKE. Læs grundloven, hvor det tydeligt fremgår at det er... See more
Company details
Information provided by various external sources
Velkommen til den officielle Facebookside for det danske kongehus. Kommentarer er velkomne, de skal dog være relevante i forhold til indholdet af vores opslag. På Kongehusets medieplatforme holdes en god tone og kommentarer, der ikke overholder dette eller indeholder skældsord, reklame eller virker stødende, vil blive slettet. Spørgsmål eller bemærkninger til indholdet på Kongehusets digitale platforme sendes til kom@kongehuset.dk. Velkommen til!
Amaliegade, 1256, København, Denmark
- kongehuset.dk
No history of asking for reviews
People also looked at
Tag kongehuset for hvad det er
Tag kongehuset for hvad det er, en del af vores kultur, og endda en positiv en af slagsen.
Hvor er det direkte usmageligt
Hvor er det direkte usmageligt, at kongehuset, med kronprins Frederik i spidsen, gør sig til repræsentant og går i spidsen, for at promovere de ikke godkendte vacciner, som allerede nu har mange svære bivirkninger og dødsfald på samvittigheden.
Ifølge flere forskere, hører vaccinerne til de såkaldte ikke levende vacciner, som svækker immunforsvaret på sigt.
Når man så tænker på og ved at kongehuset lever højt på almisser fra det private erhvervsliv og på ingen måde er upartisķe i den sammenhæng; er det lige netop meget nærliggende at forholde sig skeptisk og når kronprins Frederik, sætter sig selv til skue, modtagende en yderst sundhedsmæssig tvivlsom vaccine.
I min optik har kongehuset udspillet sin rolle i et sundt og gennemsigtigt fremtidigt samfund; hvor korruption og magtmisbrug er en saga blot.
Falske royale
Falske royale. Satanist cabale håndlangere.
En skændsel som repræsentanter for den danske befolkning.
Afskaf kongehuset NU!!
Konfisker ALLE kongehusets ejendele og fordel rigdommene til den danske befolkning.
Ombyg Amalienborg til hjemløsecenter.
Korrupt
Danmarks mest korrupte institution sovset ind i private virksomheder som LEGO, Danfoss osv. hvis leflen for lidt royalt stjernestøv ingen nedre grænser kender.
Kongehuset er landets dyreste bistandsklienter. Laver ingenting og kan ingenting. En hån mod almindelige danskere der går på arbejde hver dag og betaler den skat der finansierer det latterlige prætentiøse galehus.
Republik NU.
Afføring med urin
Afføring med afføring. Dårlig service - dry oplevelse
Såmænd gode nok
Altså jeg betaler jo en del til dem i skat, så derfor forventer jeg også lidt retur fra dem. Derfor bliver man meget glad, når HKH vælger at komme til byen.